Inka_18
Zaangażowana w BB
Witam Panie, no i nastała ta oczekiwana środa. Właśnie dziś byłam u pani ginekolog, akurat trafiła się bardzo sympatyczna i obeznana pani która mnie trochę na dzień dzisiejszy uspokoiła. Powiedziałam jej o tych ciemnych upławach które wystąpiły dwa razy (za pierwszym razem było tego dość dużo, to jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży, a za drugim razem było tego dosłownie kapka), zbadała, oznajmiła że maleństwo rośnie, wypisała skierowanie na badania i przepisała tabletki które mam zażywać jeśli takie upławy znów się pojawią tylko niestety nie było badania usg (dopiero jutro) :-(
Chciałabym już usłyszeć bicie serduszka dzieciątka (może to już a może jeszcze za wcześnie) by wiedzieć że z nim jest wszystko naprawdę w porządku, nie wiem dlaczego towarzyszą mi ciągle jakieś obawy.. Jeszcze niedawno dokuczały mi typowe objawy ciąży (mdłości, straszne osłabienie, rozdrażnienie, pobolewanie jajników) a teraz wszystko znikło i to mnie też martwi.. :-(
O tym wszystkim nie mam w sumie z kim porozmawiać oprócz partnera, bo o ciąży jeszcze nikt nie wie.
Chciałabym już usłyszeć bicie serduszka dzieciątka (może to już a może jeszcze za wcześnie) by wiedzieć że z nim jest wszystko naprawdę w porządku, nie wiem dlaczego towarzyszą mi ciągle jakieś obawy.. Jeszcze niedawno dokuczały mi typowe objawy ciąży (mdłości, straszne osłabienie, rozdrażnienie, pobolewanie jajników) a teraz wszystko znikło i to mnie też martwi.. :-(
O tym wszystkim nie mam w sumie z kim porozmawiać oprócz partnera, bo o ciąży jeszcze nikt nie wie.