reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda-może się wam położona przyczepić, u nas sprawdzała czy mamy osobny pokój dla małego i musiał być urządzony tak w miarę mimo że mały spał u nas w sypialni musieliśmy mieć dla niego pokój

reklama
Happy polozna przychodzila tez do niej jak maly im sie urodzil i nic nie mowila, w tamtym roku to było.. ja wiem ze tutaj jakos tak wlasnie maja ze dziecko powinno swoj pokoj miec.. jak im nie bedzie odpowiadac to niech dadza mi mieszkanie i tyle.. mysle ze nie powinno byc problemu..

magda- a czemu nie chcecie wynająć lata 2bedroom? my taki mamy i płacimy 400 funtów miesięcznie

Mój syneczek już śpi...Kochany chłopiec...właśnie skończyłam czytać sage...30 tomów w 2tygodnie...przydałaby się kolejna...

Ostatnia edycja:
Happy nawet nie wiesz jakby chciala 2bedroom:p hehe teraz mieszkamy w 2bedroom i placimy 1400 na pol.. nie stac by nas bylo na takie, a takie one bedroom to tez gdzies koszt 900f msc w zaleznosci oczywiscie od dzielnicy.. takze tak sie ma Londyn do małych miasteczek;D

happy 30 tomow w dwa tygodnie? :szok: ja to bym czytala ale chyba z dwa lata
Magda strasznie duzo za wynajem placicie. No ale Londyn, wielkie miasto...

Moja dożarta cora usnela w lezaczku. Jest tak nie dobra ze nie wyobrazam sobie co to bedzie za pare miesiecy :-D

myslisz ze ten sposob ze zmniejszaniem miarek pomoze?
eh mam nadzieje:))

a co do mleka krowiego - nie :no: nie smakuje mu, juz kupowalam kazde mozliwe (mowie tu o %) ale to nie ten smak dla niego :))
no nic sprobuje tak jak mi poradzilas :))
dziekuje bardzo

Paulina12 a kiedy idziecie na swoje?
Happy Ty już dziś planujesz jutrzejszy obiad? nieźle. ja jutro będę się głowić. A tak poza tym jak Ty znajdujesz na to wszystko czas( książki, forum i domowe obowiązki)??? Mi by doby brakło..
23may Twoja córcia za niedługo będzie mieć 2 latka może już nie chcieć mleka wcale. Oliwia też zrezygnowała jakoś przed 2 urodzinami. Wtedy zaczęłam jej podawać więcej jogurtów, serów itp. Oczywiście napiszę czy jestem zadowolona z inhalatora.
Magda0109 ojj, współczuję Ci takich lokatorów. Oszaleć z takimi można...

Paulina12- pozniej bedzie zasypiac na tobie jak moja Jula haha , nie no żartuje , może poźniej będzie grzeczniejsza ;D

asik24- sama nie wiem czemu ona tego mleka nie chce juz, jutro jej kupie inne, moze jakies smakowe i zobacze o co jej chodzi, wogole ostatnio ciagle ma jakies widzi mi sie, nawet sama ubrania wybiera i nosi za mna bluzki ehhh ;/

:szok: musialam nacisnac bo mała mi się drze do ucha że 'TO' , najbardziej jej sie podobaja zdj Waszych dzieci na suwaczkach bo mowi dzidzi, a jak jej powiem ze Ona też dzidzi to mówi że 'NIE'

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina12- kiedyś już pisałam...czytam nałogowo a tomy nie były długi każdy ok. 200str
Veronica Melania-u mojego Dennisa to pomogło...ale gdyby nie poskutkowało polecam powtórzyć to za miesiąc bo każde dziecko jest inne
asik- jak miałam 13 lat urodziło mi się rodzeństwo, ojciec pracował po 16 h dziennie 6 dni w tygodniu, a macocha złamała nogę jak chłopcy mieli 3 msc. wtedy musiałam zajmować nie mieszkaniem 130m2, obiadem i blizniakami, wtedy nauczyłam się jak gospodarować czasem, oprócz tego musiałam nadrabiać to co minęło mnie w szkole kiedy musiałam zajmować się rodzeństwem

:-)

Ostatnia edycja:
Do góry