reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja na szczęście nie mam jak narazie tych problemów chociaż niebawem się zaczną....dziewuszki mam do was pytanie czy jeśli się pije mleko w ciąży to dziecko może mieć później uczulenie na nie... wyczytałąm tak w gazecie i chciałam się upewnić czy to prawda....

reklama
u nas na razie tylko 3 ząbki są. nie wiadomo jak dalsze ząbkowanie będzie
przechodził

NISIULA- ja w ciąży z córą piłam mleko litrami i uczulona nie była a na krowie przeszłam jak miała 10mc

Witajcie;-)
Spalismy dzis az do 7:-)
Jesli chodzi o zabkowanie, Bartek przechodzil bez problemow, nie mialam zeli bo jedynie sie slinil a tak innych objawow nie mial:-D
Nisiula, jakim cudem dopiero w 6 miesiacu dowiedzialas sie o ciazy?:szok:nie czulas ruchow?jesli chodzi o mleko ja nie lubie, od kiedy pamietam nie pilam wiec nie pomoge

witam dziewczyny, noc minęła nań spokojnie, dzisiaj P. znów idzie na popoludniu ale ją idę do koleżanki:-) mały dzisiaj od rana nawet grzeczny a jak wasze maluszki?

anula-to widze że nocki coraz lepsze:)

Ostatnia edycja:
Kasiek zauwazylam wlasnie ze jak pisze z tel to nie mam suwaczkow a jak z kompa to sa:p
Happy tak mi wczoraj smaka narobilas kobito hehe ze jak sie ogarne to wybieram sie do tesco:p wczesniej mialam isc ale przysnelo mi sie:p

Ale dzis w nocy sie wystraszylam. Snilo mi sie ze odeszly mi wody. Budze sie i normalnie mokro mialam i lozko tez. Poszlam zmiemic wkladke i sie tak spocilam bo ogrzewanie tak mocno bylo ustawione a ja koldra zakryta bo nie umiem spac bez koldry:p mowie to rano dla T a on mowi zebym jeszcze sie wstrzymala z porodem hehe

siemka...moje maleństwo hehe dobrze... jak na razie też spokojne nie kopie nie wierci się więc....

hehe no to miałaś noc pełną wrażeń;d to który tc?

Ostatnia edycja:
Picie mleka w ciąży nic nie ma do tego czy dziecko potem będzie miało na nie uczulenie bądź nie... Skaza białkowa to indywidualna sprawa każdego dziecka i ujawnia się dopiero po porodzie. Ja piłam dużo mleka bo miałam zgagę. Moja miała lekką skazę w ciągu pierwszego miesiąca ją wysypało przestałam jeśc nabiał na miesiąc i było ok sądzę że bardziej to było związane że nie dokształconym układem pokarmowym

reklama
Do góry