reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula741 a u mnie sloneczko za oknem .. ale pewnie nie za cieplo bedzie :)

Sheeppy jak bym miala mozliwosc to sama bym Ci maluszka popilnowala.W ostatecznosci jak jest taka sytuacja idz do swojego lekarza lub do szpitala z malym tam napewn o jakies pielegniarki na czas twojego badania sie nim zajma. Niech ci chociaz podstawowe zrobia czy jest wszystko oki.:****

12471.png

reklama
Sheepy kochana mam nadzieje, ze z fasolka wszytsko jest dobrze<przytul> a Twoj facet nie mogl z Nikusiem zostac:-(kurcze.. trzymam mocno kciuki:-)bedzie dobrze..

A ja jestem chora wiec uciekam:-(masakra jednym slowem:-(

Cześć dziewczyny.
JKurcze zaglądam a tu na wejściu takie przykre wieści.
Sheepy Trzymaj się kochana. Oby fasolka cała i zdrowa była.

Czesc dziewczyny .....

sheeppy mam nadzieje ze jednak z dzidzia wszystko dobrze !! Trzymam kciuki !! !! !!

A ja dzis bylam na INR ,pigula tak sie wkula ze mam MEGA siniaka a dotego (nie wiem nawet jak to zrobila bo nie lubie patrzec jak mi pobieraja krew) jak wyciagala igle przejechala mi igla po skorze na 10 cm w dol :no::wściekła/y:

POLNA - ja też zawsze odwracam głowę albo oczy zamykam niecierpie pobierania krwi ;/ ... ale jak coś takiego by mi odwaliła :wściekła/y: to bym chyba zabiła ... kiedyś miałam takiego mega siniaka bo mi źle igłę wbiła ... ale wyszedł dopiero jak stamtąd poszłam

Feeme & POLNA wiem cos o tym, pamietam jak moj Filip mial chyba z 4 m-ce i bylismy z nim na zastrzyku to babsko zrobilo zastrzyk i tez przy wyciaganiu przejechala po jego malusim tyleczku mial taka szrame ze masakra :( myslalam ze wyjde z siebie jak to zobaczylam, ale staralam se opanowac :)

12471.png

Witam!

Oczywiście jak zawsze nie dam rady was nadrobić. Piszę żebyście się nie martwiły.. U mnie w miarę dobrze. Adaś w środę ważył 5070g, ale nie mierzyli go bo jeszcze na bioderkach nie był (ale mierzyliśmy go w domu po krzywiznach i wyszło 60cm).. Już sporo ubranek odlożyłam na bok. Z kupką się już unormowło i 1 dziennie jest. A wczoraj były nawet 2:szok::tak: Ale za to mamy inny problem.. Spanie.. Teraz to on wcale praktycznie nie śpi.. No ale za to w nocy (odpukać) śpi od ok 22 do 5-6 rano.. Z karmieniem też już lepiej. Choć czasami i tak się bez sztucznego nie obędzie.. Ale staram się jak najwięcej cyca mu dawać.
Po ślubie jakoś też leci.. Choć wiele się nie zmieniło.. Uciekam bo dopóki mały śpi (co jest rzadkością) to muszę się uporać ze zdjęciami ślubnymi..
Pozdrawiam.

reklama
Galarecia witam my sie jescze nie znamy :) gratulacje z okazji urodzenia slicznego synusia :) Moj Lobuz ma juz 1 rok i 4 dni. No i oczywiscie gratulacje dla nowozencow bo staz slubu to masz oooo super duzy :) ja wcale lepsza nie jestem ale ... juz 3 m-ce stuknely :) Buziaczek dla was od cioci Iwony i Filipka :****

12471.png

Do góry