reklama
Iwoneeczka
Fanka BB :)
UWAGA !!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FILIPUS zaczal dzis sam chodzic nie ze tam 5 kroczkow sam zrobil i na dupce ladowal. tylko normalnie sie przemieszcza na swoich nozkach <jupi>

Ale jestem szczesliwa
FILIPUS zaczal dzis sam chodzic nie ze tam 5 kroczkow sam zrobil i na dupce ladowal. tylko normalnie sie przemieszcza na swoich nozkach <jupi>
Ale jestem szczesliwa
Alex.
Wdrożona(y)
IWONECZKA gratuluje postepow synka
SHEEPPY co ich wszystkich pojebalo??? jak ta wizyta nic nie da? przeciez cipowie czy dziecko zyje czy nie i mozna zapisac tabletki na podtrzymanie....kurde mialam tak samo i nie moge sluchac jak gin moze powiedziec ze to nic nie da!!!!
Iwoneeczka
Fanka BB :)
olenka19 a dziekuje dziekuje
teraz to dopiero zacznie lobuzowac
femme fatal
Mama Ninki :)
SHEEPPY - ja nie wiem co to w ogóle ma być ale żeby nie znaleźć nikogo do opieki nad dzieckiem w takiej sytuacji ... no kur** a Twój facet nie może z nim posiedzieć ?! przecież tu chodzi o życie dziecka ... nie pojmuje.
NETGIRL - hehe po prostu obiektyw mnie lubi ;-)
IWONECZKA - gratulacje :-)
NETGIRL - hehe po prostu obiektyw mnie lubi ;-)
IWONECZKA - gratulacje :-)
Lusesita
Mama Adrianka i Iskierki
Witajcie dziewczyny!
mam na imie Alicja moj synek Adrianek!
Urodzilam mojego synusia miesiac przed 20 urodzinkami!
teraz 15.09 skonczyl juz dwa latka!Zlecialo jak niewiem co!
Conieco poczytalam ale i tak nie orientuje sie miedzy wami!
Przykro mi z powodu krwawoienia Sheep !Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!Ja bedac w podobnej sytuacji tez nie mialabym co zrobic z synkiem!Strasznie Ci wspolczuje!:-(
Dziewczyny dacie sie poznac?
przepraszamm SHEEPPY!
Gratuluje mamusiom dzidziusiow i tych na zewnatrz i tych w brzuszkach!
A dziewczyny macie takie same term iny czy to zmowa;-)
mam na imie Alicja moj synek Adrianek!
Urodzilam mojego synusia miesiac przed 20 urodzinkami!
teraz 15.09 skonczyl juz dwa latka!Zlecialo jak niewiem co!
Conieco poczytalam ale i tak nie orientuje sie miedzy wami!
Przykro mi z powodu krwawoienia Sheep !Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!Ja bedac w podobnej sytuacji tez nie mialabym co zrobic z synkiem!Strasznie Ci wspolczuje!:-(
Dziewczyny dacie sie poznac?
przepraszamm SHEEPPY!

Gratuluje mamusiom dzidziusiow i tych na zewnatrz i tych w brzuszkach!
A dziewczyny macie takie same term iny czy to zmowa;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lusesita
Mama Adrianka i Iskierki
dziekuje firanka!
Dzis musze juz zmykac bo mezus zaraz wroci i musze naszykowac obiadek a na dodatek maly marudzi ze chce bajke ogladac a nie mam dvd tylko na kompie siedzi!
to do jutra napewno z rana sie odezwe!Zycze milego wieczorku i Sheeppy obie zeby okazalo sie ze to nic groznego!
Dzis musze juz zmykac bo mezus zaraz wroci i musze naszykowac obiadek a na dodatek maly marudzi ze chce bajke ogladac a nie mam dvd tylko na kompie siedzi!
to do jutra napewno z rana sie odezwe!Zycze milego wieczorku i Sheeppy obie zeby okazalo sie ze to nic groznego!
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
sheepy nie obraz sie, ale zgadzam sie z dziewczynami, nie rozumiem jak tak mozna ryzykowac, nie wierze ze nikogo nie mozesz znalezc, ja to bym dziecko nawet do sasiadki zaniosla, najwyzej bym jej za opieke zaplacila
reklama
Kur*a znowu mnie nery bolą... na badaniu ogólnym wyszło,że mam liczne moczodany, leukocyty,bakterie i nabłonki płaskie...jak nie przestanie mnie trzaskać do 20 to pieprzę idę do szpitala na kroplówkę bo nie ujadę,a no-spa forte nie pomaga mi