reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Inka tak zero wgl nic... wsumie był na ferie u mnie zobaczyć co i jak pogadać i od tego momentu cisza czasami tam napisał ale teraz od piątku sie nie odzywa nic..:(:-(

reklama
Nie mieszkacie razem? Widujecie się raz na jakiś czas, mieszkacie w ogóle blisko sobie czy w innych miejscowościach? Ja mojego E poznałam w tym samym miejscu w którym w sumie razem mieszkamy, tylko różnimy się osiedlami, 5 min nas dzieli od siebie. Od kiedy pierwszy raz się spotkaliśmy to po tym dniu nie było ani jednego dnia abyśmy się nie widzieli, no po prostu tak nie potrafimy, E wariacji dostaje jak się nie odzywam dłużej niż 3-4h, teraz jeszcze w tym miesiącu zamieszkamy razem, nie wyobrażam sobie żadnego dnia bez niego

nie mieszkamy razem, nie mieszkamy też blisko siebie bo nas dzieli troche km od siebie, ale myśle że sie to zmieni jak sie dzidzi urodzi że będzie bardziej zainteresowany... to masz fajnie ze mieszkacie tak blisko sb przynajmniej mozecie sie spotykać...

No mój E '88 ja '94, o wilku mowa właśnie dzwonił z zapytankiem "co tam" :p Oboje się uczycie, czy Twój T pracuje? Chciałabyś z nim zamieszkać w ogóle? Mieszkasz z rodzicami, po porodzie zostajesz??

Natka miała 52 cm i ważyła 2850 .
Ale jak ją ją mierzyłam to 46 miała :-D Ale to chyba przez to że mięśnie sa rozluźnione przy porodzie czy coś .

Inka nic tylko się cieszyć że E jest taki opiekuńczy :-) Ty mój rocznik ? czemu sądziłam że jesteś starsza ??

tak oboje się uczymy tylko on zaocznie a ja dziennie...wsumie to nie wiem czy chciała bym z nim zamieszkać.... tak bede mieszkała z rodzicami po porodzie...

reklama
Do góry