reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Quincy ja USG mialam w ciazy 6 razy. W 4tc, w 7tc, w 12tc, w 21tc, w 31tc i 36tc. Ja w ciazy w 24h potrafilam wypic 3l wody mineralnej.
Asik niedziele cala przespala,w poniedzialek jeszcze spoko a dzis tragedia!! Moze to rzeczywiscie ten skok

paznokci nie udalo sie zrobic jestem umowiona na czwartek na 17:30. Na obiad nie zrobilam nic :D Jej nie moge sie doczekac az sie przeprowadzimy na swoje i kupie psa. Dopiero dwa dni jej nie ma a juz tak strasznie pusto..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asik24 jak ci przyjdzie to napisz jaki jest ;))

happymum20 - jak Ci się chce takie wymyślne obiady gotowac haha ;)))

Młoda mleka nadal nie je, oprócz tego kakao rano, mam nadzieje ze wkoncu skonczy protest;p

Happy powiem ci ze mnie ten Londyn to dobija strasznie, na poczatku fajnie bo duze miasto, pozwiedzalo sie itp.. a teraz jak jechalismy z PL to mialam takiego doła ze tragedia.. tymbardziej ze nie mam tutaj zadnych znajomych.. procz tych co z nimi mieszkamy, ale oni juz mnie irytuja tak mocno ze prawie codziennie gryze sie w jezyk zeby czegos nie wypalic..;/
A co to sa szare kluski?? Bo sie nie orientuje?;P
Paulina witaj w klubie ja tez dzis bez obiadu hehe:p czekam na T bo juz wraca i sobie pizze zamowimy;)

Ciekawe co ta moja pysiulka wyprawia w tym brzuchu bo czasem to az mnie cos kluje wokoł pepka;) teraz zaczyna sie jej pora do szaleństw;)

magda- zapraszam do Castleford:) Czemu sue irytuja? szare kluski to potrawa typowo wielkopolska, to kluchy z surowych utartych ziemniaków, mąki i jajek, najlepiej smakują że wymarzonym boczkiem i gotowana kapusta kuszona
23may- a co mam robić nie pracuje , nie uczę się zawsze pół dnia sama w domu ( z małym ) to gotuje

VeronicaMelanie- po pierwsze Butli kaszki na dobranoc, najlepiej przed samym snem już w lozeczku...to syta i wzruszająca kolacja po drogie woda zamiast mleka w nocy bo prawdopodobnie budzi się z przyzwyczajenia. jeśli to nie podziała dam tobie inna metodę

niestety kaszka do picia mu nie odpowiada rezynuje od razu, probowalam kilka razy
z woda wychodzi to samo a czasami gorzej - jak podaje wode to czuje ze to cos innego i placze

a najbardziej mnie denerwuje ze nie zasnie bez butli mleka. tyle pieniedzy na to idzie a on nie chce sie odzwyczaic ;/

VeronicaMelania- podam ci jeszcze jeden sposób: Daj małemu kolację a jak go położyli do lozeczka daj mu jeszcze do wypicia mleko(chodzi o tu żeby byl naprawdę najedzony, jak obudzi się w nocy na mleko daj mu je ale zamiast np. 5 miarek mleka 150 ml. wody wysp 4. następnego po 2 dniach 3 marki mleka na 150ml wody i co 2 dni miarę mniej aż będzie sama woda...powinien się przyzwyczaić...jak już będzie pił wodę to zmniejszają jej ilość co drugi dzień o 30 ml.

Tylko nie zmieniają w ten sposób wszystkich karmienia na raz tylko po kolei

a pozatym nie myślałam żeby zmienić mu mleko z mm na krowie rozcieczone?

Happy aa to u mnie w domu są to placki ziemniaczane;D Irytuja bo sie zachowuja jak debile za przeproszeniem.. syfia, nie sprztaja po sobie, ich dziecko robi co tylko chce a ja wszystko bawi.. dla niej liczy sie tylko komp, tel, kawka i faje, a maly jada tylko slodycze i sloiki gotowce;/ a ma 1.5 roku nie umie grysc..;/

magda- ciasto jest prawie jak na placki tylko gestsze i przyprawione solą i pieprzem.
Żal mi tego dziecka, niektórzy rodzice są nieodpowiedzialni... straszne 1, 5 roku i niro gryzie? mój mały to potrafi od 7 miesiąca!
może złóżcie aplikacje do cansilu o dom? napewno by wam przyznali bo w ciąży jesteś

reklama
happy daj spokoj, maly ma z nimi przekichane.. na spacery z nim tez nie wychodza a mieszkamy od parku doslownie 40 sekund. Moj T za duze zarobki ma.. dowiadywalismy sie.. trudno w wakacje bedziemy szukac jakiegos studio flat badz one-bedroom

Do góry