reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wieczorową porą.

Nisiula cze :) rozgosc sie :)

Milena co ci ten twoj nazmyslal?? ze zgubił wyplate????? nooooz by nie usiadl tak bym mu nakopala chyba. A jesli by sie okazalo ze ktoś pozyczł to bym po pazurat czyms przylala. A pomyslał za co teraz kupi corce pieluchy np??Moze zatka, zeby nie kakala??
Matko.. jakie ja mam uczulenie na takich malo odpowiedzialnych chlopców. nooooz lala bym!!

Happy jak ci sie Dennis rozgada to bedziesz prosć go zeby wrocily te czasy kiedy tak ciuchutko bylo. ;)
U mnie O tak nawija ze ja juz ok 10 mam dosc. Zamyka sie wtedy kiedy spi..i top nie do konca bo cha[ie jak stary chlop.
Pyta o wszystko, interesuje sie wszystkim, trajkocze bez ladu skladu zeby pogadac, non stop coś opowiada. A F ma faze na czytanie. wszystko czyta. No nawet i dobrze.. ale czemu na głos???

Magda dobrze ze juz masz ciepelko.

U nas dziś myslalam ze pompa padla od wody. No wydatek ok 500 zł.. jak bysmy uzywana znalezli.. Ona nie moze teraz sie popsuc.. jak juz chce bardzo.. to ?? za miesiąc?? mam dosc!!!!!
Mam dosc pogody obecnej ;/ za oknem.. horror. Deszcz pol dnia padał, potem snieg, i taka breje mam na zewnątrz ze nawet nie chce mi sie wychodzić psów nakarmić. ;/

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie będzie Klaudia chociaż miała być Nina lub Lenka ale ojcu dziecka się nie podobały więc postanowiliśmy że będzie Klaudia... :) Ja już mykam zawitam tutaj jutro a jak narazie przyszłym mamą i tym obecnym życzę miłych i słodkich snów orach ich pociechom :) Dobranoc:*

chce mi sie ryczeć mam dzisiaj kryzys! obiadu brak,w domu wygląda jak w chlewie. sama niewiam co sie dziś ze mną dzieje:/ zazwyczaj sobie ze wszystkim radze a dziś nawet do sklepu zapomniałam iść ni chleba nie mam:/ mały beczy cały dzień za 3 h musze mieć wszystko zrobione bo P. wraca z pracy. czasem brak mi sił

Renata , a kiedy Twoi chłopcy zaczeli mówic ?

Milenaa a dzwonił chociaz?

happy kazdemu zdarza sie gorszy dzien, jutro bedzie lepiej ;)
magda, moja tez miała być Maja, ale mama stwierdziła ze Maja to przszoła itp.

Ostatnia edycja:
Renata to jest zlosliwosc rzeczy martwych bo psuja sie wtedy kiedy nie trzeba..;/
Nisiula dobranoc;)

Ja ogladam Miss Polonia na tvp2. T spi juz gdzies od 18.. ciekawe czy to juz tak na noc? hmm jak na noc to pewnie wstanie o 4.. Moje "duze" dziecko:D

Hejo :) my juz odebralysmy A. wszedl do domu, przebral sie a teraz gra na PS3 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mała spi, wiec mam troche czasu...
Nisiula witaj, skad jestes?
Magda Maja pieknie, ale ciocia forumowa prosi zeby nie Weronika bo mam uraz :D
23may buziak od cioci :***
RENATA &&&&&& zeby sie wogole nie rozwalilo
Happy jak Denisio? Dalej maruda?

edit
Milena wogole sie nie pokazal?? Wie co go czeka...

Milena jesli zabki tak jak pisalam Happy ze Camilia i Wampi tez napisala o niej;)
Papitka noo wiesz ja tam nie wiem roznie to z tym bywa hehehe;p Kuba jest slodziutki i ciagle sie smieje:p i kiedy on tak urosl??:szok: 8msc?/ matkooo dopiero sie urodzil;)

Ogrzewanko juz jest;p i jest milutko i cieplutko az spac sie chce:p
Kurde znowu zgage mam.. okrutne uczucie...;/ ale zazwyczaj jak leze to ona jest;/
na zgage pij mleko ja litrami piłam ale pomagało
i poduszke wiecej podkładaj sobie żeby było wyżej bo kwas z żoładka sie wydostaje prze ucisk. No szybko czas leci a ja pamietam jak mi go położyli cieplutkiego na brzuchu hihi.

dziecko podobno zawsze 1 mówi tata, chociaz moja powiedziała BABA hahah ;D
U mnie kuba lata i gada mama baba i gaga ;D

Witam Was młode, przyszłe mamusie:)
Jestem Daria mam 19 lat rocznikowo 20 i niebawem już na dniach zostanę młodą mamusią. Zapisałam się tutaj na forum bo poleciła mi go koleżanka. Jak narazie to może na tyle...:)... Myślę że podpowiecie mi jak przejść przez pierwsze dni, doradzicie i wgl,,, :)
Hej na pewno pomożemy pytaj o co chcesz.
Milena zaraz pojade tam do cb wezme kube bo lubi bić i przyłoży temu twojemu.:-D
Raju dopiero zasnął. Plecy bolą nie mam siły.
happy każdy ma czasami gorszy dzień może wam sie dzisiaj trafił jutro bedzie lepiej.:tak:

Happy nie przejmuj sie.. jutro bedzie lepszy dzien:) ja ostatnio tez mialam jakiegos kryzysa i siedzialam i sobie plakalam bo tak mi sie chcialo.. i co mialam zrobic.. na dodatek mialam wtedy z T jechac do miasta a on sobie z kolega pojechal to juz w ogole mnie dobilo..
Milena jak to nie wrocil? A dzwonil chociaz? chyba wie co go czeka..
23may hehe a u mnie to znowu wszystkim sie mega podoba Maja:p a moj tato mowi ze to bedzie Pszczółka Maja.. i sie smieje ze moze jednak Gucio sie urodzi hehe;)
Paulina zostajemy przy Majce hehe bo nikomu Weronika sie nie podoba:D ehh ci faceci.. juz sie nacieszyl wami? szybkoooo

reklama
Do góry