reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
happymum mój maluszek też już śpiocha więc chwile dla siebie:-p My dzisiaj przyjechaliśmy do babci mojego K, niech się nacieszy prawnukiem skoro mam wolne i mogę z nim wyrwać się z domku;) i zostajemy do piątku bo w sobote studnióweczka tak więc trochę przygotowań ...:-)

A muszę się pochwalić mój synuś zaczął wczoraj dreptać sam, już 4,5 kroczków zrobi;)

Alutka- gratuluję! mój jeszcze nie chodzi , ale stoi i próbuje chodzić przy meblach ale nie martwię się bo mój P. zaczął chodzić jak miał 14msc. a ją jak miałam 9msc więc ma jeszcze czas...

Ja prawie całą ciąże chodziłam do szkoły, odeszłam na początku maja a 23 urodziłam ;) jakoś żadnych nieprzyjemnośći nie miałam w szkole ani nic, chodź byłam jedyną dziewczyną w ciąży w całej szkole, nauczyciele mnie 'lepiej tarktowali' jak mnie brali do odpowiedzi to krzesło przynosili i pamiętam raz na przerwie kolega imię małej wymyślał haha ;))

A co do utrzymywania kontaktu ze znajomymi to utrzymuje z wszystkim co utrzymywałam przed ciążą, i chyba każdy z moich znajomych już poznał Jule , nawet raz w szkole ze mna była na zakończenie roku ;D

happymum - robiliśmy dziś Twoje spaghetti , pyyyszne ;D
hmm a plany na jutro.. jade sobie egzamin na prawo jazdy ustalic ;//

happymum dzięki, 9 miesięcy to bardzo wcześnie na chodzenie więc czasu ma jeszcze dużo wiadomo, u mnie w rodzinie dzieciaki zaczynały róznie chodzić przeważnie tak między 10 a 12 miesiącem życia;)

23may u mnie w szkole było podobnie jak u Ciebie, wszyscy traktowali mnie bardzo w porządku, ja na początku też byłam jedyną w ciąży ale po mnie zaszły 3 dziewczyny, no a we wcześniejszych latach też się oczywiście zdarzały;) ja odeszłam w połowie marca ze szkoły a urodziłam 2 kwietnia, koledzy koleżanki i nauczyciele na tyle fajnie podchodzili do mojej ciąży że nie miałam żadnych nieprzyjemności i obaw chodząc prawie do końca... do dziś wszyscy się pytają jak tam mały nawet raz przy uroczystości szkolnej musiałam go przywieść pokazać bo się domagali;pa jak urodziłam to też mnie chętnie odwiedzali..

Mała to dziś wogole robi protest do jedzenia na całego, zjadła troszkę i już pojedzona była. Mamy jeszcze na jutro więc pewnie zje wiecej ;p

a i jeszcze zapomniałam, mnie na porodówce pani od wf odwiedziła haha ;PP

reklama
Do góry