Milena ja osobiscie bym nie oddala, nie umialabym, tak jak wiekszosc mowi.. teraz czuje kopniaki i jestem taka szczesliwa ze azz Ale moja ciotka mowi ze gdyby siostra ja poprosila ktora takze nie moze miec dzieci zrobilaby to dla niej, sama ma juz dwoje dzieci i ze chetnie by to zrobila.. noo ta jej siostra starala sie o dziecko ponad 7 lat chyba, a z adopcja to tez nie jest tak latwo, bo o adopcje starali sie jakies 4lata chyba.. ciagle cos urzedaskom nie pasowalo.. ale od na szczescie od poczatku pazdziernika maja synka, polrocznego.. Bardzo ciezko im jest, poniewaz maly jest taki placzliwy, boi sie spac w lozeczku, zrywa sie w nocy z takim rykiem ze szok.. A pani z osrodka mowila ze tak juz jest, bo duzo dzieci maja i nie zawsze maja czas zajac sie wszystkimi.. do tego pytala czy napewno chca tego chlopca bo jak to okreslila: to dziecko jest brzydkie..;/ dalabym chyba takiej w pysk... no a do tego sie okazalo ze maluszek ma przykurcz raczek.. ehh.. ale oni dla niego sa gotowi poruszycc niebo i ziemie, jezdza z nim na cwiczenia i wszystko bedzie dobrze lekarz mowil
Renata no fakt to juz listopad.. a u nas wczoraj bylo tak cieplutko ze w samej bluzie mozna bylo chodzic, dzis juz oczywiscie tak pieknie nie jest Tez czekam z niecierpliwoscia na swieta Wczoraj juz zamowilismy eurotulen, bo z dnia na dzien cena rosnie, wiec po co przeplacac skoro juz wiemy kiedy wyjazd itp
U mnie bez zmian, maluch daje sie we znaki.. jeszcze troche i bede wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka Ale sie ciesze))
A w ogole strasznie draznia mnie sutki;/ jejku.. w nocy to az mnie pieka, w dzien swedza, nie wiem co mam zrobic zeby troche ulzyc sobie.. drapac ich ie moge jak swedza no bo sa tak wrazliwe ze ich nie dotykam
Milego dzionka
Renata no fakt to juz listopad.. a u nas wczoraj bylo tak cieplutko ze w samej bluzie mozna bylo chodzic, dzis juz oczywiscie tak pieknie nie jest Tez czekam z niecierpliwoscia na swieta Wczoraj juz zamowilismy eurotulen, bo z dnia na dzien cena rosnie, wiec po co przeplacac skoro juz wiemy kiedy wyjazd itp
U mnie bez zmian, maluch daje sie we znaki.. jeszcze troche i bede wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka Ale sie ciesze))
A w ogole strasznie draznia mnie sutki;/ jejku.. w nocy to az mnie pieka, w dzien swedza, nie wiem co mam zrobic zeby troche ulzyc sobie.. drapac ich ie moge jak swedza no bo sa tak wrazliwe ze ich nie dotykam
Milego dzionka