reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Was u nas nocka troszkę lepsza, mały tylko 3 razy się budził, pobudka o 6.
Widzę u Kacperka pod wierzchem górne jedynki, więc może winną kiepskich nocek były zęby. Oby się już nie powtarzały.
Wczoraj dzieci przed 20 już zasneły, więc mieliśmy z mężem czas dla siebie na przytulanki.
Jutro jak pogoda pozwoli może po pracy wybiore się jakieś 25km od domku na duży, nowo otwrty plac zabaw, niech się dzieci wybawią póki jeszcze ładna pogoda.

reklama
Ja na szybko i idę ogarnąć póki śpi . Nockę w sumie miałam dziś spokojną . mała uśpiła sie około 21 i wstała ( uwaga ) o 01:30 , potem po 5 ..dziewczyny kochane , mała mi strasznie wydziera sie przy kupce , nie mogę na nia tak patrzeć jak się męczy , jak mogę jej pomóc ?? :-:)-( Ale szybko przy dziecku leci czas . Mi się wydaję że urodziłam góra tydzień temu . A tu zaraz mała miesiąc będzie mieć :-)

Inka witaj gratulacje dzidzi:) Na kiedy masz termin?? W ogóle napisz coś o sobie więcej. A może jakies zdjęcie wrzucisz i koniecznie USG uwielbiam oglądać:)

Snoopy
nic nie umiera:p Ale masz zabawową psinkę:)

Magda oj biedaczko...

Milena
i jak tam mała??

Wiktoria to nie wiem bo moja z 2004r.

Olcia
no super:) Może wrzuć nam swoją fotkę fajnie wiedzieć z kim się rozmawia:)

Renata fajnie czas spędzacie;)

Moja dzisiaj wparowała do sali z uśmiechem na twarzy i mówi Dzień dobry Pani Gosiu! Cześć dzieci hahahaha ale mam dobry humor wreszcie się dostosowała:)
A zimno dzisiaj jak cholera...

hejka;-)

Milena może zabrzmi to nie ciekawie, ale ja pomagałam Oliwce wkładając termometr w pupkę.... podobno mozna jeszcze kawaleczek malenki mydelka w pupkę wsadzic i dzidzi lzej bedzie u mnie Oliwka koncząc 2 mies zaczeła robic kupki totalnie samodzielnie;-)
kasiek u Ciebie zimno u mnie Sloneczko i ciepelko:-p wyszłam z suczą w kurtce i w szoku byłam jak przygrzało:-D

Snoopy zimno to było przed 8 rano:p A o 10 to już takie ciepło że w bluzce z krótkim i sweterku zarzuconym chodziłam:p Wybacz ale w tym roku polska wschodnia rozpieszczana jest:p

witam,
Nie nadrobie dzisiejszego dnia bo maly chory, w nocy mial temperature 39,1. Poszlam z nim do lekarza i okazalo sie ze jakis wirus zaleje i maly zlapal, ma ostre zapalenie gardla. A ja taka przestraszona bylam bo nie wiedzialam co robic maly jeszcze nigdy mi nie chorowal

heja dziewoje :)

Milena sproboj malej czopek glicerynowy dac. nie caly tylko kawalek.

jutro do zoo sie wybieram z Filutem mym. oby pogoda nam dopisała.

Kasiek A dziękuję , dobrze z małą . Choć te kupki jak pisałam ciężko . Ale dajemy radę ..

Snoopy O termometrze wiem , słyszałam . Ale podobno dziecko się przyzwyczaja i potem nie chce samo robić ... Moja robi kupki tylko z wrzaskiem ... wrzask jest już jak idą ''pierdy '' ;P

Spróbuje z czopkiem . Bo ciężko mi patrzeć jak mała robi się czerwona , wrzaski . Te kupki są często bo po każdym jedzeniu ogólnie , i nawet w śnie się budzi jak robi ;/ Słuchajcie ile krwawiłyście po porodzie . bo już ponad 3 tydzien a ze mnie dalej leci , nie duzo ale jednak ...

Uciekam na łóżko , dobranoc ...

reklama
Miena ja po porodach ok. 6 tyg. krwawilam. na początku dosyc mozno a potem juz niewiele. wkladka wystarczala. No ale prawi polog caly mi se skonczył zanim sie oczyscilam.

Do góry