reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula dobrze ze nie jest takie super drogie...

wracając do niedawnego tematu porodów, tak wyglądał mój biedny synek po urodzeniu
d.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana dziewczyny...u nas noce już lepsze bo nie płacze tak za mną....ale w dzień nadal jak wyjde z pokoju jest krzyk...

Dziś znów mam samotne popołudnie...

happymum mój synek od jakiegoś czasu w ciągu dnia też nie może zostać w pokoju sam nawet na 10sekund musi z nim być ktokolwiek, na szczęście nocki przesypia całe;)

Dziewczyny kochane dzieciaczki, musze poszukać zdjęcia mojego małego tuż po urodzeniu;):-p

23may ale miałaś malutki brzuszek jak na 33 tyg ja wrzucałam niedawno tu do Was zdjęcie z mojego chyba 32 to dużo większy miałam, chyba nie wiele przytyłaś w ciąży:-)

Alutka20 7 kg tylko , do porodu ważyłam 53 kg ;D

No moja Jula się ostatnio taka zazdrosna zrobiła ze niekiedy jej mam dość, nawet usiąć nie moge kolo kogos bo juz jej zle ;/

U nas nie za ciekawie :-(Damian od dłuższego czasu ma jakąś wysypkę ( skóra jest też sucha i szorstka) wkoło ust i na podbródku. W poniedziałek byliśmy u dermatologa i nie specjalnego się nie dowiedzieliśmy. Kazała nam smarować kremem intensywnie nawilżającym CETAPHIL i gdyby nie zeszło przyjechać do kontroli. Jutro będzie tydzień i poprawy nie ma:-( Boję się czy to czasami nie początki skazy...

W dodatku mojego K grypa rozłożyła na łopatki. Tylko, żeby dzieciaków mi nie zaraził bo oszaleję chyba...

My za Bebiko 500g płacimy 21zł. Starcza na 4-5 dni.

Wszystkie maluszki prześliczne:-)

Córa zaraz idzie na imprezę urodzinową do koleżanki to trochę spokoju będzie hehe

A oto i Damian zaraz po urodzeniu, niestety Oliwii fotek po ur. nie mam

Załączniki

• IMG_1143.jpg
    IMG_1143.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 24
23may- ją przytylam w ciąży jakies18 kg. ale 3 tyg. po ciąży wazylam już powrotem 52
ostatnio przeżyłam 3 kg, jupppi jeszcze tylko 5 kg i będę w niebie.
Asik- u nas tak się zaczęła skażą bialkowa ale jak mały miami 2 m. i dochodziły do tego wymioty. tylko że jak mały skończył 6 m to zaczęłam wprowadzać białko i teraz już wyszedł że skazy.

JESTEM W NIEBIE o 11 zadzwonili do mojego ukochanego jeśli chce to może mieć dzisiaj wolne więc dzisiaj jest w domku

reklama
Do góry