reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja parte miałam 10min ... ale nie czułam że tyle to trwało, jak parłam to już ulga:-):-) ... parłam kilka razy i mała była ze mną . Tyle że miałam krótką pępowinę , po porodzie musiałam sie podnieś żeby małą uwolnić ode mnie . i dali mi ją dopiero jak obmyli itd .. i tez do mamy mówie jaka malutka a łzy to strumieniem

Nisiula
tak jak 23may piszę , choć po schodach , sprzątaj może szybciej sie ruszy . albo wypij dwie łyżki oleju rycynowego ;PP podobno działa .

Ostatnia edycja:
przecież ja sie co chwile schylam i nic :(
robie wszystko żeby mieć to już za sobą bo już sie nie moge doczekać maleńkiej

hehe to piłam herbate z malin i jakoś nic nie pomogło :( wydaje mi się że jej się nie śpieszy, tam jej jest dobrze, ciepło i wgl ....

a jak długa ta kąpiel ;d

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry