reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej porannie :)

No Milena gratulacje wielkie :)

Dorota nie tylko u was ws nocy ktoś po podworkach lazi.U nas tez sie zdarza, czasami bywa tak ze coś ginie,. pookradane są chlewki, bywa ze i domu (a wlasciciele w tym czasie np smacznie spią ).

reklama
Dorotar my mieszkamy w mieście a zawsze zamykamy samochód do tego garaż też na klucz. Po za tym u Was to pewnie jakieś pijaczki...

Milena WIELKIE GRATULACJĘ!!!!!! za długo to się nie namęczyłaś:) Czekamy na Was moja przyjaciółka też ma dzisiaj urodziny:)

Ostatnia edycja:
Milena witamy nową osobniczke naszego świata :D Gratki atki :*
U NAS OBOWIĄZKOWO WSZYSTKO POZAMYKANE .
Mlody nie najgorzej przespał noc wstał 7.30 wiec pospal a tylko kaszel go 3 razy obudzil niejest zle , mojego meza mam teraz w domku codziennie bo kolo domu robi ach....

MILA GRATULACJE!!!

Ja jak jechalismy nad morze mialam wózek dla Kai,moja koleżanka rok temu 3 letnia córke stale woziła bo jak nie woziła to ona na rece chciala.

Teraz całe lato wiadomo ze bez wózka ale ja na moim osiedlu mam wszedzie daleko np. na rynek czy do marketu więc jezdziła wózkiem,zeby szybciej było bo tak to godzine bym szła a tak zakupy na wózek i wielka wygoda.Tym bardziej ze ona mi ucieka nie raz wiec wolałam dla spokoju wsadzic ja w wózek.Teraz mam zamiar sie go pozbyc,choc na zime chcialam zostawic bo jak bedzie duzy mróz i taki kawał bede z nia miala isc to wole ją opatulic i leciec wózkiem.Ja w tym nic dziwnego nie widze ,czy tym sie robi krzywde dziecku??3 letnie dziecko moim zdaniem ma jeszcze prawo jezdzic w spacerówce.Co innego 4-5 a widzialam i takie :szok:Mojej szwagierki syn ma 3,5 roku jezdzi w wózku ..mało tego ..Z DYDKIEM W BUZI!!!Odwalony w firmówki jak dorosły a smoczek w buzi ,wyobrazcie sobie to??:DD

Dorotar co do twojego komentarza pod postem na FB odniosłam wrazenie ze pijesz do mnie z tym wypuszczaniem 3 letniego dziecka samego na dwór...chyba cos ci sie pokiełbasiło bo to nie ja tak robie;P

Milena gratulacje:-)jaka kruszynka;-)
Co do wozenia dziecka w wopzku moj piszczy i tu gdzie mmay blisko chodzimy za raczke a na miasto zawsze chodzilam przez park skrotami ale to malemu nie pasuje a jak jedziemy przy ulicy jest ok bo patrzy na samochody.Moja sasiadka wozi swoja 3 latke w wozku a na placu zabaw wiedze dzieci 3,5 rok ale nic dziwnego jak daleko i matka ma niesc to latwiej w wozek
Jutro wracamy do siebie, musze kupic malemu adidasy bo sandaly za mele a ma rozmiar 21 do tego juz chlodno, biby ma takie przejsciowe z materialu rozmiar 22 w sam raz ale wiadomo trzeba itak niedlugo adidasy, moze poniedzialek wyjde i tak sama siedze bo Ł robi prawko

Hejkja;-)
Dorota nie tylko u was ws nocy ktoś po podworkach lazi.U nas tez sie zdarza, czasami bywa tak ze coś ginie,. pookradane są chlewki, bywa ze i domu (a wlasciciele w tym czasie np smacznie spią ).
Weźcie mnie nie straszcie!!! Ja na wsi totalnej będę mieszkała!! a duży pies na podwórku nie odstrasza?

Milena Ogromne Gratulacje!!!!

Co do parasolki my praktycznie przestałyśmy urzywać jak Ala miała 2 latka potem był epizod z nogą w gipsie i na 2 mieś parasolka wróciła do naszego życia ale potem znowu znikneła;-) ja się cieszę że mi Alicja chciała bez wózka łazić i to nawet po 4km!!;-)

reklama
Dzieki wampi za wytlumaczenie :)
Dokladnie uwazam jak ty na cos jest ten przedzial wiekowy:> nawet czasem na dluższe wyjscia zgodze się wziasc wozek , ale bez przesady aby ponad roczne nie moglo w wozku siedziec ;/

Do góry