reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MILENA- współczuję bólu jajnika.A zapisałaś się na jakiś termin do gin
PAPITKA- ja miałam pierwszą @ po ur Damiana tak obfitą, że używałam tamponów i podpasek jednocześnie. Wymianki robiłam max co 30 min, z domu nie wychodziłam bo ciekło jak z kranu..
PAULINA- kiedyś bardzo byłam przeciwna by mieć psa ale K. przywiózł Oliwii małego szczeniaczka (zwykły kundelek). Po jakimś czasie przyzwyczaiłam się i stwierdziłam, że chcę drugiego i mamy jeszcze owczarka niemieckiego. Teraz nie wyobrażam sobie by ich nie było:)
INKA- wydaje mi się, że tak jak pisze Magda, za płytko wsadziłaś
MAGDA- wszystkiego najlepszego dla T.:)
HAPPY- a babcia pierwszy raz widziała prawnuka?

koleżanka pogadała, pobawiła się z chrześniakiem i pojechała. muszę przejrzeć ciuszki bo przywiozła mi dla małego po swoim kuzynie

kurczę, jak mi się nie chce iść na to zebranie do p-la....ale jeszcze trochę czasu mam, może nabiorę większej ochoty

Ostatnia edycja:
magda no nie zdążyłam bo masz na to tylko 3msc. ją dopiero po 5 tyg. wyrobilam akt urodzenia bo wcześniej P. ciągle pracował inie chcieli mu dac wolnego :/

ją tam bym nie mogła mieć ani psa ani kota... lubię pobawić się u kogoś ale w domu bym nie chciała

a ja tam miałam pieska pare lat temu był taki mały ( wabił się Skubi) ale pewnego dnia mama go wypuściła żeby sobie pobiegał no i wyleciał na droge i po piesku płakałam przez tydzień mame od najgorszych zwyzywałam... i od tego momentu nie mam już żadnych zwierzat...

Ja mam dwa psy w tym suczka chyba zaciązona. Koty 3 mi zostały i 3 wujka przychodzą sie dozywiac. Mielismy krolika miniaturke ale w listopadzie umarla. I mamy dwie swinki wietnamki :) a co!! chlopcy na wiosne kurczaki chcą miec :D i am dosc. dzis :) F mnie do sinicy doprowadził przy odrabianiu lekcji. ja chyba musze jakies herbatki na uspokojenie.

Inka ja sie zawsze po globulkach czy innych dopochwowych lekach wkladką zabezpieczam bo u mnie standard zae wypłynie.

Ostatnia edycja:
Asik U nas nie wyznaczają daty wizyty . Trzeba iść z rana i wyciągnąć kartę . Chciałam trafić na mojego gina , ale pozmieniały się godziny przyjęć i mi się nie udało , jutro będzie :blink:

Nisiula Tego jedzeniem nie można było nazwać haha , a zdjęcie sobie zrobiłam ;P Nawet czoło brudne ; )))

Renatka Masz tych zwierzątek ;)) Ale jak dzieci lubią to co zrobić - niech mają .

A Co do Psa , ja chce jakiegoś malutkiego ;)) , ale jak Natalia większa będzie :-) Miałam kiedyś yorka miniaturkę , dosłownie jak dłoń , jak w nocy szłam do wc to stóp nie podnosiłam żeby jej nie nadepnąć hehe , az w końcu z dnia na dzień zmarła ( Kaja ) ...

reklama
Milena hehe to dodaj zdjęcie... no wiadomo jak to małe dzieci zawsze coś nabroją hehe;p

Do góry