reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Inka- tak pierwsze poprzez wpadke... Nie wiem ile mała waży :(... hehe no to byś miała fajne przeżycie hehe nie dość że ślub to jeszcze dziecko sprawiła byś sobie prezent ;d hehe... a to twój?

reklama
U mnie to samo, nieoczekiwana niespodzianka ale przyjęta z radością:-) Nom, mój mój cywilny, jakoś kościelny nam się nie widzi.
Sukienki w ogóle nie mam, ciężko znaleźć jeszcze ciążową. Ja pierdziele tak bardzo chcę dotrwać do tego marca, jak to zrobić xP

no ja miałąm niespodzianke fantastyczną bo dowiedziałam się pare miesiecy temu ze jestem w ciąży wiec najpierw nie wiedziałam jak to bedzie i wgl a teraz się cieszę ze już malenstwo niedługo zobacze.... może dotrwasz... a ty córcia czy synuś?;D.... No niestety z sukienkami dla nas jest bardzo ciężko hehe. a zwłaszcza pod koniec ciąży.... :happy2::happy2:

inna-chyba nie ma wpływu czy dotrwasz , co ma b5c to będzie.... ją caly case bałam się że przenoszę a urodziłam 9 dni przed terminem
wąsik nie boisz się że przegryzie balona ? słuszny jest Damianek:)

ją byłam w sklepie właśnie zjadlam śniadanie, zaraz muszę uszykowac P. do pracy a później biorę się za sprzątanie

Synek Miron, ja się dowiedziałam w sumie wtedy miałam 100% pewność że jestem w ciąży w 14 tc, pamiętam to jak dziś a to już tyle zleciało.. i końcówka. Nawet jak z całych sił staram się nie myśleć o porodzie to mi się nie udaje coś mnie tak dygocze na finiszu, mam tyle obaw.. jak tam z tym u Cie?

Hehe mam to samo... boję się troche ale cóż co ma być to będzie... myśle że pójdzie szybko i sprawnie... a ty skad jesteś?

Asik no wlasnie az tak duzo nie mysle nie porodzie.. jedynie mysle tylko czy zdaze ze wszysktkim hehe, jakos tak:p ja mam ciagle wrazenie ze nie zdaze nic przygotowac a mala sie urodzi:p
Jaki sliczny chlopczyk;) A nie przegryzl jeszcze balona?:D
Kasiek 4800 i 61cm? co to jest hahahah. Mój T urodzil 5500g i 67cm:p hehe to dopiero kawal chlopa:p I jak go wyciagal lekarz z brzucha przy cesarce to drasnął go skalpelem w głowe i do tej pory ma blizne na głowie.. jak byl mniejszy byla bardziej z przodu a teraz jest z boku głowy.. włosy mu na niej nie rosna i jest sobie taka krecha;)

Mi lekarka w PL powiedziala ze mała ma długie nogi:p a wczesniej kupiłam kilka ubranek na 56cm i sie zastanawiam czy będa dobre:p moja mama tez na wyjscie kupiła cieplejszy komplecik 56 hehe, ale wyprawke do szpitala juz mamy na 62cm:p

Nowa Ruda ok. 2h drogi od Wrocka.
Wolisz rodzić SN czy zdecydowałaś się na CC?
Ja wolała bym rodzić normalnie ale z drugiej strony niepokoi mnie to że tak szybko rośnie, sama gin się dziś zdziwiła że już taki duży, nie chcę aby mnie masakrycznie porozrywał lub aby pękła mi macica.. Matka mojego przyszłego męża rodziła go PEŁNE 2 DNI, podczas porodu jeszcze zemdlała, została porozrywana i jeszcze pękła jej cała szyjka macicy noo i po takich przeżyciach kobita zdecydowała się jeszcze na dwójkę dzieci kurcze wytrwała babka jak dla mnie

Moi rodzice powariowali ze wszystkim co tyczy się wnuka... ubranka,akcesoria,przytulanki,zabawki... stos aż szafki się rozwaliły, jebu du i poszły w dół :D

Ostatnia edycja:
reklama
wsumie to sama nie wiem czy SN czy CC mi gin sama powiedziała ze albo urodze SN albo CC więc ona też nie wie jak jej pytałam.... ja się boję że nie zdąże do szpitala dojechać hehe i urodze w drodze...

Do góry