reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda-może się wam położona przyczepić, u nas sprawdzała czy mamy osobny pokój dla małego i musiał być urządzony tak w miarę mimo że mały spał u nas w sypialni musieliśmy mieć dla niego pokój

reklama
Happy polozna przychodzila tez do niej jak maly im sie urodzil i nic nie mowila, w tamtym roku to było.. ja wiem ze tutaj jakos tak wlasnie maja ze dziecko powinno swoj pokoj miec.. jak im nie bedzie odpowiadac to niech dadza mi mieszkanie i tyle.. mysle ze nie powinno byc problemu..

magda- a czemu nie chcecie wynająć lata 2bedroom? my taki mamy i płacimy 400 funtów miesięcznie

Mój syneczek już śpi...Kochany chłopiec...właśnie skończyłam czytać sage...30 tomów w 2tygodnie...przydałaby się kolejna...

Ostatnia edycja:
Happy nawet nie wiesz jakby chciala 2bedroom:p hehe teraz mieszkamy w 2bedroom i placimy 1400 na pol.. nie stac by nas bylo na takie, a takie one bedroom to tez gdzies koszt 900f msc w zaleznosci oczywiscie od dzielnicy.. takze tak sie ma Londyn do małych miasteczek;D

happy 30 tomow w dwa tygodnie? :szok: ja to bym czytala ale chyba z dwa lata
Magda strasznie duzo za wynajem placicie. No ale Londyn, wielkie miasto...

Moja dożarta cora usnela w lezaczku. Jest tak nie dobra ze nie wyobrazam sobie co to bedzie za pare miesiecy :-D

myslisz ze ten sposob ze zmniejszaniem miarek pomoze?
eh mam nadzieje:))

a co do mleka krowiego - nie :no: nie smakuje mu, juz kupowalam kazde mozliwe (mowie tu o %) ale to nie ten smak dla niego :))
no nic sprobuje tak jak mi poradzilas :))
dziekuje bardzo

Paulina12 a kiedy idziecie na swoje?
Happy Ty już dziś planujesz jutrzejszy obiad? nieźle. ja jutro będę się głowić. A tak poza tym jak Ty znajdujesz na to wszystko czas( książki, forum i domowe obowiązki)??? Mi by doby brakło..
23may Twoja córcia za niedługo będzie mieć 2 latka może już nie chcieć mleka wcale. Oliwia też zrezygnowała jakoś przed 2 urodzinami. Wtedy zaczęłam jej podawać więcej jogurtów, serów itp. Oczywiście napiszę czy jestem zadowolona z inhalatora.
Magda0109 ojj, współczuję Ci takich lokatorów. Oszaleć z takimi można...

Paulina12- pozniej bedzie zasypiac na tobie jak moja Jula haha , nie no żartuje , może poźniej będzie grzeczniejsza ;D

asik24- sama nie wiem czemu ona tego mleka nie chce juz, jutro jej kupie inne, moze jakies smakowe i zobacze o co jej chodzi, wogole ostatnio ciagle ma jakies widzi mi sie, nawet sama ubrania wybiera i nosi za mna bluzki ehhh ;/

:szok: musialam nacisnac bo mała mi się drze do ucha że 'TO' , najbardziej jej sie podobaja zdj Waszych dzieci na suwaczkach bo mowi dzidzi, a jak jej powiem ze Ona też dzidzi to mówi że 'NIE'

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina12- kiedyś już pisałam...czytam nałogowo a tomy nie były długi każdy ok. 200str
Veronica Melania-u mojego Dennisa to pomogło...ale gdyby nie poskutkowało polecam powtórzyć to za miesiąc bo każde dziecko jest inne
asik- jak miałam 13 lat urodziło mi się rodzeństwo, ojciec pracował po 16 h dziennie 6 dni w tygodniu, a macocha złamała nogę jak chłopcy mieli 3 msc. wtedy musiałam zajmować nie mieszkaniem 130m2, obiadem i blizniakami, wtedy nauczyłam się jak gospodarować czasem, oprócz tego musiałam nadrabiać to co minęło mnie w szkole kiedy musiałam zajmować się rodzeństwem

:-)

Ostatnia edycja:
Do góry