reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heja :)

Happymum witam. Co do obiadków. dziec ci zasygnalizuje ze juz ma dosc ;)

Milena ja tez zaszlam w nieplanowaną ciąze z facetem ktorego praktycznie nie znalam. Tez bywalo roznie, ale tak jak pisze KAsiaF nie moze byc tak ze tylko ty siedzisz z malą, a on ma do ciebie pretensje ze czyms sie przejmujesz czy za malo mu czasu poswiecasz.
Ja mam alergie na takich facetów.

ide odsniezac ;)

piekną may jesien :D
chlopcy przeszczesliwi :D

reklama
Dzień dobry kochane;**
Milena przykro mi, że nie masz wsparcia od strony Ojca. Jeżeli Ci zarzuca, że jesteś przewrażliwiona itp. to niech zacznie działać a nie tylko marudzi.. Dobrze, że twoja mama docenia twoją ciężką pracę. Życzę żeby wszystko się ułożyło i żebyś była szczęśliwa ;**

Dziewczyny miesiączki jak nie było, tak nie ma :-) testu nie robiłam, za to rozglądam się za lekarzem. Ogólnie dobrze się czuję nie mam na razie żadnych innych objawów jak tylko bolące piersi. Po pierwszej wizycie u gin. będzie czas powiadomić rodziny :szok: :-D:-D

Witam;-)
Maly pal do 5 nowego czasu a w nocy wtal tylko na chwile zjadl i spal;-)
Milena, Wampi napiala chyba wszytko.U na tez byl mega kryzys z tego samego powodu co u Was ale sie udalo, teraz nadal a lepsze i gorsze dni ale ciagle jetesmy razem
Zuzanna dla mnie dziwne jet ze @ sie spoznia a testu nie robiesz, wg mnie to podstwa i dopiero do lekarza. Ja zawsze mialam regularne a 2 razy nie mialam @ przez 3 mies, ostatnio od maja do sierpnia a w ciazy nie bylam. Chyba kazda dziewczyna zrobilaby test a nie mylala o powiadomieniu rodzicow:sorry:

Milena kurde to nie fajnie macie.. On po to jest zeby cie wspieral a nie jeszcze bardziej dobijal.. skoro on mysli ze opieka nad dzieckiem, wstawanie nocne to taka fajna praca i mila zabawa po ktorej nie mozna byc zmeczonym i rozdraznionym to niech on wykaze swoja inicjatywe i niech zacznie wiecej zajmowac sie malutka.. A ty karmisz piersia czy butla? Moze mala czuje ze cos jest nie tak.. jakies klotnie i spory, pozniej mluszek odbiera to w swoj sposob i moze dlatego Natala jest niespokojna.. nie wiem.. Ja sie troche boje tego wlasnie jak nam sie dzidzia urodzi.. chodzi czekamy na nia, cieszymy sie itp.. ale roznie to bywa..
Renata fakt piekna u was ta jesien hehe;)

U nas sniegu ni ma i narazie sie nie zapowiada zeby byl.. Ale wczoraj tak wialo ze masakra.. Rozmawialam z mama na skype to mowila ze mam sie cieplo ubierac, czapa itp, bo zaraz pecherz i w ogole.. T stoi patrzy i mowi ubieraj sie jedziemy po kurtke zimowa i czapke hehe, bo mialam sobie kupic ale za jakis czas, ale on stwierdzil ze ma nam byc cieplo::p no to okk:D ale zakupy z nim to takie zakupy ze hoho.. bierz, mierz i idziemy bo zobacz ile tu ludzi, nie bedziemy tu lazic.. a ja chcialam sobie poogladacc jeszcze to i owo.. jak sie sama nie wybiore to nic nie zobacze:p
Ale jak on cos sobie kupuje to mierzy, oglada, mysli:p Faceci:p

Wczoraj T i wspollokator zaprosili kolege z pracy, to zrobilam im jakies przekaski do flaszeczki, a metro tutaj jezdzi tylko do 12 no i nie spalam poki nie poszli go odprowadzic, chociaz mowilam ze moge go podrzucic na metro. I tak sobie chlopaki zegarki przestawili ze u mnie byla 23-30 a u nich 22:p hahah jakie bylo ich zdziwienie kiedy ich uswiadomilam:p bo oni twierdzili ze nowy czas liczy sie juz poprzedniego dnia:p Pozniej nie spalam jeszcze poki nie wrocili z nocnego spaceru, bo wiadomo jak to roznie bywa:p Dobrze ze do 12 tylko no bo dzis do pracy przeciez szli:p
Ja wlasnie racze sie bulka, herbatka i karpateczke wczoraj zrobilam;)

