reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl nie wiem czy sie orientujesz ale mieszkam niedaleko Wimbledonu to jest 3 strefa :) HiHi nie nie dlugo jakos ponad 2 m-ce bedzie :) a Ty w Polsce to gdzie mieszkalas :)

12471.png

reklama
UWAGA !!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FILIPUS zaczal dzis sam chodzic nie ze tam 5 kroczkow sam zrobil i na dupce ladowal. tylko normalnie sie przemieszcza na swoich nozkach <jupi> :):):):)
Ale jestem szczesliwa :)

IWONECZKA gratuluje postepow synka :) SHEEPPY co ich wszystkich pojebalo??? jak ta wizyta nic nie da? przeciez cipowie czy dziecko zyje czy nie i mozna zapisac tabletki na podtrzymanie....kurde mialam tak samo i nie moge sluchac jak gin moze powiedziec ze to nic nie da!!!!

SHEEPPY - ja nie wiem co to w ogóle ma być ale żeby nie znaleźć nikogo do opieki nad dzieckiem w takiej sytuacji ... no kur** a Twój facet nie może z nim posiedzieć ?! przecież tu chodzi o życie dziecka ... nie pojmuje.

NETGIRL - hehe po prostu obiektyw mnie lubi ;-)

IWONECZKA - gratulacje :-)

Witajcie dziewczyny!
mam na imie Alicja moj synek Adrianek!
Urodzilam mojego synusia miesiac przed 20 urodzinkami!
teraz 15.09 skonczyl juz dwa latka!Zlecialo jak niewiem co!
Conieco poczytalam ale i tak nie orientuje sie miedzy wami!
Przykro mi z powodu krwawoienia Sheep !Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!Ja bedac w podobnej sytuacji tez nie mialabym co zrobic z synkiem!Strasznie Ci wspolczuje!:-(
Dziewczyny dacie sie poznac?

przepraszamm SHEEPPY!:nerd:
Gratuluje mamusiom dzidziusiow i tych na zewnatrz i tych w brzuszkach!
A dziewczyny macie takie same term iny czy to zmowa;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lusesita witaj wśród nas:tak:
Shelpy ja też tego nie rozumiem.
Femme niestety nie czują tego.
Asiowo i jak tam mąż kiedy idzie do pracy? Żeby mu tylko teraz nie przepadła i przedłużyli mu kolejną umowę;-)

dziekuje firanka!
Dzis musze juz zmykac bo mezus zaraz wroci i musze naszykowac obiadek a na dodatek maly marudzi ze chce bajke ogladac a nie mam dvd tylko na kompie siedzi!
to do jutra napewno z rana sie odezwe!Zycze milego wieczorku i Sheeppy obie zeby okazalo sie ze to nic groznego!

sheepy nie obraz sie, ale zgadzam sie z dziewczynami, nie rozumiem jak tak mozna ryzykowac, nie wierze ze nikogo nie mozesz znalezc, ja to bym dziecko nawet do sasiadki zaniosla, najwyzej bym jej za opieke zaplacila

reklama
Kur*a znowu mnie nery bolą... na badaniu ogólnym wyszło,że mam liczne moczodany, leukocyty,bakterie i nabłonki płaskie...jak nie przestanie mnie trzaskać do 20 to pieprzę idę do szpitala na kroplówkę bo nie ujadę,a no-spa forte nie pomaga mi:baffled:

Do góry