reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
23may witaj bo ja sie darłam o CC ;ppp nawet mame blagalam - mowilam ze zaplace hahaha teraz wiem ze to norma w olk szpitalu

w olk naciskaja na SN jak wiedza ze ktos da rade

Ostatnia edycja:
ja sie upierałam ze urodze bez znieczulenia oni chyba z 10 razy mi sie pytali czy chce zewnątrzoponowe a ja ciągle ze nie :/
i chyba żałuje bo poród kleszczowy to nic przyjemnego a w dodatku miałam bóle krzyżowe

Ja chciałam CC jak już miałam parte a kazali mi nie przeć . i Położna mi mówi że juz rodze , a ja swoje bo chce CC błagałam mamę żeby szła do lekarza bo chce CC , a potem P i miał taką minę jakby miał po niego już iść i w tym momencie przyszedł lekarz ...już pre - ulga taaaaaaka i lekarz do mnie z tekstem już nie chce pani cesarki ?? hahaha
A jak nie szyli to już pełen lajcik na sali przyjemnie , śmialiśmy się z położnymi .

Happy mój poród był nie najgorszy chyba ... Ale ja też ZO bym nie chciała . .

Ostatnia edycja:
ojjj, naprodukowałyście.....

K. był przy porodzie Oliwii bo chciał a i mnie na tym zależało. Jak zaczęłam rodzić Damiana to tylko mnie zawiózł do szpitala i kazałam mu jechać do pracy bo mi nie potrzebny jest

pierwszy raz rodziłam w podobnych warunkach co Renata. Jedna wielka sala z łóżkami oddzielonymi parawanami i widoki odbijające się w oknie. Teraz była sala jednoosobowa, więc pełna intymność.

nie prosiłabym nigdy faceta o to by ze mną był- nie to nie, niech spada.

suknie i zaproszenia śliczne. my braliśmy cywilny więc miałam zwykłą sukienkę. Jak wgram zdjęcia na kompa to wstawie

a co do balonów to one są tylko trochę napompowane, więc je bardzo ciężko przebić a zabawa świetna

reklama
23may u mnie bylo tak ze przed porodem miałam robione usgi bylo wszystko okey a w czasie porodu maly sie obrucił byzią w strone przucha i nie mógł wyjść i w pewnym momęcie zaczął sie dusićwody odeszlu mi chyba ze 6 h wcześniej no i strasznie mnie rozcieli... mam 10cm blizne w stroneprawego uda no i kl;eszczami go wyjeli bo inaczej by nie przezył...
P. plakał i błagał mnie bym parła dalej... po porodzie wyglądał strasznie(mały)
malu.jpg

Do góry