reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may- brzyszek malutki a córcia śliczna
Dominisia123
mama Wici <3
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
witam z rana dziewczyny...u nas noce już lepsze bo nie płacze tak za mną....ale w dzień nadal jak wyjde z pokoju jest krzyk...
Dziś znów mam samotne popołudnie...
Dziś znów mam samotne popołudnie...
Alutka20
Zaciekawiona BB
happymum mój synek od jakiegoś czasu w ciągu dnia też nie może zostać w pokoju sam nawet na 10sekund musi z nim być ktokolwiek, na szczęście nocki przesypia całe
Dziewczyny kochane dzieciaczki, musze poszukać zdjęcia mojego małego tuż po urodzeniu
23may ale miałaś malutki brzuszek jak na 33 tyg ja wrzucałam niedawno tu do Was zdjęcie z mojego chyba 32 to dużo większy miałam, chyba nie wiele przytyłaś w ciąży:-)
Dziewczyny kochane dzieciaczki, musze poszukać zdjęcia mojego małego tuż po urodzeniu
23may ale miałaś malutki brzuszek jak na 33 tyg ja wrzucałam niedawno tu do Was zdjęcie z mojego chyba 32 to dużo większy miałam, chyba nie wiele przytyłaś w ciąży:-)
U nas nie za ciekawie :-(Damian od dłuższego czasu ma jakąś wysypkę ( skóra jest też sucha i szorstka) wkoło ust i na podbródku. W poniedziałek byliśmy u dermatologa i nie specjalnego się nie dowiedzieliśmy. Kazała nam smarować kremem intensywnie nawilżającym CETAPHIL i gdyby nie zeszło przyjechać do kontroli. Jutro będzie tydzień i poprawy nie ma:-( Boję się czy to czasami nie początki skazy...
W dodatku mojego K grypa rozłożyła na łopatki. Tylko, żeby dzieciaków mi nie zaraził bo oszaleję chyba...
My za Bebiko 500g płacimy 21zł. Starcza na 4-5 dni.
Wszystkie maluszki prześliczne:-)
Córa zaraz idzie na imprezę urodzinową do koleżanki to trochę spokoju będzie hehe
A oto i Damian zaraz po urodzeniu, niestety Oliwii fotek po ur. nie mam
W dodatku mojego K grypa rozłożyła na łopatki. Tylko, żeby dzieciaków mi nie zaraził bo oszaleję chyba...
My za Bebiko 500g płacimy 21zł. Starcza na 4-5 dni.
Wszystkie maluszki prześliczne:-)
Córa zaraz idzie na imprezę urodzinową do koleżanki to trochę spokoju będzie hehe
A oto i Damian zaraz po urodzeniu, niestety Oliwii fotek po ur. nie mam
Załączniki
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may- ją przytylam w ciąży jakies18 kg. ale 3 tyg. po ciąży wazylam już powrotem 52
ostatnio przeżyłam 3 kg, jupppi jeszcze tylko 5 kg i będę w niebie.
Asik- u nas tak się zaczęła skażą bialkowa ale jak mały miami 2 m. i dochodziły do tego wymioty. tylko że jak mały skończył 6 m to zaczęłam wprowadzać białko i teraz już wyszedł że skazy.
JESTEM W NIEBIE o 11 zadzwonili do mojego ukochanego jeśli chce to może mieć dzisiaj wolne więc dzisiaj jest w domku
ostatnio przeżyłam 3 kg, jupppi jeszcze tylko 5 kg i będę w niebie.
Asik- u nas tak się zaczęła skażą bialkowa ale jak mały miami 2 m. i dochodziły do tego wymioty. tylko że jak mały skończył 6 m to zaczęłam wprowadzać białko i teraz już wyszedł że skazy.
JESTEM W NIEBIE o 11 zadzwonili do mojego ukochanego jeśli chce to może mieć dzisiaj wolne więc dzisiaj jest w domku
reklama