reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FEMME ogolnie to nie zaluje.... choc sie troszke nudzilam, bo wiesz wszyscy pili ipt a ja nie ukrywam ze tez lubie wypic na imprezach. bo tak to takie sztywne wszystko. POLNA no to fajnie jak @ wrocila heheh kurde ja juz zapomnialam jak to jest miec okres :p

reklama
netgirl nawet nie wiesz jak mi ulzylo:-)
a jaki to biznesik ,oile mozna wiedziec ? :happy:

mikusa
nioooo Twoj mezus ma smykalke do takich rzeczy-ogladnelam realizacje :tak:
nawet jedna stronke z tymi komnkami sobie zapisalam bo juz sie rozgladamy nad modelem :rofl2:

Olenka19 zapomnialas jak to jest miec okres bedac w ciazy, a pomysl ze ja przez pierwsze 4 miesiace ciazy mialam normalnie okres :))

12471.png

netgril no to bedziesz KoKosy zarabiac :-)
a mi sie bardziej podoba salon odnowy i odziezowe-nie wiem dlaczego ale nie lubie jak stronki maja biale tla :sorry2:
a Despi to juz spi ?

Angelinka Gratuluje ;-)

A ja ide spac bo od jutra biore sie za wkladanie ubranek dla Iwony(siostry P ),oczywiscie te ubranke ktore mi sie podobaja to zostawie sobie - bede miala na kolejne dzieci :-)
Zreszta ja to bym wogole Jej nie dawala zanych ( bo niby dlaczego jesli Ona NIC nie kupila Ali:crazy:-wiem materialistka ze mnie :zawstydzona/y: :laugh2:) no ale jak poprosila to pasuje cos dac :sorry2:

Tak wiec do jutra Kobitki ;-)
A i bede popoludniu bowtedy bede wolny net :nerd:
Dobranoc ;-)

Dobra laseczki :) ja juz tez zmykam bo mezus z treningu wrocil trzeba z nim troszke posiedziec zeby nie bylo HiHi :) Buziaki dla wszystkich kolezanek i kolegow oraz nowych cioc od spiacego Filipka ;)

12471.png

reklama
sheepy ja tez krwawilam zaraz na poczatku i to nie jest wcale powiedziane ze nie zyje.... dopuki skrzepy nie leca nie mozesz przewidywac najgorszego. pedz do szpitala zycie dzidziusia jest wazniejsze!!!

Do góry