reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka a bebiko 2ha ? co do tej karty w rossmanie to tez mam a jeszcze nigdy nie uzyłam, ostatnio poszlam do rossmana po chusteczki bo były na promocji za 2 paczki pampers 10 zł, pod kasa babka mi sie pyta czy mam ta karte wyciagam z portfela a ta mi szybko cene mówi i karty nie wzieła wrr..
promocja tylko na obadki czy na deserki tez?

reklama
Papitka biedny Kubus sie tak meczy.. moze sprobuj to co znajome polecaja moze akurat sie uda.

Dziewczyny kiedy rozkladalyscie lozeczka i ogolnie szykowalyscie juz tak wszystko na tip top?

witam dziewczyny:)
my dopiero wróciliśmy do domu, bo byliśmy na sankach:)
u nas cieplutko, slonecznie i śniegu po kolana bo tyle w nocy napadalo
magda-u mnie lozeczko stało rozłożone j6z od 36tc ale bez pościeli, resztę śliczne przygotował P. jak byłam w szpitalu:)
papitkaa-Biedna Kubuś szkoda że sie tak męczy... mam nadzieję że następne mleko tracisz idealne :)

Dennisio śpi...jak kamień...wymeczyla go zabawa na śniegu:)

hej sobotnio.

Magda ja łozeczko rozstawialam?? yyyy w pierszej ciązy w ok 7 m-cu, bo musialam ja..! a od 6 m-ca bylam 2 razy w szpitalu na zatrzymaniu porodu.
w 2 ciązy nie pamietam. ale chyba Ł rozstawil jak pojechalam rodzić.

u nas dziś zimnica.i do tego wiaterek wieje. Ja juz bym chciala zeby wiosna byla, cieplutko.

ja na moment :-):-):-)

Magda ja tez czułam ze bedzie dziewczynka i tez 2ch lekarzy potwierdziło , przed samym porodem 3ci;p... łózeczko miałam w 36tyg ok...

ok uciekam na herbatke :tak: odpisze w koncu wszystkim :-)

Hejo dziewuszki.

Magda mi lozeczko stalo od 1 wrzesnia tyle ze puste, urodzilam 15pazdziernika i wtedy moj A. wszystko przygotowal. Torba do szpitala tez juz lezala od poczatku wrzesnia. Wozek kupilam dwa dni przed porodem
wampi ale jaja z ta plcia :D Ja tez mialam watpliwosci chociaz 4 roznych lekarzy mi to potwierdzilo, ale niepewnosc zostala. Chociaz wiekszosc ubranek mialam typowo dziewczecych

Dzis moje dziecie spalo do 6:20 w lozeczku :szok:

edit
Co tak cicho?? Moj szkrab juz spi a ja jem parowki ze serem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A no Paulina cisza ;-) wtedy kiedy ja mam chwilę to zawsze wszystkie uciekają :-D:-D A i smacznego ;))
Wampi Moja siostra miała mieć córę :-D:-D 40tydzień ciąży , USG ma pani dziewczynkę , ucieszona że będzie mieć parkę ... poród sie opóźnia , córa wyjść nie chcę ...41tydzień - wywołanie , i MICHAŁ :-D:-D:-D No to co dawaj 3jkę bo chcę córkę ...I MAKSIU ;) Ma córkę , w snach .. chyba że sobie czwartą dzidzię urodzi :-D:-D:-D O rety jej najmłodszy zaraz rok skończy , a to leci ..

Ok opowiem trochę co u mnie ;-);-)
Mamcia wczoraj przyjechała , i jutro wraca do Prokocimia . Przytyła po lekach okroooopnie ..ale cóż trzeba łykać to łyka . U Natalii hm , zaczyna mi smykałka mała siadać , złapie mnie za rękę i się podnosi ...Po za tym chyba nic ..

Idę czytać Greya ... :)
Dobranocka .

Milena dziekuje :)) jak z P.??
Moje dziecko dostalo przebudzenia na poltorej godziny... Teraz lezy w lozeczku, patrzy na karuzelke i odlatuje

reklama
Ja łóżeczko rozłoże w marcu już.. Jak dojedzie wszystko z PL co mi trzeba;)

Ja zrobilam deserek.. kiwi, banan, mandzie, winogronek do tego galaretka i bita smietanka:D mmm pychotka;):D

Zaraz pójde sie wykąpać i luli trzeba iść:)

Milena mi ostatnio siostra T na email wyslala 50 twarzy Greya, nowe oblicze Greya, i ciemniejsza strona Greya;) a ty co czytasz? Fajne to? Bo cos nie moge sie zabrac za to;)

Do góry