reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dobijają mnie te moje bluzy wszystkie, są takie ciasne na piersiach i brzuchu który tak b.szybko rośnie, a co do dolnej garderoby to przeróżne leginsy są idealne, rozciągliwe, nie uciskają, w sumie zawsze byłam ich zwolenniczką ;p chodź robi się już zimniasto dość więc bd musiała się zaopatrzyć w jakieś ciążowe spodenki hm tylko też tu będą problemy jaki rozmiar

Najgorsze dla mnie są zapachy ostrych przypraw i czegoś smażonego brr a uwielbiam jak w pobliży czuć woń czegoś słodkiego np. owocowe perfumy od razu wyczuje. :-)

Czy któraś z Was zdecydowała się na amniopunkcje?

[h=3][/h]

Ostatnia edycja:
Wampi no ja na poczatku chcialam ale jak przeczytalam jak to sie robi i jakie jest zagrozenie to zrezygnuje bo nie dosc ze juz mam zagrozona ciaze to wole nie ryzykowac

Hej-))))
Ja juz po USG:p dzidzia slodka i spokojna.. a tak chcialam zobaczyc jak sie rusza, moze spala:p tylko raz tak smiesznie nozka ruszylo ;-) serduszko mega walilo i jak tylko to uslyszalam to lzy polecialy mi;-) Wszystko jest ok, ma 5 cm:p
T stal taki wpatrzony, jeju jaki slodki widok to byl..;-) i stwierdzil ze widzial fifiola haha ale lekarz powiedzial ze za male dzidzio;-) Termin z USG na 17-04-2013;) ale jestem szczesliwa;)))))))))))))
Pobierali mi krew i sie glupia krowa wkluc nie umiala tylko sie rozczulala nad tym co w reke mi sie stalo..;/ a mam slad po tym oparzeniu ostatnim i powiedziala ze w kuchni to trzeba uwazac bo ona kiedys po oparzeniu rok czasu chodzila z blizna.. interesujace:p a mnie rece bola po jej pobieraniu;) siuska dalam i ok;) nastepne USG dopiero 3 grudnia;)

INKA ja nie miałam aminopunkcji.

MALEŃSTWO ja z łożyskiem nic nie miałam więc nie pomogę w tym temacie.

OLCIA ja też bym badania tego nie robiła jeśli nic się nie dzieje i nie masz wskazań do tego.

MAGDA cieszę się, że wszystko w porządku,, masz zdjęcie dzidzi???

Scan0002kkk.jpg

Nie umiem powiekszyc, T zle zeskanowal i dlatego takie;)

reklama
magda sliczny dzidziulek :D ja tez juz po usg i jest wszystko ok a malenstwo takie ruchliwe ze lekarz nie mogl uchwycic :-D a tak sie denerwowalam ze jak sprawdzali mi cisnienie to bylo mega wysokie i lekarz przyszedl poglaskal i zaczal rozmawiac wiec sie rozluznilam no i powiedzial ze jakbym zle sie czula to mam przyjsc na usg to chwila moment i mozna sprawdzic :D takie male usg a jak cieszy :-D a polozne ktore tam sa to wszystkie znam mamy moich znjaomych xd to jestes w 12 tych tak ? :-)

a co do tych badan to sie wypytalam lekarza i powiedzial ze takie cos moga mi zrobic jezeli na usg cos wypatrza :D

Ostatnia edycja:
Do góry