reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dobijają mnie te moje bluzy wszystkie, są takie ciasne na piersiach i brzuchu który tak b.szybko rośnie, a co do dolnej garderoby to przeróżne leginsy są idealne, rozciągliwe, nie uciskają, w sumie zawsze byłam ich zwolenniczką ;p chodź robi się już zimniasto dość więc bd musiała się zaopatrzyć w jakieś ciążowe spodenki hm tylko też tu będą problemy jaki rozmiar

Najgorsze dla mnie są zapachy ostrych przypraw i czegoś smażonego brr a uwielbiam jak w pobliży czuć woń czegoś słodkiego np. owocowe perfumy od razu wyczuje. :-)

Czy któraś z Was zdecydowała się na amniopunkcje?

[h=3][/h]

Ostatnia edycja:
Wampi no ja na poczatku chcialam ale jak przeczytalam jak to sie robi i jakie jest zagrozenie to zrezygnuje bo nie dosc ze juz mam zagrozona ciaze to wole nie ryzykowac

Hej-))))
Ja juz po USG:p dzidzia slodka i spokojna.. a tak chcialam zobaczyc jak sie rusza, moze spala:p tylko raz tak smiesznie nozka ruszylo ;-) serduszko mega walilo i jak tylko to uslyszalam to lzy polecialy mi;-) Wszystko jest ok, ma 5 cm:p
T stal taki wpatrzony, jeju jaki slodki widok to byl..;-) i stwierdzil ze widzial fifiola haha ale lekarz powiedzial ze za male dzidzio;-) Termin z USG na 17-04-2013;) ale jestem szczesliwa;)))))))))))))
Pobierali mi krew i sie glupia krowa wkluc nie umiala tylko sie rozczulala nad tym co w reke mi sie stalo..;/ a mam slad po tym oparzeniu ostatnim i powiedziala ze w kuchni to trzeba uwazac bo ona kiedys po oparzeniu rok czasu chodzila z blizna.. interesujace:p a mnie rece bola po jej pobieraniu;) siuska dalam i ok;) nastepne USG dopiero 3 grudnia;)

INKA ja nie miałam aminopunkcji.

MALEŃSTWO ja z łożyskiem nic nie miałam więc nie pomogę w tym temacie.

OLCIA ja też bym badania tego nie robiła jeśli nic się nie dzieje i nie masz wskazań do tego.

MAGDA cieszę się, że wszystko w porządku,, masz zdjęcie dzidzi???

Scan0002kkk.jpg

Nie umiem powiekszyc, T zle zeskanowal i dlatego takie;)

reklama
magda sliczny dzidziulek :D ja tez juz po usg i jest wszystko ok a malenstwo takie ruchliwe ze lekarz nie mogl uchwycic :-D a tak sie denerwowalam ze jak sprawdzali mi cisnienie to bylo mega wysokie i lekarz przyszedl poglaskal i zaczal rozmawiac wiec sie rozluznilam no i powiedzial ze jakbym zle sie czula to mam przyjsc na usg to chwila moment i mozna sprawdzic :D takie male usg a jak cieszy :-D a polozne ktore tam sa to wszystkie znam mamy moich znjaomych xd to jestes w 12 tych tak ? :-)

a co do tych badan to sie wypytalam lekarza i powiedzial ze takie cos moga mi zrobic jezeli na usg cos wypatrza :D

Ostatnia edycja:
Do góry