reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam .

wstaliśmy o 7;3o ;-);-) i od razu płacz, żal i wołanie:no: najgorsze ze ona nie ma zaczerwienionych dziąseł , ma tylko biale :no: brzuch miekki , kupka była ...cycek bee , ja nie wiem

ja mam tylko 3 lata mlodsza siostre , i reszta starszych....ale siostrzeńców ( 6 , 3 i 1 lat )

co do nocki ok ;-) mimo ze poszlam spac po porodówce...Latwo babie porod poszedł ;-)

ja ostatnio mialam ochote na tort z kremem ii dostalam na roczku, tylko natka mi pol kremu wtrabiła :tak: ale tez ptys za mna chodzi :-D:-D

reklama
mój mały miał skaze bramkową ale tu kazali miód 6 msc i tak wprowadzić mleko i w niecałe 2 msc. wyszedł że skazy a jak m7al trochę ponad 8 msc. przedstawiłem go na mleko krowie...i nasze wszystkie problemy z wymiotami i wysypki przeszły

mój brudasek je ciacho:)Zobacz załącznik 536533

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam z wizyty, na ostatniej 7.01 Mały ważył ok.1,700kg a teraz już 2,5kg, gin powiedziała że będzie jednym z większych dzieci może dobić do ponad 4kg.. najmniej będzie ważyć 4:szok: Nie będzie otyły czy też pulchny, prawdopodobnie będzie także wysoki. Teraz mierzy 45cm, serduch bije jak dzwon 133 uderzeń/min, idealnie:-D

Ta zwiększona biała wydzielina o którą pytałam się wcześniej to nie żadne sączące się wody czy też odchodzący czop ale infekcja, niestety dopadła mnie, przepisała mi jakieś globulki, mam ich używać przez 5 dni.

HAPPY- u nas nocka również ok. Śliczny brudasek:)
MAGDA- oj, nie dziwne, że się wystraszyłaś. Pewnie dużo myślisz już o porodzie i podświadomość figle płata
MILENA- a ma takie białe kreseczki na dziąsłach? Jeśli tak to na dniach powinien ząbek się przebić
INKA- fajnie, że wsio ok, no porucz tej infekcji oczywiście

a to Damian ze swoją ukochaną zabawką IMG_2670.jpgIMG_2671.jpgIMG_2679.jpg

Ostatnia edycja:
Inka Macie imię ? bo coś nie kojarzę ;-) Fajniutko że wszystko oki , a infekcja minie && . A jak samopoczucie ?

Asik ma białe kreseczki już od miesiąca :-) tylko teraz są takie bielsze .:-p Kupie ten żel posmaruję i zobaczymy czy coś jej da :tak:

Niech że któraś już rodzi ;))

aha ... Jak mogłam zapomnieć Asik Damianek uroczy . A jakie ma piękne oczka - takie duze ;D

Miron :-) Dopadają mnie strachy... On tak ciągle rośnie i rośnie tak szybko, im większe dziecko bym trudniejszy poród.. Ciekawe czy w ogóle dotrwam do pierwszego planowanego terminu do 23.03

Milena- ja już niebawem urodzę hehe... przynajmniej mam taką nadzieje że już w tym tygodniu się pozbędę brzuszka bo już niekiedy mi przeszkadza....

Inka- napewno dotrwasz... ja już na dniach rodzę

Asik- a Damianek śliczny... i te jego duże oczka i uśmiech:)

Nisiula a mówili Ci coś że możesz urodzić wcześniej albo podawali szybszy termin? Gin mi coś dziś mówiła że będzie dobrze jak wytrwam do końca tego miesiąca :baffled: wcześniej podawała termin 16 marca... ja już zgłupiałam
Co będziesz mieć córcie czy synalka ? Imię już wybrane?

Inka- No właśnie gin mi powiedziała że jak narazie jest wszystko pozamykane i jeszcze nie rodzę, ale też mi powiedziała że może się w każdej chwili otworzyć i się zacznie... więc żyje od 2 tyg w stresie kiedy ten dzień nadjedzie.... aha no to ciebie też pocieszyła... Będzie córeczka- Klaudia... przynajmniej tak gin mi mówiła.... hehe....

reklama
Pierwsze dziecko? Ile Mała waży wiesz może? Ja się już zaczynam śmiać też.. ale będą jaja jak się trafi że zacznę rodzić na ślubie 23 :D

Do góry