reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kachna321bum ruskie robilam, strasznie duzo roboty, ale za to pycha jedzonko
Asiowo, EWI44 dzis bylo w pytaniu na sniadanie wlasnie o tym jak ubierac dzieci, wypowiadala sie lekarz dziecinny, i mowila zeby nie przegrzewac dziecka i za grubo nie ubierac, i zeby codziennie z dzieckiem wychodzic na spacer, nawet jak pada deszcz, zeby dziecko sie zachartowalo
Ona_mika nie zalamuj sie tak, moze przez ta pogode masz gorszy humorek, a do lekarza lepiej idz, niech sprawdzi czy wszystko jest ok

reklama
Czesc Laseczki :) ja tylko przyszlam sie przywitac bo mam taki balagan w domku ze lekko z godzinke mi zajmie.
Aha co do urodzinek to uzupelnilam :) jezeli ktoras mamusie pominelam to przepraszam z gory i prosze sie przypomniec :) Tylko bez pretesji prosze bo nicki ktore w nazwie maja polskie litery, to beda bez nich gdyz ja nie mam polskiej klawiatury :)) Buziollki. wroce jak ogarne to wszystko :))

Asiowo Ja właśnie też patrzę na karczek. Mój S mówi że jak stopki zimne to i Mareczkowi zimno, ale wiem, że stopki powinny być zimniejsze niż reszta ciała więc tym się nie martwię.

Madzik No widzisz. Ja co rano oglądam pytanie na śniadanie, a dzisiaj akurat jak nie oglądałam to o takich przydatnych rzeczach mówili. No nic. W każdym razie mam pewność że nie przegrzewam synka.

A do lekarza to jednak jutro pojedziemy. Z obydwoma dzieciaczkami. Justynka nawet spać nie może przez ten katar tak jej leci. Nie jestem pewna ale jak w poniedziałek mieliśmy gości to babcia chyba lekko kaszlała i chyba maluchy się zaraziły.

EWI44 nie ma co sie dziwic, taka pogoda na dworze, to od razu wirusy w powietrzu lataja, i kazdy chodzi chory, a male dzieci to wyjatkowo szybko lapia chorubska, ale dobrze ze pojdziesz, to dzieciaczkom ulzy
Ona_mika a bedziecie sie wyprowadzac??? moze po przeprowadzce cos sie zmieni miedzy Wami???

Przyszlam na chwilke zobaczyc co slychac :)) Bo mnie jezcze obiadek czeka :) A dobrze ze juz w domku ogarnelam bo Filip nawet nie chciial sie bawic :) usiadl na lozku i tylko pokazywal na wszystko palcem :) Normalnie malego kierownika mam w domku :) Byscie to widzialy to byscie padly ze smiechu :))

Ja właśnie po obiadku jestem :-) mmmm :-) Kuba tylko wpadł z pracy zjadł i teraz na kurs na sztaplarkę czy coś takiego pojechał :-p a ja dzisiaj cały dzień przy photoshopie siedzę i się uczę :-p no i przyszedł facet i zamontował nam kablówkę w sypialni więc już tam się przenosimy <jupi> nareszcie tam jest takie wygodne łóżko :-p w końcu się wyśpię :-)

MADZIK - kombinezonik mi się podoba ale bodziaki jak dla mnie za szarawe :-p ja to muszę mieć wszystko takie wyraziste :-p :-)

MIKA - eh ... dziewczyno ty masz chyba po prostu depreche poporodową i do tego nie ma nikogo kto by Ci przy niej pomógł z tego co widzę ... :/

IWONECZKA - widzę że dużo radochy ze swoim szkrabem masz :-)

NETGIRL - ja fajne forum znalazłam i tam opisują i dają linki do stronek właśnie krok po kroku :-) ogólnie już trochę umiem :-) ... największą bekę miałam z funkcji powiększanie piersi ... jakie to banalnie proste :-p ogólnie to w tych ckm-ach wcale aż tak się wysilać nie muszą myślałam że to więcej pracy :-p a to wystarczy podstawy znać a później eksperymentować :-) ...a co do zakupów to wiem co czujesz :-p ja też tak mam jak już wpadnę do takiego sklepu to koniec :-p tyle tego jest że nie wiadomo co wsiąść :-p

reklama
witajcie dziewczyny!
mialam dzis strasznie ciezki dzien!Niedosc ze pada i zimno to jeszcze w drodze do moich rodzicow nawalilo mmi auto i to na krajowej drodze!Stalam bez swatel i wycieraczek a obok przejezdzaly tiry z wielka szybkoscia!Tato zacholowal mnie do domu ale bylam taka roztrzesiona ty ze nie moglam do siebie dojsc!:baffled:
W dodatku nasi sasiedzi naslali na nas nadzor budowlany zeby sprawdzili instalacje gazowa!To akurat nowa i sie nie martwie ale wczesniej nasylali na nas ispektora ze przesunelismy drzwi i chcial nam dac 50 tys mandatu!NO CHORZY LUDZIE!
A regularnie nasylaja na nas policje ze nasz "dzieciak"(tak na mojego synka mowia)biega po calym mieszkaniu i zeby sprawdzili czy sie nie znacam nad nim!
No szok co ja mam juz zrobic zeby dali nam zyc!Wczesniejszym wlascicielom zalozyli sprawe w sadzie o znecanie sie nad dziecmi choc to naprawde ludzie z klasa byli!
A to tacy z pozoru starsi ludzie ktorzy wygladaja tak milo i biegaja dio kosciolu co nbiedziele!
No nie wiem ale tu w calym moim domu wszyscy zycza im tylko jednego!Zaczynam tez im tego zyczyc!
Jutro na dodatek ide na pogrzeb mojeg znajomego mial 23 lata i tir na przejezdzie kolejowym wjechal w tyl jego auta i wepchnal ich pod nadjezdzajacy pociag!Zgineli 3 mlodzi ludzie!Kamil bo tak mal na imie byl kierowca karetki!Taka jestem zdolowana juz tym wszystkim bo to kolejna tragedia!Ale nie bede sie rozpisywac to juz w tym roku kolejny pogrzeb na ktory pojde a szkuje sie kolejny!:-(
Dziewczyny czy wy tez macie takie problemy?
Pozatym Adi rozrabia i czekamy na Tatusia az wroci z pracy a bedzie przed 22!

Do góry