reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heja.

Dorota moi chlopcy jak raczkowali to tez wiecznie poobijani. W sumie teraz tez jak w ciągu dnia kilka razy nie trzasnie Oskar głową o coś to swieto .. nie patrzy jak idzie, czy coś wystaje na wysokosci jego lebka i sie walnie.
a co do nocnego karmienia. wspołcuje pobudek. ja to przechodzilam z F. Ale on odstawić sie nie dał, bo nie tolerował zadnego mm. wszystko było ble i był wrzask dopuki cyca nie dostal. a Oskar sam sie odstawił jak skonczył 7 m-cy.

Ja dziś caly dzien w biegu. w gminie dwa razy musialam być, non stop na telefonie. jak nie rozmowa z rzecznikiem uczniów niepełnosprawnych to ze sklepem ze sprzetem rehabilitacyjnym. juz mam dosc.
czuje ze batalie bede prowadzić z gminą naszą o ten nieszczesny autokar szkolny. no ale ja uparta jestem i latwo mnie nie zniechęca. Ale jak widze twarz naszej p. Burmistrz to mam ochote jej walnąć. ;/ jakos nie jest za sympatyczna ;/

Do tego znowu ja kaszlec zaczynam nad ranem ;/ O to samo. coś mi sie wydaje ze on to alergiczny ma ten kaszel. zapowiedz do astmy ;/ identyczne objawy jak u mnie. lekarka badala go, czysty osluchowo, nic nie zaLEGA, NAWET ZACZERWIEnia gardla niema ;/

Aaaaaaaaaaaaaaa F dziś wychwalony pod niebiosa w szkole. pani od rewalidacyjno-kompensacyjnych zachwona Filipem i jego postepami. NA komputerze przewyzsza umiejetnosciami rowiesników, w sylabizowaniu wyrazów tez. Ze taki skupiony, taki ... latwy do nauczania, ze wiecej problemów czesto mają ze zdrowymi dziecmi niz z nim
biggrin.gif
aj.. morda mi sie cieszyla :D puchlam z dumy :) pewnie mialam debilny usmiech jak wracalam do domu
laugh.gif

reklama
Magda ja mojemu też na youtube pokazywałam:) Ooo kurczę urocze zdjęcie też mnie złapało za serce jak mi pikanie puścił:) Zazdroszczę trochę;P

Gosia
super że z szwagierką lepiej;)

Olcia heheh ale masz problem z czosnkiem:) Śliczna z Ciebie dziewczyna i jaki bunio już fajny masz;) Ooo i Twoje USG śliczne:) Aż jestem ciekawa co z Magdą nosicie:)

Dorotar w przedszkolu super teraz dwa dni nie była bo pokasływała jutro już idzie... Rano pierwsze co jak otworzy oczy to że idziemy do przedszkola. Czasami nawet buziaka zapomina i jak przychodzę to radosna. Pani ją chwali że jest bardzo samodzielna:)

Inka
ja do porodu chodziłam w normalnych ciuchach. Miałam rozmiar S tylko np. to były tunki albo odcinane pod biustem. A na ramiączka wszystkie się roziągały. Spodnie tez tylko nie zapinałam rozporka ale to było lato więc miała takie krótkie na gumce

Maleństwo
najlepiej lekarza się dopytaj jak pójdziesz na wizytę

Eve no to gratulacje drugiej dziewczynki:) I zdrowiej:)

Anula nie zazdroszczę Dominika rok temu przechodziła zapalenie jamy ustnej masakra;/ Zdrówka dla Bartka:)

Milena trzymam kciuki żeby bez szpitala się obyło&&&

Papitka więc mówisz że w pracy miło i przyjemnie??

Renata
Ty bojowa jesteś:p

Domka miała w piątek wieczorem temp... Ale dostała Ibum i przeszło więc nie wiem co to było... Przypałętała się katar i kaszel ale taki że stwierdziłam że sama sobie z nim nie poradzę więc byłam u lekarza wczoraj i jest osłuchowo czysta dzisiaj już jest przeszło więc jutro śmiga do przedszkola

Ja właśnie z pracy wróciłam godzine temu i padam wiec tylko na chwilkę.
wampi to jest telekomunikacja w orange i dzwonie sobie.
kasiek nono dzisiaj trafiłam na magister inżynier która mi powiedziała ze nie jestem jej mężem ani urzędem skarbowym żebym jej mogła zadawać pytania jakiekolwiek i rzuciła słuchawka.:wściekła/y:
milena będzie dobrze szpital was ominie trzymam &&&&&&&7 żeby mała wyzdrowiała.
Miłej nocki papa.:-D

Hej kobitki ; **

Ale dzisiaj piekna pogoda :D az chce sie wyjsc xd od rana witam sie z kibelkiem az juz nie moge ale mam nadzieje ze mi przejdzie do 12 bo wybieram sie na plotki do kolezanki :) Wiecie co az sie boje koncowki ciazy chociaz to dopiero pczatek mo kregoslup to jest cos starsznego a zwlaszcza jak juz klade sie spac to ani na plecach ani na boku spac sie nie da ;/

Magda wspolczuje ci bolu glowy ...

Renata Gratuluje postepow u synusia ;*

Kasia no i to starszny :-D Dziekuje ; * No kazdy mi wciska ze bedzie chlopiec nie wiem po czym to wnioskuja ale niech im bedzie ja tam sobie poczekam do usg :-D

Hello :) Co tam u Was?

Zaraz szału dostanę, cała prawa strona szczęki mnie boli przez te okropne ósemki, to już 3 dzień.. :-( Ciągle pojawia się też ból głowy a o kręgosłupie już nie wspomnę :/

reklama
Milena,piekna dziewczynka :)

Inka do dentysty idz. Mi w ciązach tez bolaly zeby i sie w dodatku kruszyły. Fakt ze bez znieczulenia bedzie, chyba ze coś lekkiego ci da.. Mi kanałowo na zywca leczyla jedynke w ciązy z F. to był bol.. do dziś go czuje ;/

Olcia dzieki :)

leje u nas ;/

Do góry