reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oj milena teraz na ciebie będzie wszystko i w pełni będziesz mogła o niej decydować.
Magda gratulacje córeczki.:tak:
Młody sie rozchorował akurat przed szczepieniem ostatnio też tak było.
Zastanawiam sie nad chrztem ale coś czuje że przełożymy na styczeń bo kasy brak. Mój A znalazł prace w obi w ochronie na noc wiec jak zarobi to akurat przeznaczy sie na to bo ja w domu tylko obiad dla dziadków i chrzestnych robię wiec w sumie dużo nie potrzeba kasy.

reklama
Na 12:45 idziemy na szczepienie :tak: Zważymy dupkę :-D:-D

Muszę się zebrać do urzędu , do urzędu pracy i o ten chrzest ...
Papitka ja też chrzest dla rodziny tylko robię + chrzestni :-p

Milena najlepszego z okazji Urodzin i to 18 i z okazji tego że malutka jest całkowicie twoja :*
Moje najgorsze obawy sie potwierdzają mały prawdopodobnie odziedziczył po mnie alergie musimy porobić badania. Dzisiaj byliśmy u lekarza i ma początki zapalenia oskrzeli mase leków do wykupienia i pokazały sie suche plamki alergiczne i chyba będzie trzeba mleko lecznicze kupować i nie przechodzimy na 2 na razie.:no::-( Muszę u emolium wykupić krem specjalny ale pani dr kazała zapytać o zastepstwo tańsze bo ten krem specjalny 30zł:szok:

papitkaa-wspolczuje, wiem jak to jest przechodzilam juz suche i szorstkie plamy, wymioty i czly czzs moj symek musi pic nuntramigen bo od urodzenia ma skaze bialkowa kazda ilosc mleka i juz go wysypuje... ale idzie sie do tego przyzwyczaic

Milena STO LAT, STO LAT;))))) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, I UDANEGO WSKOKU W DOROSLOSC;-))))))

Kurde nie moge uwierzyc ze bede miec corcie, tak jak chcialam;D
Na USG gosciu mowil ze jest wszystko ok, slodko piesci zaciskala i prostowala;) Spytal czy cchcemy znac plec, mowimy ze tak a on po polsku mowi: DZIEFCYNKA hhehe, mi az lzy polecialy;)) a T mowi no i lalki trzeba kupowac i sie zacznie, hhehe;) a lekarz mowi ze moze nast razem bedzie synek;D
Moje wyniki z krwi sa jak narazie idealnie;)
Malutka wazy 350g, i chyba zostaniemy przy Majce;-)

magda0109- ja strasznie chcialam dziewczynke ,te sukienki gumeczki,lalki ,normalnie super... ale teraz sie ciesze bo....mam motywacje zeby Dennisek nie byl jedynakiem:blink:

reklama
happymum no normalnie nie wiem co mam robić dopiero teraz jak pół roczku skończył zaczęły sie problemy pani dr powiedziała że alergia właśnie w tym okresie zaczyna się pokazywać. I znowu ulewa po mleku musimy badania porobić i zobaczymy.:-(
Też chce mieć jeszcze dziewczynkę ale to poczekam jeszcze ze 4 latka chociaż :tak:

Do góry