reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej. wykonczona jestem,kregoslup tak nawala ze ledwie chodze. jak juz to wygieta. siadanie i wstawanie to taki bol piekacy ze łoj.a wszystko przez to ze zachcialo mi sie truskawki dziś sadzic. no i samo sadzenie to pikus. najpierw musialam ziemie przygotowac. rok temu tam byl sad. teraz jest ogrodek. korzenie, zielsko, pokrzywa i wszystko inne co rosnie. a potem zielcho z pod domu wyrywalam. bo mi sie zachcialo przyszykowac miejsce na ogrodek kwiatowy.

brzuchy wszystkie cudne :) ja znalazlam jedno zdiecie, ale w bluzce jestem. dziś coś mi nie wchodzą zdiecia.jutro sprobuje :)

reklama
Hej kobity;) Wpadam wieczornie;)
Ale fajne te brzuchy Wasze;p hehe;)

My dzis sobie pogrillowalismy;) co niektorzy popili;p ja teraz moge raczyc sie soczkiem przy nich hehe;)
Tak sie objadlam ze masakra, powiem wam ze dobre sa nugetsy z grilla;p taki eksperyment byl hehehe;-)
Do tego szaszlyczki, i boczek i kielbaska ale jej nie lubie wiec mnie nie dotyczy;)
Trzeba zaraz uciekac do lozeczka do spanka;)

na zaocznych też musi ja zaocznie sie uczę.
No właśnie niekoniecznie mi powiedzieli ze na zaocznym to od chęci tatusia zależy. I muszę isć na dzienne nie wiem jak pogodzę to wszystko.:-(

Slicznie :tak:

Hej kobity;) Wpadam wieczornie;)
Ale fajne te brzuchy Wasze;p hehe;)

My dzis sobie pogrillowalismy;) co niektorzy popili;p ja teraz moge raczyc sie soczkiem przy nich hehe;)
Tak sie objadlam ze masakra, powiem wam ze dobre sa nugetsy z grilla;p taki eksperyment byl hehehe;-)
Do tego szaszlyczki, i boczek i kielbaska ale jej nie lubie wiec mnie nie dotyczy;)
Trzeba zaraz uciekac do lozeczka do spanka;)
Ale bym sobie pojadła mniam mniam:-D

Witam niunio dzisiaj spał prawie do 7 a teraz leży w wózku i denerwuje sie na miśka który wisi na dachu i nie chce z nim gadać. Kuba sie napracował agu itp i uśmiechał sie a miś nic wiec krzyczy na niego teraz.:-D

Witam sie sobotnio;)
Nie moge znowu spac.. cos mnie brzuch pobolewa.. hmm
Wampi rowniez milego dzionka;-)
Papitka wyobrazam sobie jak smiesznie musi to wygladac, hehe;-) Slodziaczek malenki;):-D:tak:;-):-)

Witam się ( dalej 2pak ) :laugh2: ... A ja jutro mam termin , a zamiast do szpitala to z Teściami jestem umówiona :-D:-D:-D:-D
Dostaje miliony telefonów , teście , siostra z Irlandii , no wszyscy . I każdy z pytaniem na co ja jeszcze czekam , noo jak na cooo ??? :angry::angry::angry: Już mnie neeeeeeeerwy biorą , już chcę być po wszystkim mieć niunie moją w domciu , a nie czekać na poród ... Czy którąś z Was wziął poród tak o z dnia na dzień , cisza , a nagle skurcz i porodówka ..

MILENAAA - lepiej ponosić troszkę dłużej i rodzić sn ;-)
Pewnie masz racje .. Ale to czekanie mnie wykańcza ...

MILENA dzięki, no fotki mam fajne, żałuję tylko, że w pierwszej ciąży nie miałam kogoś tak jak teraz w drugiej, żeby mi tak pamiątke ktoś zrobił.
Fotki przecudne .. Te z kokardą , czy z bucikami .. Żałuje że ja na to nie wpadłam . Ale kiedyś w 2 ciąży zrobię :happy:

femme to wpraszamy się do Milenaaaa, może jeszcze troszkę lecza jej zostało (przy okazji popędzimy ją na porodówkę ;-) bo się maleństwa nie doczekamy).
A zapraszam , zapraszam Dziewczyny ... A jak popędzili byście mnie na porodówkę to była bym wdzięczna ...

...no wstawię wstawię chyba że będzie naprawdę nie fajne to nie wstawię :-D:-p