Bry Mamusie ; **

Femme, Kasiek, Anet, aaa, MAgda, kasia, no ja tez mam juz taka nadzieje :D

Zuzanna i jak testowalas ? ;))

Aaa Gratuluje coreczki :tak:

Femme mam nadzieje ze masz racje bo mi na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy snily sie dziewczyny a teraz coraz blizej USG to sni mi sie ze chlopca na rekach nosze :-D

Magda i wizyta byla udana to dobrze ;) twoje dzieciatko sie z boku ukrywa a moje jest gdzies gleboko umiejscowione bo lekarz powiedzial przy Usg ze mi dziure w brzuchu zrobi :-D

Wampi no moze tego potrzebowala zobaczymy czy na dlugo to podziala ;p oby

Aaa bardzo sliczne imiona :) I ladna z Ciebie kobitka :)

Anet zjadlabym te twoje ciacho :-)

Milenka musi byc dobrze ;* 3maj sie cieplutko :*

Ja wczoraj zrobilam slatke warzywna mmm pycha :D wczoraj napadalo tyle ze dzieci balwany lepily haha a dzisiaj juz snieg topnieje :D Ale poczulam sie jakby tuz tuz mialy byc swieta :D

Madzia a jak tam brzuszek juz rosnie uwidocznil sie troszke ? ;))

Olcia hmm moj brzuch:p noo jak dla mnie to nie mam go:p T widzi:p w sumie lekko sie zaczyna odznaczac, ale naprawde delikatnie, jak widzialam na zdjeciach brzuchy w 16 tyg to w porownianiu ja nie mam wcale haha;) ale pewnie niedlugo sie pokaze;) a twoj jak tam?? Moj brzuch za to pod wplywem hormonow strasznie zostal owlosiony.. matko.. az mnie to wkurza..:p w swoich ciuchach tzn dzinsach na spokojnie sie mieszcze, ale jak siedze to troszke mnie ugniataja, ale tak delikatnie:p

Magda widze ze mamy ten sam problem z owlosieniem na brzuchu :-D powiem ci ze moj juz taki widoczny jest jak znajde aparat to wrzuce :D to az ci zazdroszcze bo ja swoich juz nie zaloze tzn zaloze ale sie nie zapne ni chu chu :-D

Milena Mam nadzieję, że się dogadacie bo w końcu dziecko ma 2 rodziców po to, żeby oboje się nim zajmowali i o nie troszczyli. Trzymam za Was kciuki ;-)
olcia Dziękujemy ;-)

A co do brzuszka to ja już mam powoli, rano taki sobie a wieczorem to ..GIGANT ( tzn mi się tak wydaje i M tak mówi bo wcześniej miałam płaściutki ). Spodnie ciążowe zakupiłam sobie już jakiś czas temu.

Miłego dnia!

reklama
MILENAAA - Nie uciekaj ;-) nie zamykaj się w sobie lepiej złość wyrzucić z siebie nawet na forum ;-) faktycznie ten Twój to mógłby się ogarnąć ...dzieciak z niego i tyle on jeszcze nie rozumie co się dzieje :sorry: ale większość z nas to przechodziła ! musisz mu powiedzieć prosto czego oczekujesz i już nie pokazywać mu że płaczesz nie błagać go jak się nie sprawdzi to kop w dupę i może się opamięta ...kurde dziwne że się mamą przejmujesz no kuźwa faktycznie :eek::eek: kretyn ...

ZUZANNA - też nie rozumiem czemu jeszcze testu nie zrobiłaś :sorry:

OLCIAAA - no to się okażę czy ta teoria się sprawdza w 100% :-p :-D bo póki co chyba zawsze się sprawdzało ciekawe jak u Ciebie będzie :-) a kiedy się płci masz dowiedzieć ?

MAGDA, OLCIAAA, AAAA - pokażcie brzuszki ;-)

Jak mi się dzisiaj nie chciało do pracy iść mój K z Niną to prawie płakali jak mnie odwozili :-D tak fajnie dzień się zapowiadał wygłupy w łóżku wspólne śniadanko itp a tu dupa :dry: pora do pracy i do 21 ... :dry:

Do góry