reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No może przenosić , a chyba mało porodów jest w terminie ;-) Ja przenosiłam i to były moje najgorsze dni w ciąży .
Happy ładny kolorek .

No pewnie u 23may wieje , bo u mnie też taaaak wieje ;P Aż sygnał kablówki tracę ;D hahahah

reklama
ale zawsze moge urodzić przed terminem... ooo mam pytanie... a co mam wziaść dla malenstwa do szpitala oprócz ubranek pampersów...

koszmar z tym wiatrem znowu nie bede mogła spać w nocy bo sie niebede mogła uśpić :(

Nisiula Nie mogę załapać tego nicku - nie wiem czemu ;D:baffled: w olk tak jak 23may pisze tylko pampki i chusteczki + ubranko na wyjście . Nawet pampków nie trzeba jak chcesz w pieluchach mieć ;P wejdz sobie może na strone szpitala w którym chcesz rodzić może tam pisza jakieś informacje .

23may u mnie też sygnał urywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a gwizda że szok .

edit . Kuuuuurdę jakiś idiota mnie się ulepił na Fejsie .. br

Ostatnia edycja:
u nas karzą wziąść mm w razie gdyby mama nie mogła z jakiś powodów karmić, ciuszki na wyjście +do szpitala+ pampersy... i nie wypuszczą bez fotelika samochodowego

jutro mnie rano porwie ten wiatr jak pojde do szkoly hahaha ;D

no moja juz spi ;D mam cała reke pogryziona przez nia ;//

reklama
Nisiula nie wiem czemu :blink: Za każdym razem chce pisać niusiula czy cos ;D i musze szukać twojego posta żeby się nie pomylić :-D:-D:-D więc na przyszłość jak się pomyle to sorrka .. ;P

23may Może jutro już tak nie będzie wiać . Ostatnio też tak wiało ;//

Nisiula , 23may skąd się znacie jak można wiedzieć ??

Nisiula ​jak byś w olk rodziła to bym cie odwiedziła ..

Ostatnia edycja:
Do góry