Szkoła zaoczna też się liczy bo ma certyfikat. To że musi płacić to ja wiem i sad mu nie odpuści bo u mnie w mieście sąd jest cięty na takich. Ja też ślubu nie wzięłam. Z tym że mój A nie chce ślubu.Papitka ojciec musi Ci palcic alimenty jesli sie uczysz, moj Ł studiuje nie mamy slubu i dostaje normalnie ale warunkiem jest chyba uczenie sie w trybie dziennym, dowiadywalismy sie u radcy prawnego bo jego ojciec z takich jak Twoj...nie wiem jak jest z nauka zaoczna
reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Papitka Mozliwe ze z zaoczna szkola tez tak jest, my nie probowalismy bo Ł kierunku zaocznego u nas w miescie nie ma a dojezdzac do lublina na studia nie opalca sie. Ł ojciec zrobil mu sprawe gdy zmienil kierunek a w sadzie powiedzial ze traci jego pieniadze w dobie kryzysu ekonomicznego a placi tylko 350 zl
Mój na mnie 400 ziko ale składane jest o 700 co prawda sąd obniży tą kwote ale i tak wiecej niz 400 bedzie ;DPapitka Mozliwe ze z zaoczna szkola tez tak jest, my nie probowalismy bo Ł kierunku zaocznego u nas w miescie nie ma a dojezdzac do lublina na studia nie opalca sie. Ł ojciec zrobil mu sprawe gdy zmienil kierunek a w sadzie powiedzial ze traci jego pieniadze w dobie kryzysu ekonomicznego a placi tylko 350 zl
pinky sky
Anula u Ciebie to się nie dziwię że miałaś tyle USG
Milena moja to miała taką czkawkę że szok nigdy nie widziałam dziecka co by tyle czkała
ROZKRĘCAJ SIĘ!!!!
Femme mi tam nic nie wyskakuje
Soksy Oskarek już bardzo dobrze rozumie i już trzeba dziecko uczyć że czegoś nie wolno.
Olcia ja też z moim teraz już mężem nie byłam długo i długo też się nie znaliśmy Super że mama i siostra Ci pomoże a dziecko siostry ile ma??
U nas znowu pada;/ Domka szaleje a mnie chyba od tej pogody głowa boli;/
Milena moja to miała taką czkawkę że szok nigdy nie widziałam dziecka co by tyle czkała
ROZKRĘCAJ SIĘ!!!!
Femme mi tam nic nie wyskakuje
Soksy Oskarek już bardzo dobrze rozumie i już trzeba dziecko uczyć że czegoś nie wolno.
Olcia ja też z moim teraz już mężem nie byłam długo i długo też się nie znaliśmy Super że mama i siostra Ci pomoże a dziecko siostry ile ma??
U nas znowu pada;/ Domka szaleje a mnie chyba od tej pogody głowa boli;/
soksy
wiec jednka jets tak jak myślałam ja od dawna mu mowie nie wolno i niektore rzeczy juz pojmuje tylko ze ciezko jest czegos nauczyc jak ojciec nie zwraca mu uwagi
na polsat cafe leci program o wielkich noworodkach pokazywali dziewczynke ponad 7kg
na polsat cafe leci program o wielkich noworodkach pokazywali dziewczynke ponad 7kg
sali04
Mama-to moja kariera
Ja sie tylko melduje ze zyje;P
Jutro smigam do Gdyni do kuzynki
Od niedzieli nawala mnie zab i zbiera mi sie ropa..czas na dentyste
Ja byłam chora ostatni raz 4 lata temu w 3 miesiącu ciazy z Kaja mialam grype,od tego momentu zdrowa jak ryba
Milena trzymam kciuki za rozwiązanie w razie by Cie wzieło przez długi weekend
Czkawka ,moja dwójka miala często
No to do spiszonka
Jutro smigam do Gdyni do kuzynki
Od niedzieli nawala mnie zab i zbiera mi sie ropa..czas na dentyste
Ja byłam chora ostatni raz 4 lata temu w 3 miesiącu ciazy z Kaja mialam grype,od tego momentu zdrowa jak ryba
Milena trzymam kciuki za rozwiązanie w razie by Cie wzieło przez długi weekend
Czkawka ,moja dwójka miala często
No to do spiszonka
Sosky takie male dzieci duzo rozumieją. nawet mniejsze. Trzeba mu mowic co wolno co nie, co sie np tobie nie podobA.Jak Oskar zacznie lac po twarzy tate np to co on mu uwagi nie zwroci bo on maly?? dzieci od samego początku muszą wiedziec na co im sie pozwala na co nie. Im bedzie starszy tym wiecej bedzie probował.
Sali nie zazdroszcze zeba. ;/ ja sie dentystów boje jak cholercia.
Sali nie zazdroszcze zeba. ;/ ja sie dentystów boje jak cholercia.
Vi jesli beda mi prowadzic dobrze ciaze, to bede mowic na nich dobre rzeczy;P Zadowolona jestem tu z jednej denstystki.. Poprostu u niej siedzialam pelen relaks a booje sie masakrycznie denstysty.. i przeszlam u niej kanalowe, i mega wyrywanie korzeni i ze mowila ze dawno takich nie widziala heheh
Kasiek hehe ja sie rodzilam w niedziele hihi i sie smiali ze mnie ze leniuszek;p i czasem jak siedze i cos mi sie nie chce to sobie mysle ze widac ze niedzielna jestem heheh
Sali bol zeba to chyba najgorsza rzecz jaka moze byc..;/
Soksy chociaz nie mam jeszcze wlasnych dzieci to doswiadczenie mam ogromne jak na swoj wiek.. I mysle tak jak dziewczyny ze musi miec dziecko pewne granice bo z wiekiem bedzie gorzej go utemperowac.. Widze po synku kuzynki.. poprostu totalny luzik.. Maly ma 11 msc a robi co chce, wlazi gdzie chce a oni nic, zajeci swoimi sprawami..
Milena hmm czekamy czekamy.. :-)
Kasiek hehe ja sie rodzilam w niedziele hihi i sie smiali ze mnie ze leniuszek;p i czasem jak siedze i cos mi sie nie chce to sobie mysle ze widac ze niedzielna jestem heheh
Sali bol zeba to chyba najgorsza rzecz jaka moze byc..;/
Soksy chociaz nie mam jeszcze wlasnych dzieci to doswiadczenie mam ogromne jak na swoj wiek.. I mysle tak jak dziewczyny ze musi miec dziecko pewne granice bo z wiekiem bedzie gorzej go utemperowac.. Widze po synku kuzynki.. poprostu totalny luzik.. