Sheepy przecież wklejałam wczoraj linka że nie musisz mieć rzadnej legitymacji! wystarczy kartaciąży a jeżeli cie nie przyjmą to możesz ich później zaskarżyć... pędź do szpitala a jak o legitke poproszą to powiedz że nie mają prawa jej żądać!!! ja sie jeszcze dzisiaj dowiadywałam i na 100% to jest prawda! wiecjedź sprawdzić co sie dzieje!
reklama
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
Nawet nie mam karty ciąży, lekarz powiedział że założymy w 9 tyg po usg bo jest za wcześnie...
Alex.
Wdrożona(y)
sheeppy jedz i sproboj.....no kurde nie ma sie nad czym zastanawiac. ja jak krwawilam to nad niczym sie nie zastanawialam, pedzilam do szpitala i mnie zbadali, nie myslalam nawet czy mam ubezpieczenie. nawet nie chcieli go odemnie. zapisali tabletki na podtrzymanie i kazali ciagle lezec, zero chodzenia wiec sie tego pilnowalam a w szpitalu nie zostalam bo co za roznica gdzie sie lezy.
sheeppy
jadę! ale bez nadziei bo krwawię jak świnia...
sheeppy
Dziękuję za wsparcie..
wróciłam właśnie ze szpitala chcieli mnie wziąć na oddział bo bez usg nie są w stanie powiedzieć czy poroniłam czy mozna uratować ciąże, podpisalam papier że odmawiam przyjęcia bo nie mam z kim zostawić Nikusia. pielęgniarka mnie dogoniła w drzwiach i powiedziała że jeśli zależy mi na ciąży mam rano przyjść z rzeczami ale nie mogę... nie mam opieki do małego.. nie wiem co zrobić, powiedziała że nie jest w stanie określić ile dni mnie będą w szpitalu trzymać.. a ja nawet na noc nie mogę tam zostać...
wróciłam właśnie ze szpitala chcieli mnie wziąć na oddział bo bez usg nie są w stanie powiedzieć czy poroniłam czy mozna uratować ciąże, podpisalam papier że odmawiam przyjęcia bo nie mam z kim zostawić Nikusia. pielęgniarka mnie dogoniła w drzwiach i powiedziała że jeśli zależy mi na ciąży mam rano przyjść z rzeczami ale nie mogę... nie mam opieki do małego.. nie wiem co zrobić, powiedziała że nie jest w stanie określić ile dni mnie będą w szpitalu trzymać.. a ja nawet na noc nie mogę tam zostać...
Kachna321bum
Fanka BB :)
sheepy a tatuś nie może dnia na żądanie wziąć, chociaż żeby Ci to USG zrobili i przepisali jakieś leki, a w domu będziesz leżeć ile się da. Trzymam kciuki za Ciebie i za maluszka. A jak nie tatuś to może jakaś ciocia, babcia, koleżanki...
Alex.
Wdrożona(y)
shepy to idz do swojego gina a nie do szpitala...tam tyle to mozesz z synkiem isc. on ci zrobi usg i zapisze leki i bedziesz lezec w domu tyle ile sie da. a w szpitalu jak juz bylas ci nie zrobili usg?? co to kur** ma byc, co im zalezalo zrobic i zapisac leki a ty bys poszla do domu i tyle! jakbys mieszkala gdzies blizej to bym odrazu zaopiekowala sie malym, od razu..
Iwoneeczka
Fanka BB :)
reklama