reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada

hejka byłam na antenie eski przed chwilą. dostanę płytę r.brzozowskiego
laugh.gif

witaj Kasiu

reklama
[h=4]Jak obyczaj każe stary, według ojców naszych wiary, chcemy złożyć Wam życzenia, z dniem Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku, da Wam szczęcie i pomyślność W nadchodzšcym Nowym Roku.. By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie![/h]

Świąt pięknych śnieżnych,
mrozem malowanych.
Prezentów tylko takich...
długo pamiętanych.
Sylwestra w tańcu szalonego
w szampanie skąpanego.
Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc
a świt się światem rozniesie
niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj
i ...spod stołu podniesie! - Milenaaaa & Natalia
;-)
I Ucałować pociechy od Forumowej ciotki ; ))

Ja jestem zarobiona , Od 8ej rano biegałam po ostatnie zakupy a teraz Siedzę w kuchni . I za godzinkę biore się za podłogi ... A potem na łóżko :-D:-D:-D

melduje że wczoraj 21.12.2012 mój P. poprosił mnie o ręke sie a ja przyjełam jego oświadczyny:)
Gratulacje :*:*:*

Jak obyczaj każe stary, według ojców naszych wiary, chcemy złożyć Wam życzenia, z dniem Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku, da Wam szczęcie i pomyślność W nadchodzšcym Nowym Roku.. By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie!
Podłączam się pod życzonka bo nie chce mi sie drugich szukać ;D

Niunio zasnął ok 17 i śpi do tej pory :szok:. Nie moze mleka nastepnego w ogóle nawet po kazkach mlecznych miał zaparcia bo kupiłam do rozrobienia na wodzie ae te kaszki też są na nastepnym i to samo miał ;/ Nie wiem co mam robić z tym mlekiem. :-(

Wpadam na chwilę, myślę że po nowym roku uda mi się już zaglądać częściej :)

Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Waszych osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.

eac20d7f0bcb1662med.jpg

reklama
Do góry