reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja też skłaniam się ku przypuszczeniom madzik1388.
Ja w pierwszej ciąży też tak miałam, dostałam jakieś mocne ale nie szkodzące dzieciaczkowi leki, poleżałam w szpitalu 3 dni i wróciłam zupełnie naprawiona. Gin mówił że jak się ma problemy z nereczkami to się uaktywniają w ciąży najczęściej. ja jestem teraz w 17 tygodniu i dzięki Bogu póki co problemów z nerami nie mam. Za to samo, bardzo mnie boli kręgosłup:/
https://www.babyboom.pl/forum/members/madzik1388-35956.html

Hej hej :-)
Zrobilam zdjecie to same zobaczycie jak wygladam :no: ale to dopiero jutro ,ja to sie boje co bedzie za tydzien bo znowu mam isc na badania bo ten nie jest najlepszy wynik i kardiolog kazal zwiekszyc dawke !!

Femme uuuuu jakie sliczniutkie rozki :-):happy2: ale dobrze ze kupujesz dwa bo lepiej miec drugi na zmiane bo noworodek czesto siusia i jak przewijasz(a ja czasami przewijalam na rozku to mi go olala :sorry2::laugh2: mialam 4 rozki a czasami to nawet juz nawet w kocyk ja owijalam bo wszystko olala albo przemoczyla :-)

Sheeppy wybacz ale Ty a raczej Wy Jestescie niepowazni :no: jak mozecie czekac w takiej sytuacji ? Twoi rodzice ,Jego nawet glupia sasiadka zaopiekowalaby sie N:sorry2:

Iwon
moge tak pisac ? :-) Gratuluje :happy2:

Firanka
no to zdrowka zycze ;-)

Firanka postaraj sie je ogrzewac ja mnie kiedys bolaly to szalikiem na noc sie okrecalam albo w jakis dlugi koc;-) moze to glupie ale pomaga:-D
polna bo twoja Luska lubila wycinac numery od malego:-D Moja Ala chyba tez taki lobuz bedzie;-D

a tak wogole to witam z wieczora:-D moj diabelik wczesniej dzisiaj usnol:-D
jarek pierwszy dzien w nowej pracy... za 20 min konczy i zadzwoni:-D

Witam :)

Ja już siedzę na mieszkaniu...sama i nie mam do kogo japki otworzyć :-( Mój plan zajęć to kompletna porażka i załamka np. we wtorki mam zajęcia od 8 do 21 :wściekła/y: i 2 przerwy po 2 godziny i ani nie opłaca sie iść na mieszkanie bo za daleko, siedzieć tyle godzin na uczelni to (za przeproszeniem) pierdolca można dostać. W resztę dni mam podobnie :wściekła/y: Sz. siedzi w domu jeszcze 2 tygodnie :-(

A nie wiem czy pisałam ale po rocznej przerwie udało mi się dotrzeć do WORDu i zapisać na egzamin praktyczny...proszę o owacje na stojąco ;-)... w czwarek mam egzamin i proszę 3mać mocno kciuki od 13.50 i jak najdłużej się da :-)

kolorowych snów

PS sheepy no comment :baffled:

POLNA - no żeby aż 4 upaćkać :-p ty to masz talent ja łącznie mam 3 bo jeszcze 1 po siostrzeńcu ale w ogóle mi się nie podoba więc będzie leżał głęboko w szafie i czekał na awaryjną sytuacje :-)

SNOOPY - widzę miłość kwitnie od nowa :-p

CHWILAMI - no no panienka nam się w końcu pokazała :-p ale przy takim rozkładzie zajęć to nic dziwnego że Cię nie było ... boże masakra ja bym na pewno nie wyrobiła :-p

A ja w końcu mam Photoshopa i majstruje teraz :-)

femme widze ze Twoja Ninka to bedzie mila wszytsko na rozowo:):)....--u mnie tez pewnie bytak bylo gdybym zrobila usg 4d...a nie zribilam w koncu i jak ktoras z dziewczyn na forum napisala ze urodzila chlopca a przez cala ciaze mila byc dziewczynka to sie przestraszylam i teraz wozek pomaranczowo zloty,fotelik zielony, kombinezon jened zielony drugi rozty, rozek tez zolty...heheh a ostatnio bylam na zkupach i dopiero w domu zobaczylam ze kupilam same nibieskie ciuszki...moze podswiadomie??ale by byly jaja (doslowinie i w przenosni:-D)bo ja caly czas porozumiewajac sie z brzuchem mowi lub mysle kornelia:p:)

ciezką na sheppy sytuacje....niedobrze to wsztsko wyglada...ale miejmy nadzieje...

witajcie!
U nas dzis zimno i pada1Mam jechac na caly dzien do kolezanki ale lep mi peka i nie wiem czy to nie grypa!A ona tez ma 2 letnie dziecko!:baffled:
Adi jeszcze spi!
To mam chwile zeby spokojnie napisac!
Widze ze wiekszosc dziewczyn spodziewa sie dziecka!:-)Super gratuluje!
Ja bardzo bym chciala juz drugie ale moj mezus cos nie za bardzo sie spieszy ku temu!:confused:Rozmawiamy o Tym codziennie i narazie na tym sie konczy!No ale moze za ktoryms razem uslysze upragnione:JaTezTegoChce!!!:shocked2:
Nie wiem czy dobrze przeczytalam ale jedna z was ma problemy z sercem chyba:Ja tez bedac w ciazy o malo nie umarlam z moim synkiem!W 7 miesiacu ale wszystko skonczylo sie ok!Na szczescie!
Nerki to tez odwieczny problem ciezarnych i mam w rodzinie osobe tora przez to stracila dziecko w 18 tyg!Strasznie przykre!Trzeba dbac o siebie szczegolnie iz ta pogoda sprzyja takim infekcjom!
uciekam zrobic mojemu syniowi sniadanko zanim sie obudzi !Do pozniej!:happy2:

witam z ranka!!! dziewczyny co wy macie za pogode co??? u mnie niebo cale bezchmurne, niebieściutkie jak niewiem i sloneczko świeci :p ale czy jest cieplo tego niewiem bo tylko niechce mi sie podnieść :p MIKUSA to szacuneczerk dla malej, skoro ma juz 3 ząbki :) lepiej jej nie wkurzaj bo jak ugyzie.....LUSETITA , MAMMA witajcie.... Ale tu sie nas rozmnozyło....jakis nawał nowych mam :p CHWILAMI ty faktycznie masz jakis pojebany plan.... tez mogliby wymyslec jakis bardziej racjonalny :O SNOPKA witaj...... tak dlugo cie nie bylo.....:p

reklama
Cześć Wam!
JEdnak chorubsko u maluszków się rozwija. W nocy oboje miały chrypkę. A Justynce chyba gardło boli. Nie widzę więcej żadnych objawów. Nie wiece może co dobre jest na gardło dla dzieci,(Justynce jakaś wydzielina wisi na gardle) tak żeby ta wydzielina zeszła.
A tak w ogóle to mam pytanie w sprawie mareczka. Jak powinnam go teraz ubierać??? Czy starczy body kaftanik i śpioszki czy coś więcej trzeba mu zakładać??? Tak trochę mi głupio bo to 2 dziecko a ja nie mam pojęcia jak go ubierać.

Chwilami No to nieżle masz z tym rozkłądem. Ja to bym chyba na tych przerwach poszła do jakieJŚ BIBLIOTEKI, albo kawiarenki internetowej.

Mikusia Fajnie że już wysyp zabków się zaczyna...

Witam nowe mamusie.

Do góry