reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Quincy ja USG mialam w ciazy 6 razy. W 4tc, w 7tc, w 12tc, w 21tc, w 31tc i 36tc. Ja w ciazy w 24h potrafilam wypic 3l wody mineralnej.
Asik niedziele cala przespala,w poniedzialek jeszcze spoko a dzis tragedia!! Moze to rzeczywiscie ten skok

paznokci nie udalo sie zrobic jestem umowiona na czwartek na 17:30. Na obiad nie zrobilam nic :D Jej nie moge sie doczekac az sie przeprowadzimy na swoje i kupie psa. Dopiero dwa dni jej nie ma a juz tak strasznie pusto..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asik24 jak ci przyjdzie to napisz jaki jest ;))

happymum20 - jak Ci się chce takie wymyślne obiady gotowac haha ;)))

Młoda mleka nadal nie je, oprócz tego kakao rano, mam nadzieje ze wkoncu skonczy protest;p

Happy powiem ci ze mnie ten Londyn to dobija strasznie, na poczatku fajnie bo duze miasto, pozwiedzalo sie itp.. a teraz jak jechalismy z PL to mialam takiego doła ze tragedia.. tymbardziej ze nie mam tutaj zadnych znajomych.. procz tych co z nimi mieszkamy, ale oni juz mnie irytuja tak mocno ze prawie codziennie gryze sie w jezyk zeby czegos nie wypalic..;/
A co to sa szare kluski?? Bo sie nie orientuje?;P
Paulina witaj w klubie ja tez dzis bez obiadu hehe:p czekam na T bo juz wraca i sobie pizze zamowimy;)

Ciekawe co ta moja pysiulka wyprawia w tym brzuchu bo czasem to az mnie cos kluje wokoł pepka;) teraz zaczyna sie jej pora do szaleństw;)

magda- zapraszam do Castleford:) Czemu sue irytuja? szare kluski to potrawa typowo wielkopolska, to kluchy z surowych utartych ziemniaków, mąki i jajek, najlepiej smakują że wymarzonym boczkiem i gotowana kapusta kuszona
23may- a co mam robić nie pracuje , nie uczę się zawsze pół dnia sama w domu ( z małym ) to gotuje

VeronicaMelanie- po pierwsze Butli kaszki na dobranoc, najlepiej przed samym snem już w lozeczku...to syta i wzruszająca kolacja po drogie woda zamiast mleka w nocy bo prawdopodobnie budzi się z przyzwyczajenia. jeśli to nie podziała dam tobie inna metodę

niestety kaszka do picia mu nie odpowiada rezynuje od razu, probowalam kilka razy
z woda wychodzi to samo a czasami gorzej - jak podaje wode to czuje ze to cos innego i placze

a najbardziej mnie denerwuje ze nie zasnie bez butli mleka. tyle pieniedzy na to idzie a on nie chce sie odzwyczaic ;/

VeronicaMelania- podam ci jeszcze jeden sposób: Daj małemu kolację a jak go położyli do lozeczka daj mu jeszcze do wypicia mleko(chodzi o tu żeby byl naprawdę najedzony, jak obudzi się w nocy na mleko daj mu je ale zamiast np. 5 miarek mleka 150 ml. wody wysp 4. następnego po 2 dniach 3 marki mleka na 150ml wody i co 2 dni miarę mniej aż będzie sama woda...powinien się przyzwyczaić...jak już będzie pił wodę to zmniejszają jej ilość co drugi dzień o 30 ml.

Tylko nie zmieniają w ten sposób wszystkich karmienia na raz tylko po kolei

a pozatym nie myślałam żeby zmienić mu mleko z mm na krowie rozcieczone?

Happy aa to u mnie w domu są to placki ziemniaczane;D Irytuja bo sie zachowuja jak debile za przeproszeniem.. syfia, nie sprztaja po sobie, ich dziecko robi co tylko chce a ja wszystko bawi.. dla niej liczy sie tylko komp, tel, kawka i faje, a maly jada tylko slodycze i sloiki gotowce;/ a ma 1.5 roku nie umie grysc..;/

magda- ciasto jest prawie jak na placki tylko gestsze i przyprawione solą i pieprzem.
Żal mi tego dziecka, niektórzy rodzice są nieodpowiedzialni... straszne 1, 5 roku i niro gryzie? mój mały to potrafi od 7 miesiąca!
może złóżcie aplikacje do cansilu o dom? napewno by wam przyznali bo w ciąży jesteś

reklama
happy daj spokoj, maly ma z nimi przekichane.. na spacery z nim tez nie wychodza a mieszkamy od parku doslownie 40 sekund. Moj T za duze zarobki ma.. dowiadywalismy sie.. trudno w wakacje bedziemy szukac jakiegos studio flat badz one-bedroom

Do góry