QUINCY ja w pierwszej ciązy odkąd sie dowiedzialam o niej ( 17 tydzien) czulam ze to chlopak bedzie. W drugiej, calkiem innej sądzilam ze dziewczynka bedzie. No ale mojej wymarzonej Malwince siusiak wyrosł
Ubranka kupowalam jak tylko lekarz potwierdzil plec. Mialam sporo po moich braciach ktorzy wtedy mieli po 7 lat. ale mimo wszystko.. uwielbialam kupowac coś nowego
ASIK zdrowka dla Oliwki. miesiac temu mialam jelitowke. przeczyscilo mnie ze wszystkich stron.. oj straszne to bylo.
Paulina moj szwaggier to wogole cham i prostak. bydle jakich malo. Uwielbia on np komentowac moją chudosc, moje male cycki, jakby top one jemu mialy sie podobac.Moja uroda tez mu nie odpowiada. Ale ja mu non stop powtarzam zeby najpierw w lustro spojrzał, dobrze sie przyjrzał i wtedy jeszcze raz kogoś skomentował. w sylwestra dowalalam mu caly wieczor. az sie obrazil bo trafilam w jego czuly punkt. I byl spokoj
Uwielbia sie smiac z samotnych matek. Najsmieszniejsze w tym jest ze on sam ma nieslubne dziecko z ktorym kontaktu niema.chociaz corka jego mieszka w tej samej wiosce co on.Twierdzi ze matka dziecka mu kontakty utrudnia..ale na twierdzeniu sie konczy. dziewczyna ma 12 lat a on ani slowa z nią nie zamienił. Uwielbia dosrywac mi tym ze ja nie pracuje, ze mam tylko wyksztalcenie srednie. ale wspomnij glosno ze on tylko podstawowke skonczył. I to matka musiala wyblagac nauczycieli zeby przepuscili matola..
Raz probowal mi dopiec zachowaniem Filipa. ze on niewychowany.. to mu odpowiedzialam ze on tez malospoleczny jest tylko jest taka roznica ze Filip chociaz by chcial zachowywac sie czasami tak jak inni to nie moze, i zawsze bedzie Filipem, a on chociaz udaje takiego mądrego.. zawsze bedzie gburem i ciołkiem. nawet jak ubierze sie i sie ogoli zostanie oslem
PAULINA ze mie kiedyś sie tak "kolezanka" smiala. Ze tak mlodo wpadlam, ze szkoly nie skoncze, ze to ze tamto.. ja 19 lat mialam jak w ciąze zaszlam.. No i ze 2 m-ce po tej jej gadce sie dowiedzialam ze ona tez w ciazy.. rok ode mnie mlodsza a jej cora z moim synem sie uczy
I ktoras pytala o nocnikowanie. Moi chlopcy wolali na kibelek jak mieli ok 1,7 1,9 m-cy. drugie urodziny juz byly odpieluchowane. Tylko na dalsze wyprawy zakladalam pieluszke.