reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
WAMPI no nie niestety nie już w dzień mały bez piersi.

KASIEK super, że Domka zadowolona z przedszkola.

INKA współczuję bólu zębów. Ja też z ósemką walczę, pękła mi tydzień temu na pół i do dentysty na poniedziałek jestem zapisana na wyrwanie-już się boję. Boję się cholernie dentysty.

MILENA mała jest cudowna, a jakie już uśmiechy posyła, wycałuj ją od bb cioci.

RENATA no co Ty bez znieczulenia??? Przecież dla kobiet w ciąży mają specjalne inne znieczulenie niż dla innych pacjentów. Wiem bo w ciąży sama leczyłam zęba a ja bez znieczulenia nie dam się dotknąć.

Kacperek z babcią w domku, nocka nawet w miarę.
Dziewczyny teksty moje Amelki mnie powalają, wczoraj zaczeła mówić wierszyk:CHODZI LISEK KOŁO DROGI NIE MA RĘKI ANI NOGI. LISKU LISKU MÓJ MALUTKI, ŻEBY ŚPIEWAĆ TRZEBA WÓDKI-druga część wierszyka jest własną interpretacją mojej córki no myślałam, że padnę.
Dziś muszę ja ją z przedszkola odebrać i znowu do pracy ją zabrać.
Wczoraj kupę kasy poszło na naprawę auta męża, no ale co jak trzeba to trzeba. Jak się jeździ to trzeba mieć sprawny samochód.

Dentysta = złe wspomnienia przez kiedyś źle zaplombowanego zęba :wściekła/y:

Tylko że ten ząb mnie boli bo wychodzi, te cholerne ósemki rosną nawet do 30stki, ta po prawej strony wyszła mi już prawie cała i wygląda dobrze, ząb cały a reszta ząbków w najlepszym porządku
Można rzec że czuję się jak ząbkujące dziecko :D

Hej;-)
Kasiek ja tez czekam na wiesci co bedzie:p Mysle ze to bedzie dziewczynka, a jak zazdroscisz to wiesz:p tez mozesz sobie zrobic:p

U nas wlasnie od 15 min pieknie grad daje a mialam isc z malym na spacer, bo dzis pilnuje syna kuzynki T. Pospalismy z Kuba do 9 hehe, dal sie cioci wyspac chociaz troszke;) Zjedlismy pozniej sniadanko mamy kuchnie ogarnieta, a teraz siedzi z rodziabiona buzka i patrzy jak daje po oknach grad.

Co do dentysty to ja sie tez mega balam denstysty ale tutaj jak mialam juz takie mega zapalenie to poszlam do takiej extra babki, ze moglabym do niej chodzic codziennie;) kanalowo mi robila jednego, zakladala plombe na innego i wyrywala mi korzenie 6, ona wlasnie tak mi dala popalic ta 6 i zakazenie sie wdalo. A walczyla z tymi korzeniami kobitka, niezle sie nagimnastykowala a ja sobie tylko lezalam:p Taka mloda a krzepe niezla miala:p Dzis rano jak wstalam to tam gdzie mialam wyrywane to wlasnie cos mnie pobolewa troche, i dziaslo jest takie jakby napuchniete, ale w ciazy ponoc normalne, bo mi krwawia tez dziasla.. a wczoraj jak mylam wieczorem zeby to prawie zwymiotowalam do zlewu mam taki odruch wymiotny teraz przy myciu zebow, matko;)
Noo a glowa jak bolala to dalej boolii.. masakra...
Milena slodkii usmiech;) Napewno wszystko bedzie juz dobrze;) daj pozniej znac;)
A co do ubran to ja narazie normalnie chodze w swoich ciuchach a jedne dzinsy to nawet luzniejsza sa, takze pewnie mi posluza troche;)
Ide robic pomidorowke, bo ostatnio mam takiego lenia ze nic mi sie nie chce robic i szybko sie mecze.. a co to dalej bedzie hehe;))

A czy w ciazy mozna pic magnez taki ten musujacy??

Papitka już urok takiej pracy...

Olcia ja zgaduje po kształcie brzucha co będzie jeszcze się nie pomyliłam:p

Inka dentysta sądzę że nic Ci nie poradzi bo te zęby rosną więc chyba nawet ich nie wyrwie... Mi też w ciąży zaczęły 8 rosnąć idź do apteki i kup sobie coś dla niemowląt na ząbkowanie... troszeczkę ból uśmierzy.
U Ciebie już niedługo połowa ciąży. Ile Twój dzidziuś miał na ostatnim USG??

Milena ale śliczny pyszczek zacałować można:)

Dziewczyny tworzę ciasta na urodziny Dominiki:p

Ostatnie usg miałam 20 września, wtedy mi powiedziano że to 14 tydzień i malec miał już 12 cm i był straaaasznie ruchliwy :-D
Teraz czekam na wizytę w poniedziałek, muszę pozanosić wszystkie wyniki które w ostatnim czasie miałam do zrobienia, następne usg no i pewnie się dowiemy czy to chłopiec czy dziewczynka :) Na szczęście teraz panią doktor będę miała tu u mnie na miejscu wtedy musiałam dość daleko jeździć.

KASIEK ja nie wierzę we wróżby z kształtu brzucha co będzie.
OOOO to jutro Domka 3 latka kończy?? Jaki mama tort wymyśla??

INKA jak dzidzia będzie chciała się pokazać to się dowiesz:-)

MAGDA tak myślę, że możesz taki musujący magnez pić. Ja tam piałam

KASIEK sama będziesz robić tort lalkę barbi??

DAWNO NIE WRZUCAŁAM WAM FOTEK MOICH MILUSIŃSKICH

DSC02666.jpgDSC02677.JPGMoja kochana wariateczka Amelka
_MG_6228.JPGZ Kacperkiem u cioci na urodzinach IMG_6225.JPGKacperek mój przystojniak

reklama
Do góry