reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hmmm... ją zajęłaby chyba jakieś pierogi...

najlepiej ruskie. ja bym zrobila ale nie chce mi sie

ja chciałam karmić, nie ukrywam, między innymi ze względów ekonomicznych. ale teraz to mnie już trochę męczy. moja mama karmiła mojego brata prawie 2 lata, ale on tak nie gryzł.. ;P
mnie tez zaczyna juz tak łapac gryzc jezdzi sutkiem po dziaselkach i chwyta czasem tak mocno i ciagnie
Maleństwo20 faktycznie silny synuś. Dobrze, że w końcu kupkę zrobił- raz a porządnie

heheh w ciagu 2 godzin pełne 4 pampki poszły. a dzis w nocy też w ciągu godziny 2 pelne.

teraz w koncu zasnal zmeczony ten moj urwis od 6 nie spi

ja place za 800g Bebilonu 47,95 a za 1200g 65,49. Poszedl w gore o prawie 10zl bo przed nowym rokiem 38zl placilam za 800g. Na poczatku jedna puszka 800g starczala na 4, max 5 dni. Teraz juz wystarcza na 8-12dni, zalezy ile mala wcina :) I wogole na poczatku roku byly braki Bebilonu 1, to zrobilam zapas 5 puszek po 1200g jak sie wkoncu pokazaly :-) bedzie na ponad miesiac. Niki juz w miare normalnie je, nie ma klotni przu butli, Tfu,tfu, odpukac. W dzien je co 4-5 godzin, a jeszcze miesiac temu jadla co rowno 3

Malenstwo Jas teraz nadrabia zaleglosci :-);-)
Milena, 23may a u nas slonce swieci i raz deszcz raz snieg:wściekła/y:tyle blota ze dramat, a wieczorem jak to wszystko przymarznie to wspolczuje kierowcom.
Dominisia moze w nocy sprobuj ja oklamac butla?
Happy dziekuje za podpowiedz, wyciagam pierogi z zamrażalki :-)

dziś jest chyba pierogowy dzien , u mnie mama też pierogi robi własnie:-D:-D:-D:-D

My się z mała wybieramy wieczorem do A na weekend , to niech pada śnieg to jutro na sanki pojdziemy :-)

Paulina12- to just naprawdę bardzo dużo za mleko, wysli mi kochana troch tych pierogow

a mleka na receptę są tańsze...ją mam 4 puszki nuntramigenu.... jak ktoś potrzebuje niech pisze to oddam

malenstwo- no to nadrabiać i to nieźle synek nadrabia

reklama
Do góry