reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

malenstwo20 no moja szefowa nie jest zbyt wyrozumiala. No skladki placi normlanie. Ja gdybym nawet chciala jak najdluzej pracowac to raczej nie moge bo duzo chemi jest itp ... a jestem z Lubina dolnoslaskie :)

Papitkaawietniu Ja mialam w kwietniu sprawe o alimenty tzn moj ojcie3c jest nam duzo winny (bo nie placi na nas tylko panstwo) ale nie poszlam na nia bo stwierdzilam z mama ze szkoda na nerwow i raczej nie chcialam sie tez z nim widziec bo nie wytrzymalabym chyba tego :) no ale sprawa zostala umozona na 2 lata i dopiero po 2 latach bedzie mial wyrok najprawdopodobniej pod warunkiem ze splaci nas w rok a jak nie to do wiezienia... no wlasnie pije sobie mleczko z czosnkiem i miodek i tylko dzisiaj mialam taki dzien laby ze caly dzien w lozku wylezalam bo jutro znowu do pracy :) ale na szczescie lepiej sie czuje tylko ten kaszel nieszczesny

kasiek88kasiek ​moja siostrzenica ma 5 latek :)

dorotar110 kiepsko i to strasznie a to dlatego ze moja szefowa ma strasznie drogo ... wiec poodchodzilo dosc duzo klientek no ale coz :) no zawsze cos z tymi alimentami :)

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia ja sobie liczylam na tym internetowym kalkulatorku i tez mam 5 tydz i 6 dzien, takze jestesmy w tym samy etapie hehe i bedzie podobny termin;) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, jedna ciaze juz stracilam w maju.. Ale jestem dobrej mysli, teraz odczuwam calkiem inaczej niz tamta ciaze.. Kluja mnie jajniki, pobolewa brzuch, senna jestem;) P.S. Jakies objawy u ciebie sa?

Ostatnia edycja:
magda0109 no ja tez na tym kalkulatorze obliczaylam ale zobacze co gin za tydzien powie :) na pewno bedzie dobrze musi byc :) mnie 2 dni po lewej stronie tak jakby gilgotalo a tak to caly czas jestem zmeczona i non stop bym spala piersi strasznie mnie bola no i czesciej chodze siusiu aa no przed zrobieniem testu czasami mnie mdlilo :)

Olcia o piersiach to ja nawet nie bede wspominac.. masakra.. nie moge ich dotknac.. a siusianie czesto to mnie az denerwuje hehe nie wyjde dobrze z domu a juz mi sie chce;)

hmm wychodiz na to ze musze wychowac i dziecko i męża ale z nim bedzie gorzej bo ma juz swoje lata :p

olcia ja tez bylam w 5 tygodniu jak sie dowiedzialm o ciazy wiec bardzo szybko :) to teraz czekamy na wiesci od gina :)

dziewczyny to sikanie na poczatku to nic bo jeszcze nic na pecherz nie ugniata zobaczycie co bedzie poznije :D

Ostatnia edycja:
magda0109to pewnie niz w porownaniu co moze byc pozniej heh :) ja sie ciesze ze z innych powodow nie przesiaduje w toalecie :-D

soksy heh no dosc szybko ale jaka to radosc :D z facetami zawsze jest gorzej bo dziecko zrozumie a oni nie za bardzo :D

Ostatnia edycja:
reklama
Soksy haha bedziemy w pozniejszym czasie w pampersach chodzily :-D:-D:-D mnie te wymioty przerazaja..;/ Ostatnio bylo mi niedobrze i juz myslalam ze cos nadciaga, ale narazie przechodzi po jakims czasie:p ostatnio tez juz mi podchodzilo wysoko hehe ale zapilam woda i nie musialam biec nigdzie, a czasem mam tak ze jak pomysle o jakims jedzeniu to mi niedobrze, dzis patrzac na ogorka poczulam ucisk w zoladku, haha.
Olcia ojj ja tez sie cieszylam z tych pieknych kresuniek, chociaz ja chcialam dzidzie, i jak okres spoznil mi sie wiedziala co jest grane i od razu piersi zaczely mnie bolec i brzuch po terminie bolal jak na @;-)
A od kiedy tak naprawde jakies zachcianki sie zaczynaja??;-)
Moj T sie tego boi;D Mama jak byla z najmlodszym w ciazy to o 1 w nocy kapusniak gotowali:szok::-D:tak::-D

Ostatnia edycja:
Do góry