reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien doberek, moja mala spi ja juz posprzatalam. Teraz piore posciel, dzisiaj na obiad ziemniaczki cwiartki, sznycle i surowka.

Jak ja sie ciesze ze na wiosne wyjezdzam na dzialke i nie bede musiala targac spacerowki po schodach :DD Nikola ostatnio wstaje 8/9. Dzisiaj w nocy obudzila sie o 2 wiec dalam jej herbatke, o 4 sie obudzila wiec myslalam ze na mleko to jej daje a ta paniczy krzyk daje herbatke to samo wiec wsadzilam cumla a ta kima :-D o 6:20 zjadla a o 8:05 wstala na dobre.
Mam nadzieje ze ten wiatr przejdzie bo jutro o 19:30 jedziemy na lotnisko po mojego A.
Mam wlaczone MTV ida licealne ciaze, rzuce czasem okiem jak przechodze kolo TV, masakra polowa dziewczyn tam zostaje bez ojca dziecka

reklama
paulina12-co by tu pisać...wielu facetów porzuca swoje kobiety po urodzeniu dziecka , nie tylko jak mają nascie lat

Dennis obudził się z temperatura 38 stopni :/ bez innych objawów choroby:/

Ostatnia edycja:
Hejj:)
Papitka tacy ludzie to masakra..
Milena dobrze ze niewidomego nie udawal hehe:p

Do mnie kiedys babka podeszla czy dam na chleb, ja mowie ze moge pojsc i jej kupic a ona sie zgodzila i poszla ze mna;)
Happy moze łapie go jakas grypka? Bidul..

Ja musze isc robic salatke a tak mi sie nie chce ze masakra...;/;/

Madzia Jak by chciał chleb czy bułki to spoko , akurat zawsze mam więcej bo pół rodziny w piekarni pracuje :-) Ale jak chcą pieniądze to wiadomo na co ; ) Ja bym zjadła sałatkę ''gyros'' :blink:
Happy oby gorączka spadła &&&

Moja Natalia się uśpiła może pośpi choć 30min zdążę makaron ugotować i zjeść spaghetti :tak:

Ja sie dopiero witam ;) Juz po szkole ;)

Moja mała wstaje róznie kolo 7 zazwyczaj, zalezy czy wstaje do szkoły bo jak tak to ona zaraz tez wstaje. w weekendy mi do 8 spi ;)

Milenaaa smaka tylko narobiłas :DD

reklama
Ja w Trzebini się uczyłam od gimnazjum i tam też zrobiłam zawód. :-) planuje iść ale zobaczymy...

bedzie cieplej to wybierzemy sie na spacer czy kawe ;-)

Do góry