reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena ja osobiscie bym nie oddala, nie umialabym, tak jak wiekszosc mowi.. teraz czuje kopniaki i jestem taka szczesliwa ze azz;) Ale moja ciotka mowi ze gdyby siostra ja poprosila ktora takze nie moze miec dzieci zrobilaby to dla niej, sama ma juz dwoje dzieci i ze chetnie by to zrobila.. noo ta jej siostra starala sie o dziecko ponad 7 lat chyba, a z adopcja to tez nie jest tak latwo, bo o adopcje starali sie jakies 4lata chyba.. ciagle cos urzedaskom nie pasowalo.. ale od na szczescie od poczatku pazdziernika maja synka, polrocznego.. Bardzo ciezko im jest, poniewaz maly jest taki placzliwy, boi sie spac w lozeczku, zrywa sie w nocy z takim rykiem ze szok.. A pani z osrodka mowila ze tak juz jest, bo duzo dzieci maja i nie zawsze maja czas zajac sie wszystkimi..:szok: do tego pytala czy napewno chca tego chlopca bo jak to okreslila: to dziecko jest brzydkie..;/ dalabym chyba takiej w pysk... no a do tego sie okazalo ze maluszek ma przykurcz raczek.. ehh.. ale oni dla niego sa gotowi poruszycc niebo i ziemie, jezdza z nim na cwiczenia i wszystko bedzie dobrze lekarz mowil
Renata no fakt to juz listopad.. a u nas wczoraj bylo tak cieplutko ze w samej bluzie mozna bylo chodzic, dzis juz oczywiscie tak pieknie nie jest;) Tez czekam z niecierpliwoscia na swieta;) Wczoraj juz zamowilismy eurotulen, bo z dnia na dzien cena rosnie, wiec po co przeplacac skoro juz wiemy kiedy wyjazd itp;)

U mnie bez zmian, maluch daje sie we znaki.. jeszcze troche i bede wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka;) Ale sie ciesze;)))
A w ogole strasznie draznia mnie sutki;/ jejku.. w nocy to az mnie pieka, w dzien swedza, nie wiem co mam zrobic zeby troche ulzyc sobie.. drapac ich ie moge jak swedza no bo sa tak wrazliwe ze ich nie dotykam :p
Milego dzionka;)

reklama
|MIlena do siostry? przylatukj przylatuj ;-) to się spotkamy :-)
a czemu takie plan? cięzko w pl ??
maleństwo słodki usmieszek :-)
herbata jeszcze sięnie pochwaliłaś że w ciązy jesteś :szok:
anul@ zdrówka dla chorowitków Twoich

Mielen a ja też bym nie dała rady. Szkoda Twojej siostry...

Magda oj tez miałam ten problem chłop mi masował:p Chociaż chyba nie można bo to powoduje skurcz macicy tylko nie wiem czy to się tyczy końcówki ciąży czy jaka ale Ty raczej tak nie rób

Moja zołza chora strasznie dusi ją kaszel od dwóch dni w nocy masakra ale mam nadzieje że dzisiaj już lepiej będzie:)

magda na sutki to proponuje jakis krem nawilzajacy. bepanthan jest ok, ale moze nivea tez wystarczy.

Vi
wole nie znac ich reakcji...

anulak
zdrowka dla dzieciaczkow!

kasiek
oby przeszlo corce... wspolczuje kaszlu

Ostatnia edycja:
zażyczył sobie od nas 250zł a jak mu powiedziałam że nie stać mnie na tyle że mogę dać najwyżej 150 to mi powiedział dobrze niech będzie a resztę mu oddam jak po kolędzie będzie chodził
Co jak co , ale to to przesada ;PP Dobrze że napisałaś o tym chrzcie kurde , wypadło mi to z głowy jakoś ...

Vi Wiedziałam Kobietko że odpiszesz co do irlandii :-) Planuje , tylko niech siostra prace znajdzie , żeby nie musiała mnie utrzymywać . Jak dobrze pójdzie to zostanę na stałe, w innym wypadku będą wakacje . No i Kawka oczywiście :-)

Nie wiem co mówić już o siostrze ...Czuję żal do siebie :-( Ja nieletnia wpadłam , a ona tak chce i nie może . Dosłownie czuje to jak ona się czuła jak dowiedziała się o mojej ciąży ...Była wściekła , nie na mnie , na cały świat że jest tak a nie inaczej . Nie wiem musze wybić sobie to z głowy!!! I wesprzeć ją w inny sposób .

Byłam dziś u lekarza myślałam że tam ku***cy dostanę ;/ mama miała konsultacje przed operacja , a lekarka do niej ''Oooo tutaj mamy cukier za wysoki , nie zgadzam się na operacje ''( a wynik z przed roku ) :angry::angry::angry: A na korytarzu kolejka i wojna ... DZiecko no ok 2lat .. z urazem głowy wymiotuje , a młode kobiety stoją twardo i nie przepuszczą po samo skierowanie do szpitala , co za ludzie ..

Ostatnia edycja:
witwm dziewczyny:-) na początku musze się pochwalić że jest 9:42 a mój synuś nadal śpi:)
Milenaaaa- Roozumiem żę jest ci ciężko, ale to nie twoja wina że jesteś zdrowa i masz córeczke. Lekarze w polsce to masakra, moja ciocia musi mnieć operacje termin dostała na grudzień 2013:-(
Anulak@- my też jesteśmy w trakcie załatwiania chrztu ale niewiemy czy wogóle nam małego ochrzczą

Herbata- bo ja nie mam chrztu, mama jest ateistką. Jestem w trakcia załatwiania swojego chrztu. Mój P. jest ochrzczony i ma bierzmowanie ale robią straszne problemy

Nie mam siły nie daje rady godzić szkoły i Kubusia nie mam już po całym dniu zasuwania z nim na rękach czy w wózku na spacerze siły niunio nie daje mi na krok odejść bo krzyczy, bawi się zabawkami w leżaczku ale tylko wtedy kiedy siedzę obok i mnie widzi. Już jeden zjazd opuściłam do jutrzejszego nawet mi się szykować nie chce a ten weekend mam 4 zaliczenia. masakra jak ja mam do matury podejść.:wściekła/y:

reklama
happymum no to faktycznie może być problem ale skoro zaczęłaś załatwiać to już jakiś krok do przodu:)

Ja dziś miałam ciężką noc P od 3 prawie do 6 płakał męczył go kaszel aż w końcu zwymiotował i jakoś z jedzeniem u niego ciężko dziś do tego nic na ząbkowanie nie pomaga i wszystko gryzie i się złości. K ma antybiotyk w tabletkach zmieniony na zastrzyki 2 razy dziennie ale dostaje tylko raz bo nie ma kto rano mu zrobić

Do góry