reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Ja rodziłam z moim mężem. Na początku nie chciałam to on bardzo chciał. Teraz wiem że bez niego nie dałabym rady był kochany. A za drugą rękę z mamą... Też ją w pewnym momencie prosiłam żeby coś zrobiła (jest pielęgniarką) więc coś mi się ubzdurało że może a to nawet nie jej szpital... Po wszystkim odeszła ode mnie oparła się o ścianę i kucnęła ale nie to ze nie dobrze tylko że ją tyle prosiłam a ona nic nie mogła zrobić z tej bezsilności że dziecku nie może pomóc...
Rodziłam krótko bo po 16 położyłam się na łóżko i przestałam się śmiać a o 18 była Dominika około 1h45min.
Sala porodowa jedno osobowa.
Rodziłam krótko bo po 16 położyłam się na łóżko i przestałam się śmiać a o 18 była Dominika około 1h45min.
Sala porodowa jedno osobowa.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
naszczęśćie rany sie zagoiły i blizn nie ma cierpienie to jedno najgorsze było to ze jak położrli mi go na brzuchu to nie czułam miłości....stwierdziłam ze jest brzydki i zasnelam
Czułaś miłość . tylko byłaś zmęczona i przerażona bo na pewno inaczej sobie wyobrażałaś poród . Natka też piękna nie była jak wyszła z brzuszka , ale dla mnie była najpiękniejszym dzieckiem . tylko w porównaniu do twojego mój poród to pikuś
zasnęłaś u nas nie można spać 2h po porodzie.
zasnęłaś u nas nie można spać 2h po porodzie.
Milena parte miała 28 min , ale wydawało sie ze wiecznosc, jeszcze wczesniej mi sie niedobrze robilo ;//
tyle dobrze ze polozna była miła
happy moze w szoku byłas,
mi jak polozyli mała to mówie do lekarza ze taka malutka a on ' kawał baby z niej, niech pani zobaczy jakie ma policzki hahahah '
mnie na szycie musieli uspic bo za bardzo mnie naciela i od srodka cos tam mi musial zeszyc ;/
tyle dobrze ze polozna była miła
happy moze w szoku byłas,
mi jak polozyli mała to mówie do lekarza ze taka malutka a on ' kawał baby z niej, niech pani zobaczy jakie ma policzki hahahah '
mnie na szycie musieli uspic bo za bardzo mnie naciela i od srodka cos tam mi musial zeszyc ;/
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
chyba byłam troche przerażona tym wszystkim
mały yrodził się 5:23 ok 6 zasnęłam i o 9 mnie obudzili pomogli sie wykąpać i przynieśli śniadanie...mały spał i wtedy był już śliczny nimo że obdrapany
mały yrodził się 5:23 ok 6 zasnęłam i o 9 mnie obudzili pomogli sie wykąpać i przynieśli śniadanie...mały spał i wtedy był już śliczny nimo że obdrapany
reklama