reklama
QUINCY ja od poczatku twierdziłam że będe mieć dziewczynke i mam, nawet z A się założyliśmy zanim poznaliśmy płeć co będziemy mieć )
a co do ubierania dziewczynek, przeciez nikt nie kazuje nikomu ubierać ich na różowo , wszedzie jest masa ubranek w innych kolorach ;p
a co do ubierania dziewczynek, przeciez nikt nie kazuje nikomu ubierać ich na różowo , wszedzie jest masa ubranek w innych kolorach ;p
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Quincy- raczej wątpię chociaż nie urodziłam w pl...więc pewną nie jestem....pamiętaj tylko że dojechać napewno zdążysz porody są zazwyczaj długie
Temat porodu , znowu
Rodzilam bez znieczulenia i przeżyłam . My kobiety mamy rodzić
A Co do Płci , od początku wyczuwałam Córeczkę :-)
Kasiek wyręczę Cię Kochana , Quincy Postaraj się nie pisać posta pod postem ..Jeśli od poprzedniego posta nie mineła godzina użyj opicji EDYCJI .
Rodzilam bez znieczulenia i przeżyłam . My kobiety mamy rodzić
A Co do Płci , od początku wyczuwałam Córeczkę :-)
Kasiek wyręczę Cię Kochana , Quincy Postaraj się nie pisać posta pod postem ..Jeśli od poprzedniego posta nie mineła godzina użyj opicji EDYCJI .
Alutka20
Zaciekawiona BB
kochane co do przeczuć ja myślałam,że będzie dziewczynka u nas w rodzinie same chłopaki si rodziły w ostatnim czasie i myślałam że w końcu będzie dziewczynka, babcie też na to liczyły hehe;p a co do znieczulenia, fakt poród jest ciężkim przeżyciem ale wszystkie szczęśliwie dałyśmy radę i dalej kobiety daję i mają za to piękny dar... a z doświadczenia koleżanki nigdy bym się na znieczulenie nie zdecydowała u niej skończyło się fatalnie;/
G
guest-1673535084
Gość
Quincy moja cora ma moje nazwisko niestety. Bylismy sie dowiadywac u adwokata czy trzeba sie sadzic zeby miala nazwisko mojego A. i powiedziala nam ze wystarczy ze potwierdzi swoje ojcostwo w urzedzie. Okazalo sie ze musi miec papierek z sadu, no i ma w akcie tylko jego imie. Dodam ze moj narzeczony ma 24lata. Urzedniczka powiedziala ze albo sad, albo slub albo czekamy do mojej 18. No i czekamy do 18 Ale nawet jak sie rozstaniemy nie wyobrazam sobie zeby Nikola zostala przy moim nazwisku, bo ma kochajacego tate, i nie wazne wtedy by bylo ze my nie bylibysmy razem. Ja poznalam plec w 21tc na USG genetycznym II.
Misiactwo witam. Tu samotna napewno nie bedziesz
Misiactwo witam. Tu samotna napewno nie bedziesz
G
guest-1673535084
Gość
Alutka w lipcu 2014 dopiero mam 18 wiec jeszcze troche I tak wszyscy mysla ze Nikola ma nazwisko taty ;-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dziewczyny mnie trochę wkurza że mały ma inne nazwisko niż ją ale to się niedługo zmieni bo nie wiem czy pamiętacie ale niedawno się zareczyliśmy i ostatnio ustaliliśmy że ślub będzie wiosną 2014..... juppi już nie mogę się doczekać
reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Milena jesteś kochana Trzymam rękę na pulsie ale Quincy Milena ma rację używaj edycji bo będę traktowała to jak nabijanie postów
Witam nowe mamy Ale super że Was dużo i się dogadujecie
Ja dzisiaj byłam zamówić strój na bal przebierańców miała być Roszpunka z długimi blond włoskami ale będzie Aurora (Śpiąca królewna) ale dorwałam blond perukę więc mała zachwycona Zobacz załącznik 530686Zobacz załącznik 530687
Heheh staro się przy Was czuję z tymi maluszkami
My od razu podaliśmy nazwisko i Mała ma od początku nazwisko męża.
Witam nowe mamy Ale super że Was dużo i się dogadujecie
Ja dzisiaj byłam zamówić strój na bal przebierańców miała być Roszpunka z długimi blond włoskami ale będzie Aurora (Śpiąca królewna) ale dorwałam blond perukę więc mała zachwycona Zobacz załącznik 530686Zobacz załącznik 530687
Heheh staro się przy Was czuję z tymi maluszkami
My od razu podaliśmy nazwisko i Mała ma od początku nazwisko męża.
Ostatnia edycja: