reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja sama pcham wózek mam taki podwójnwy dla bliżniaków i super się spisuje !!!!!u ciebie jest większa różnieca wieku więc bedziesz miała dużo lżej ,u mnie jak barti się urodził to oliwka jeszcze samodzielnie nie chodziła!!!! wdrążysz się i tak sobie czas ułożysz że będzie oki ....ja jak się dowiedziałam że jestem w 2 ciąży to byłam załamana bo oliwcia miała niecałe 4 mc ale teraz jak widze jak się baratem zajmuje to aż serce rozpiera!!!! i za zadne skarby nie chciałabym żeby różnica wieku wynosiła 5 lub więcej lat!!!głowa do góry ...a oto moje dzieciaki jakiś czas temu i nas wózio
fda5c41740f876516cb6e87f4b2c1146,6,19,0.jpg
bf1a61f940e9b2d5c3ba189d9aface68,6,19,0.jpg

reklama
rozkoszne ;-) ja też chciałam żeby różnica była jak najmniejsza, próbowaliśmy już od przeszło pół roku zrobić bobasa drugiego :-)
chyba faktycznie dziewczyny poszukam wózka podwójnego spacerowo-leżącego bo Nikuś na nogach jak idzie to nieznośny jest, ucieka na jezdnię, poza tym mam wszędzie daleko tzn do miasta, do sklepów, do urzędów i dwulatek na nóżkach tyle nie ujdzie :no:
zaraz przeszukam allegro, tylko jak się taki wózek fachowo nazywa?

przecież sheepy w takim wózku te dziecko mniejsze jest z tyłu bo tam oparcie rozkłada się na płasko i ja małemy nie dokupywałam zadnej wkładni ani nic tylko jak było chłodno to okrywałam go kocykiem i bartek od pocżatku jak tylko nabyłam ten wózek w nim jeżdzi!!!

sheepy poczytałam o tych wodach. Do tej pory wydawało mi się, że zazwyczaj wody są zielone w przypadkiu długiego przenoszenia ciąży. Teraz doczytałam, że z powodu niedotlenienia dziecko wydala smółkę wewnątrzmacicznie, a palenie z niedotlenieniem można spokojnie powiązać. W każdym razie ja nie paliłam w ciąży i gdybym miała zanojome z brzuszkiem, też bym im palenie z głów wybijała :tak:

no nie wiem czy tak zwinie i lekko ci się będzie pchało!!!!bo dwójka dzieci trochę waży i do tego dochodzi jeszcze waga wóżka a wózek bardzo fajny....z tego co liczyłam to maleństwo ma ci się urodzić w kwietniu ...więc taki wózek jak znalazł!!!

sheepy poczytałam o tych wodach. Do tej pory wydawało mi się, że zazwyczaj wody są zielone w przypadkiu długiego przenoszenia ciąży. Teraz doczytałam, że z powodu niedotlenienia dziecko wydala smółkę wewnątrzmacicznie, a palenie z niedotlenieniem można spokojnie powiązać. W każdym razie ja nie paliłam w ciąży i gdybym miała zanojome z brzuszkiem, też bym im palenie z głów wybijała :tak:
moja uparta koleżanka zawsze kopciła przy mnie - ciężarnej z wielkim brzuchem - w małym pomieszczeniu i dziwiła się że rzuciłam a argument miała taki:"łe tam bratowa paliła w obu ciążach i ma zdrowe dzieci, moja matka też ze mną i bratem w ciąży paliła i co"
chciałam jej powiedzieć, że jest alergiczką i co miesiąc jeździ na zastrzyki po 200 zł ale co ja będę dyskutować :dry:ogólnie jak u nich jestem i widzę jak 4 osoby w pokoju kopcą przy dzieciach to szkoda gadać :no:

reklama
no nie wiem czy tak zwinie i lekko ci się będzie pchało!!!!bo dwójka dzieci trochę waży i do tego dochodzi jeszcze waga wóżka a wózek bardzo fajny....z tego co liczyłam to maleństwo ma ci się urodzić w kwietniu ...więc taki wózek jak znalazł!!!
maleństwo w maju się urodzi :-)
oj szkoda, bo liczyłam że może jak będzie dziewczynka kupię słodki różowy wózek hehe;-)

Do góry