reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina moja całe szczęście śpi w łóżeczku ;) czasem tylko o 6 jak jeszczee uśpi się przy cycusiu to już zostaje ze mną :-)

Papitka Jaki Przystojniacha :tak::tak:

I jutro na szczepienie z Natalką , znowu się napatrzę na jej biedną minkę :-( ...Zważymy się , ostatnio było 5760 ...stawiam na minimum 6,5 kg .

I będę szła w tym tygodniu o chrzest zapytać , podobno 25go chrzczą u nas w Kościele - zobaczymy ; ) . Moja mama wyszukała w szafie ubranko do chrztu jeszcze po mnie ;-) Trochę duże ( ale i tak będzie trzeba jej coś ciepłego pod spód włożyć , więc będzie w sam raz - po co kupować żeby raz założyć , tym bardziej że ładne :-)
Kurdę no Mam dziwne wrażenie że idą Natalce zęby (może już ją coś swędzi , a czasu trochę minie zanim się przebije) . 3 dni już marudzi , nie śpi w dzień , co widzi to w buzie , ślina ciurkiem cieknie że ją z 5 razy minimum w ciągu dnia muszę przebrać żeby mokra nie była;-) I do tego jak jej dotknę dziąsła strasznie płacze .. są twarde , ale nic nie widać :cool:

Po pierwsze aaaaaaa Magda wywróżyłam:p dziewuszkę:p:p GRATULACJE:)

Semi
witaj:)

Paulina ja nie napisałam że masz żałować:-p Znam ten ból moja tylko przez 3 miesiące pierwsze przesypiała całe noce a potem beeeeeeeee zresztą teraz ma trzy lata i nad ranem "Mamo chodź do mnie" ale ona lubi się poprzytulać:p Ślicznie wyglądacie;)

Happy Paulina ja tez na początku nie chciałam wychodzić... Ale odmieniło mi się jakbym siedziała non stop to bym sfiksowała;P

Milen
a widzę że jutro Twój wielki dzień:) Ja chrzciłam Dominikę 25:) u mnie w kościele w ten dzień robią o 13 taką krótką mszę dla dzieci chrzczonych a było ich ze 25:p
Oj moją wiecznie coś swędziało śliniła się wkładała do buzi a pierwsze zęby na 11 miesięcy wyszły:p:p

Papitka
dasz radę:) Śliczny Kubuś:) Gratulacje z okazji pół roczku:)

Natka
witaj:)

Happy
przykre to że czujesz się samotna w święta;/

Mirabelka
współczuję tego z mężem ale nie możesz mu na to pozwolić!!!

Hej wszystkim Domka świetnie znosi zastrzyki wcale nie płacze wczoraj trochę ale na weekendzie musiałyśmy być w szpitalu a tam strasznie wolno wciskają lek i pewnie ją bolało zresztą to takie ciężkie że wie że musi i co ją czeka za to dzisiaj w naszej przychodni ledwo majty zsunęłam a już po wszystkim na szczęśnie jutro ostatni i w czwartek do przedszkola na mikołajki:)

gratulowałam na facebooku...jeszcze raz ogromne gratulacje :-)

Kasiek a tam wielki dzien ....dzien jak kazdy...tyle za Natka bedzie moja na papierach ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry