reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Chyba Happy pytala jakie plany na jutro wiec ja odpowiadam.. Do 15 jestem z Nikolą, a potem idę na paznokcie. Moja mama z nia zostanie. Przed swietami stwierdzilam ze musze cos ze soba zrobic :D

Niki padła. Ja tez ide. Dobrej nocki dziewczynki..

Paulina Mała nie ma nazwiska K., a w akcie urodzenia jest wpisane tylko jego imię. Bo ani ja, ani on nie mamy 18.

Porodu myślę, że nie ma się co bać. Ja się tyle należałam w szpitalu i nasłuchałam się krzyczących-rodzących.. Jedna nawet jak miała poród rodzinny to złapała męża za włosy i napierdzielała jego głową o łóżko "za to co jej zrobił" jak to określiła ;P ale to mnie nastawiło tylko pozytywnie, bo miałam świadomość, że muszę to przejść.

Zaczęłam z Małą i K. chodzić do jego babci, bo Mała to jest dzik straszny i boi się obcych, więc Ją oswajamy z babcią. Babcia zrobiła Małej kiteczkę ;) K. nauczył Małą pić ze słomki ;)

idę, bo K. się wścieka ;) Dobranoc Dziewczyny ;P

witam dziewczyny :-) chyba dziś jestem pierwsza...u nas nocka spokojna a ma dworze mróz... zaraz muszę wstać, trochę się ogarnąć i iść do sklepu....
dzisiaj na obiad mam makaron z sosem myśliwskim:-)

My też witamy ;) U nas nocka .. masakra, mała wstała o 1 i w płacz i uspokoić się nie dała przez godzine, aż wkoncu padła. ale protest na mleko trwa dalej.. ;/

reklama
Do góry