reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a w ogole chciałam sie poradzic...
za tydzien mamy rocznice slubu i mój mąż ma wtedy tez urodzinki... i wymyśliłam, ze tatus dostanie takze od coreczki prezent:tak: tzn chce odbic stopki i raczki od malej na papier i wsadzic do ramki... ale czym najlepiej pomalować raczke czy stopke, zeby ladnie sie odbilo?? Wystarczy jakas farbka plakatowa? bo nie mam pojecia...:-p

W ogole 1 raz w zyciu bede robic tort:-) musze sie nauczyc, bo przeciez coreczce co roku bedzie trzeba przygotować swieczki do zdmuchniecia:-p:-p ciekawe czy mi wyjdzie:-D

reklama
Noo... ode mnie zegarek dostanie jak jakis znajde, a od małej stopki:-):-):-)
u nas tez roznica wieku bedzie duza, bo za 5 lat kolejne bedzie dopiero... ja tez z bratem o 5 lat starszym znalazlam kontakt dopiero niedawno... ale co tam:-p z bratem 2 lata starszym do dzis sie nie umiem dogadac:-p:-p:-p:-p za to z blizniakiem zawsze było ok, no... mielismy tylko siebie dojsc jak razem chodzilismy do klasy, razem w drodze to szkoły, razem ze szkoły, razem bawilismy sie i razem mieszkalismy w pokoju, ogolnie 24h/dobe, z czasem sie znudziło:-D

Asiowo:ja robiłam farbką plakatową i kiepsko wyszło ;/
wiem że można kupić taki zestaw do odbijania rączek i nóżek wraz z ramkami, i takie do odlewu gipsowego
a pieczenie tortu to naprawdę łatwizna, hehe kiedyś jak miałam z 15 lat i miałam 'chłopaka' upiekłam mu na urodziny, i tak już się nauczyłam, właściwie to jak biszkopt nie siądzie to potem już pikuś :D

OLIWKA - ty to jesteś szalona :-p 2 maluchów i jeszcze ochota na 3 :-p podziwiam :-) a zdjęcia zaraz porobię:-) wczoraj już na nic siły nie miałam ;-)

IWONECZKA - witamy :-)

ANGELINKA - no to oby to była dzidzia :-) ja nigdy testom nie wierzyłam i i tak z krwi zawsze leciałam robić jak coś się działo ...:-p za dużo się nasłuchałam o tym że wychodziły negatywne a dzidzia była ! :-p

BASKA - to wyobraź sobie że ja mam siostrę starszą 11 lat ... :no: masakra 2 światy dopiero niedawno zaczęłyśmy się dogadywać bo tak to zdecydowanie za duża różnica :-p

szału dostaje z tym internetem ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam, juz wrocilam . bylam na tym weselu i wiecie jaka lipa....orkiestra do kitu, nie potrafila ludzi zabawic, nie chcialo sie bawic- a orkiestra to podstawa no nie? zjadlam tylko obiad a pozniej glodowalam, jakos skromnie bylo i akurat to czego nie lubie. jedynie wodki i napoi bylo dosyc. co mnie akurat musialo ominac....na dodatek ząb mnie rozbolal... i normalnie masakra.jeden plus z wesela ze poznalam blizej znajomych S, juz jest trochce lepiej. S sie dobrze sprawowal(w miare) pil ale w miare wygladal no o 2 juz byl nieznosny wiec jechalismy do domu, wiec i tak dlugo wysiedzialam.niestety nie mam zdjec a tak fajnie wygladalam:p dzialo sie coswaznego od piatku?? strescic mi tu szybko te wasze 10 stron!!!!

famme a no witam :)

olenka19 udzielam sie udzielam ... przyszla mamusiu :) ja juz mam to za soba moj synus 3 dni temu skonczy ROCZEK :)

12471.png

iwoneczka mnie tu chwile nie byklo wiec zacofana jestem....MIKUSA szaleja i to jak zawsze w weeken strona alo dwie a tu nagle 10, nawet nie mam czasu nadrobic...

reklama
Olenka19 powiem ci szczerze ze nie bylo mnie przez godzinke i mialam co czytac.... wiec wyobrazam sobie co Ty mialas po tyg :) a na kiedy masz dokladny termin :)?? i co bedzie dziewushka czy chloposhek :)

12471.png

Do góry