reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
milenaaaa- jja tak samo pierwszy miesiac to prawie z lozka nie wychodzilam
G
guest-1673535084
Gość
miałam cc dlatego na tyłku siedziałam hehehe gorzej było z brzuchem ale to tylko przez pierwsze trzy dni, potem już tylko lepiej ;-)
happymum myslalam ze bedzie mnie ciagnelo, ale teraz juz wszystko sie zmienilo. Zdecydowanie wole posiedziec wieczorami z narzeczonym ale to dopiero na swieta na impreze raz na jakis czas sie wybiore, nie mowie ze nie. Ale jak narazie to moja mama mnie na nie wygania zebym "korzystala z mlodosci" a mi sie poprostu nie chce :-) Od porodu bylam raz w kinie i na zakupach, jakos nie moge zostawiac Nikoli na dluzej z moja mama bo caly czas zastanawiam sie co robi ;-)
To macie super ja od pół roku bo tyle mały skończy 2 grudnia nie wyszłam nigdzie ;d Siedzę jak ten debil sama w domu albo na spacerku z małym. Jedyne wyjście to szkoła do drugi weekend ale co to za wyjście jak tam przysypiam i odpocząć się nie da.Paulina12-raz na jakis czas to kazdy musi wyjsc zeby nie oszalec;-)
Miałam to samo a nawet dłużej bo pierwszy miesiącSliczne ... jejciu 12dni po porodzie to ja za przeproszeniem na dup*e siedziec nie mogłam ;p
Witam nowe mamy i gratuluje fasolek.
Jutro próbna matura nie wiem jak ja sobie poradze całymi dniami w domu z kubą albo spacery domownicy sie nie garną do pomocy tacy wszyscy pomeczeni a ja nie wiem w co rece wsadzić mam. Kubuś zaczyna dawać czadu dwa zęby ma wszystko co w zasiegu ręki jest to znajduje sie w buziaku albo na podłodze.
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
papitkaa- szkoda ze nie masz nikogo do pomocy ale pociesze cie ze mojP. ma tu rodzine( rodzicow i dwie siostry) i tylko raz jego mama siezajela malym, a tak tonikt go nawet na spacer nie zabral... aleradze sobie ba ja o pomoc sie prosic nie bede
happymum ja mieszkam z mamą i siostrą mój mieszka dosłownie przez ulice ze swoimi rodzicami a i tak buba. siedzę z małym i tak jak napisałaś prosić się nie bedę. Tyle że mnie denerwuje to że nie chodzi mi tak bardzo o wyjścia tylko o to żebym mogła sie w ciagu dnia pouczyć a nie nocami jak mały śpi.
Paulina To wszystko wyjaśnia Ja ok miesiąca nie byłam w stanie siedzieć :-)
A co do pomocy . Moja mama pomaga (czyt. pomagała , teraz po operacji ) P siedzi , ale no tylko jak wyjdę z mama do sklepu czyli z godzinkę .. I zazwyczaj on Natalkę wieczorem lula do snu . A co do teściów Przez trzy miesiące widzieli się z nią dwa razy !!
A co do pomocy . Moja mama pomaga (czyt. pomagała , teraz po operacji ) P siedzi , ale no tylko jak wyjdę z mama do sklepu czyli z godzinkę .. I zazwyczaj on Natalkę wieczorem lula do snu . A co do teściów Przez trzy miesiące widzieli się z nią dwa razy !!
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Natk-witam serdecznie:-)
papitkaa-a twoj chlopak nie pomaga ci? jesli w dzien zajmujesz sie malenstwem a w nocy uczysz to kiedy spisz? mnie wkurza to za ja zajmuje sie mojego P. siostrzwncem codziennie po ok.9 h a mojego Dennisa nawet nikt na spacer nie wziol od kiedy sie urodzil. jak bym mieszkala w polsce to pewnie moja rodzina(mama,babcia) zabieraly by go od czasu do czasu na spacer bo to w koncu wnuk a tu nic. mojego P. rodzice pozostalych wnukow zabieraja do siebie czasem (kevin 6 lat, oskar 4 lata) a Denniska nawet na spacer nie wezma i troche mi przykro z tego powodu
przepraszam dzuewczyny ze tak nawijam o sobie ale ostatnio jestem przybita, od poltora roku nie widzialam mojej rodziny i kolejne swieta spedze wsrod po czesci mowiac obcych mi osob
papitkaa-a twoj chlopak nie pomaga ci? jesli w dzien zajmujesz sie malenstwem a w nocy uczysz to kiedy spisz? mnie wkurza to za ja zajmuje sie mojego P. siostrzwncem codziennie po ok.9 h a mojego Dennisa nawet nikt na spacer nie wziol od kiedy sie urodzil. jak bym mieszkala w polsce to pewnie moja rodzina(mama,babcia) zabieraly by go od czasu do czasu na spacer bo to w koncu wnuk a tu nic. mojego P. rodzice pozostalych wnukow zabieraja do siebie czasem (kevin 6 lat, oskar 4 lata) a Denniska nawet na spacer nie wezma i troche mi przykro z tego powodu
przepraszam dzuewczyny ze tak nawijam o sobie ale ostatnio jestem przybita, od poltora roku nie widzialam mojej rodziny i kolejne swieta spedze wsrod po czesci mowiac obcych mi osob
Ostatnia edycja:
reklama
mirabelka90
maMuSia NikOlki=)
witam mamusie troche czasu mnie nie było hmmm takie tam działo sie troche, moze jeszcze któraś mnie troche kojarzy
nikolka juz duża, biega, szaleje tanczy zebów ma cały szereg gryzie mocno.
tak co tam u nas to mieszkamy u mojej babci na szsczescie juz nie u tesciów
nikolka juz duża, biega, szaleje tanczy zebów ma cały szereg gryzie mocno.
tak co tam u nas to mieszkamy u mojej babci na szsczescie juz nie u tesciów