reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Czesc
Wlasnie dostalam pismo ze szpitala.. wykryli cos w moczu i mam sie zglosic na powtorne badanie, ale mam stracha..;/ no ale pojde dopiero jak antybiotyk skoncze, w srode zapewne. Boje sie zeby mnie do szpitala nie polozyli..:(

Wczoraj syn wspollokatorow skonczyl roczek, dzis torcik, prezenty, imprezka;) Ale ten czas zlecial.. A dopiero co sie urodzil..
Narazie tyle, siedze troche zmartwiona.. miala ktoras tak? Wiem ze bakterie w moczu w ciazy to normalna, no ale jednak...:-(

Witam nowe mamusie;-)

milenaa właśnie problem w tym,że mój mąż nie chce za bardzo...nanjpierw chce się dorobić i iść na swoje:( ale kiedy to bedzie

Magda Bądź dobrej myśli . Wszystko będzie dobrze &&&&&&&&&&&

Gosia Może i mąż ma racje ! Może nie będziecie długo czekać ! ; ))

Ale Ciszaaaaa . Wracam z małą do cyca i o dziwo zje i śpi . Czyli chyba nie tak źle będzie , myślałam że trzeba będzie ją dokarmiać . Długo przy cycu bo mało mleka teraz ale dajemy rade ;)

Ostatnia edycja:
Magda wszystko będzie dobrze. Odpowiadam na pytanie: niunio grzeczny przesypia nocki dużo je :tak: haha i jest ogólnie fajnie. Z moim sie zaczyna układać.
Któraś sie pytała o ciemne upławy ja miałam plamienia w drugim miesiacu ale to nic złego sie okazało.
Witam wszystkie nowe mamy:-D
Kubunio śpi.
Przegrałam tez drugą sprawę nie mam już alimentów. Ojciec ma 4 miesiące na wyrównanie 800 zł :wściekła/y: bo niby biedny. Szukam pracy no ale ciężko jest przy maluchu.
Spóźnione Sto lat i Gratulacje wiadomo co komu hihi.
I na koniec coś śmiesznego po 3 miesiącach z kawałkiem małemu się coś odwidziało i cyca ciąga haha oczywiśnie nie tak zeby sie najeść no ale zeby se pociagać a ze mam jeszcze pokarnm to coś jednak wlatuje do tej mordeczki.:-D

Papitka nie wieże ze moglas przegrac eh ... niech sie no wali ! A co na to ze nie bedzie wnuka widywal
Madziu bedzie wszytsko dobrze

A ja mam problem z młodym ma czerwone zakończenie na siusiaczku bede przykładała rumiankiem w poniedziałek zadzownie do lekarki na wizyte na zdrowa stronę i niech go zobaczy bo obawiam sie ze to zapalenie od niesciaganego napletka ale to bylou nas chyba oczywiste . Ale moje dziecko spi z tatusiem a ja sama :>

aleksandra nic nie powiedział bo jego ten wnuk nie obchodzi przecież to wstyd dla niego. Ja mam go gdzieś. Tylko problem teraz z pracą. Koło siebie mam firme gdzie sie siedzi i dzwoni i są przyjecia muszę zanieść jutro cv i zobaczymy bo nie moge teraz nigdzie daleko iść. Dobrze że A znalazł prace.:tak:

U mnie totalne przemęczenie, jeszcze na dodatek w czwartek przed wyjazdem do Wawy obudziłam się ze strasznym bólem gardzła, jeszcze trochę mnie tam zmoczyło więc w piątek i sobotę ledwo siły a na dodatek dużo klientów w pracy, dałam radę. Wczoraj przed spaniem wypiłam sobie kubek ciepłego piwka z miodem i sokiem malinowym i trochę mi pomogło.
Wczoraj po pracy czas z dziećmi spędziłam, a dziś i czas dla dzieci i nadrabianie zaległośći obowiązków domowych, na szczęście teraz już czas tylko na odpoczynek.
Kacperek od piątku zaczął się puszczać, tzn. próbuje stać bez trzymanki cwaniaczek mały. Mało śpi w dzień ostatnio w nocy też coś nie bardzo.
Amelka ma okres obrażana strasznego, ach ta moja dziewuszka.

EVE ja wszystko rozumię ale właśnie skoro drżysz o dziecko w brzuszko to właśnie nawet myśląc o tym i o swojej alergii, będąc właśnie w takiej sytuacji nie kupiłabym tych ptaków, ale Twój wybór.
Co do filarginu u nas w Polsce podają w ciąży.
A o co Ci chodzi, mówiąc z tym, że dziecko ma być głupie, to tak na prawdę nie wiem o co Ci chodzi.

SNOOPY Ty to wokół siebie masz samych wariatów widze: brat, bratowa przyjaciółka...

MAGDA zdrówka.

MALEŃSTWO GRATULACJE, śliczny synek widziałam na fb.

AGNESS KUJ-POM witaj.

GOSDA to do roboty się brać za drugą dzidzię.

RENATA tam gdzie robią te testy mówią, że to niby nie boli ale ja w to wątpię, raz wiem jak Mela zareagowała na to a dwa teraz w czwartek był równocześnie z nami chłopiec może z 12 letni i jak mu pielęgniarka nakłuwała to aż cały "chodził" i widać było, że go boli i aż z bólu drugą ręką trząsł i zaciskał.

INKA gratulacje, niestety z upławami nie pomogę.

MILENA super, że wracacie do cyca, wytrwałości w karmieniu piersią.

Dorota ja mialam rok temu robione testy. i bolec to nie boli. Moze malo przyjemne jest ale do bulu daleko. Z tym ze ja mialam 26 lat jak mnie nakluwali. a dziecko 3 letnie sie nie dziwie ze twierdzilo ze boli, jak jakas pani czyms nakłuwa rączke.

padam. nogi mi w d... wchodzą.

reklama
hejka:-D
my po troche pierdzielnietym weekendzie bogatsi
Zdjęcie0945.jpg mężową SUCZkę:-D

Fajnie było ale mam tyle siniaków że szok:laugh2: u mnie z salonu po schodach z M kanapy znosiliśmy a jak już u nas byliśmy to balkonem je wciagalismy:-D:rofl2:

Do góry