reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
ja sie upierałam ze urodze bez znieczulenia oni chyba z 10 razy mi sie pytali czy chce zewnątrzoponowe a ja ciągle ze nie :/
i chyba żałuje bo poród kleszczowy to nic przyjemnego a w dodatku miałam bóle krzyżowe
i chyba żałuje bo poród kleszczowy to nic przyjemnego a w dodatku miałam bóle krzyżowe
Ja chciałam CC jak już miałam parte a kazali mi nie przeć . i Położna mi mówi że juz rodze , a ja swoje bo chce CC błagałam mamę żeby szła do lekarza bo chce CC , a potem P i miał taką minę jakby miał po niego już iść i w tym momencie przyszedł lekarz ...już pre - ulga taaaaaaka i lekarz do mnie z tekstem już nie chce pani cesarki ?? hahaha
A jak nie szyli to już pełen lajcik na sali przyjemnie , śmialiśmy się z położnymi .
Happy mój poród był nie najgorszy chyba ... Ale ja też ZO bym nie chciała . .
A jak nie szyli to już pełen lajcik na sali przyjemnie , śmialiśmy się z położnymi .
Happy mój poród był nie najgorszy chyba ... Ale ja też ZO bym nie chciała . .
Ostatnia edycja:
ojjj, naprodukowałyście.....
K. był przy porodzie Oliwii bo chciał a i mnie na tym zależało. Jak zaczęłam rodzić Damiana to tylko mnie zawiózł do szpitala i kazałam mu jechać do pracy bo mi nie potrzebny jest
pierwszy raz rodziłam w podobnych warunkach co Renata. Jedna wielka sala z łóżkami oddzielonymi parawanami i widoki odbijające się w oknie. Teraz była sala jednoosobowa, więc pełna intymność.
nie prosiłabym nigdy faceta o to by ze mną był- nie to nie, niech spada.
suknie i zaproszenia śliczne. my braliśmy cywilny więc miałam zwykłą sukienkę. Jak wgram zdjęcia na kompa to wstawie
a co do balonów to one są tylko trochę napompowane, więc je bardzo ciężko przebić a zabawa świetna
K. był przy porodzie Oliwii bo chciał a i mnie na tym zależało. Jak zaczęłam rodzić Damiana to tylko mnie zawiózł do szpitala i kazałam mu jechać do pracy bo mi nie potrzebny jest
pierwszy raz rodziłam w podobnych warunkach co Renata. Jedna wielka sala z łóżkami oddzielonymi parawanami i widoki odbijające się w oknie. Teraz była sala jednoosobowa, więc pełna intymność.
nie prosiłabym nigdy faceta o to by ze mną był- nie to nie, niech spada.
suknie i zaproszenia śliczne. my braliśmy cywilny więc miałam zwykłą sukienkę. Jak wgram zdjęcia na kompa to wstawie
a co do balonów to one są tylko trochę napompowane, więc je bardzo ciężko przebić a zabawa świetna
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may u mnie bylo tak ze przed porodem miałam robione usgi bylo wszystko okey a w czasie porodu maly sie obrucił byzią w strone przucha i nie mógł wyjść i w pewnym momęcie zaczął sie dusićwody odeszlu mi chyba ze 6 h wcześniej no i strasznie mnie rozcieli... mam 10cm blizne w stroneprawego uda no i kl;eszczami go wyjeli bo inaczej by nie przezył...
P. plakał i błagał mnie bym parła dalej... po porodzie wyglądał strasznie(mały)
P. plakał i błagał mnie bym parła dalej... po porodzie wyglądał strasznie(mały)