reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wampi nooo w końcu:-p bo już myślałam że zostałaś odcięta od świata:-p (kurde ja swoj zlom do naprawy chyba oddac musze, bo sie wiesza i blokuje...) A co się stało że mały Ci się tak rozwydrzył??;-)

Vi M tak ją nazwał ja chciałam Menda bo do niej pasuje:-D

Moja Oliska wuielbia samolot:-D i sliną na mamcie pluje jak jest w górze:-D a poza tym tak nogi prostuje że masakra.... Sztywniara moja:-D

Bryyy :-D

W ogole nie wiem jak to jest mozliwe 9 tydzien ciazy porod na 30 kwietnia hmm bo co 41 tyg mam chodzic w ciazy:-D jakos bez sensu mi to wyliczyl xd

jeden lekarz liczy od miesiączki tygodnie ciązy a inny od zapłodnienia :) ja 4 lata temu w swoje urodziny ( 18.09 ) bylam w 9 tyg ciązy i termin mialam tak jaka ty na 30 kwietnia. No i dziec urodził sie wlasnie 30 kwietnia :)

Papitka moje mlodsze samo siedzialo jak mial 4 m-ce. za chiny sie nie chcial połozyc. W wozku siedzial taki zachwycoy, maly taki klocek, raj dla niego. kazda proba polozenia, lub chociaz na wpołleząco konczyla sie wiskiem, prezeniem...

My z F codziennie coś zwiedzamy, codziennie jakis nowy plac zabaw. F nadal zachwycony brakiem rzepa ( Oskara) a mi juz mniej ta tesknota doskwiera. odczuwam plusy posiadania 1 dziecka. do tego tak samodzielnego dziecka. Chociaz nie powiem ze nie smutno mi jak np widze jakiegos urwisa w podobnym wieku. Do tego O codziennie pyta mnie czy ja juz jade do domu, ze on tak teskni i mu smutno.. ;/ aj.. ale jeszcze tylko 8 dni.. tylko 8 dni.. prawda ze szybko minął??

RENATA a gdzie Ty jesteś z F i czemu Oskara z Wami nie ma, chyba coś w tyle jestem.

Za miesiąc i 5 dni mamy 4 rocznicę ślubu i myslę, nad jakiś niedrogim, bliskim, weekendowym, rodzinnym wyjeździe.
Może macie coś do polecenia w okolicach Warszawy??

Renata ja tez bylam teraz 18 na wizycie :-D No to wszystkiego najlepszego duzo szczescia radosci i duzo usmiechu na codzien ; ** spoznione ale szczere :-)

olcia ja też miałam krwiaka i w drugiej i w tej ciąży i rzeczywiście sam się wchłonął. w tej ciąży bezobjawowo to przebiegało a poprzednio to miałam plamienie takie jednodniowe a to krwiak się właśnie oczyścił.

magda pewnie macica się rozciąga.
magda olcia jeszcze trochę i wy tez będziecie czuć ruchy.
Vi Bartosz.
inka Witaj.
papitkaa o to szybko Kubuś próbuje siadać. ale mam nadzieje że nie sadzasz go na silę i nie podpierasz nie wiadomo jak?

Renata ja tez coś przeoczyłam... w jakimś senatorium jesteście czy coś?
u mnie Oliwka tak się rwie... siedzi sztywno jak by kij połkneła:-D na rękach częściej ją noszę chcąc niechcąć bo bje się o jej kręgosłup i wtedy lezu mi na przedramieniu na brzuszku;-)

RENATA a gdzie Ty jesteś z F i czemu Oskara z Wami nie ma, chyba coś w tyle jestem.

Za miesiąc i 5 dni mamy 4 rocznicę ślubu i myslę, nad jakiś niedrogim, bliskim, weekendowym, rodzinnym wyjeździe.
Może macie coś do polecenia w okolicach Warszawy??

Z Filutem jestem w Warszawie. do nastepnego piątku na turnusie rehabilitacyjnym. OSkara wziąsc nie moglam bop nocujemy w hostelu gdzie nie mozna "nadprogramowych dzieci ze sobą brac, tylko te pod opieką fundacji.

Olcia dziekuje :)

Snoopy nie sanatorium. Fundacja udostepnila nam mieszkanie. My zajmujemy jeden pokoj. oprocz nas mieszkają tu jeszcze dwie kobiety z dziecmi. i tak co dwa tygodnie zmiana mieszkanców.

Witam nowe mamuśki :)
Ewi no co ty szkoda małego kręgosłupka męczyć na siłe. Nawet o tym bym nie pomyślała żeby go na siłe jak to nieraz widziałam robią. Niunio jest strasznie silny i sam sie podnosi a jak sie go na prosto trzyma i nie daj Boże żeby usiąść i żeby dotknął stopkami ud moich bo wtedy sie na nich chce podpierać i stawać.:tak:

reklama
No i żeście mi wyczarowały szczęście tym że wierzyłyście że wszystko jest dobrze :-) Dziś w końcu byłam na pierwszym usg i wszystko jest w najlepszym porządku, maluch był strasznie ruchliwy podczas badania, machał rączkami i nóżkami na wszystkie strony, to już 14 tydzień i maleństwo mierzy 12 cm:-)

Do góry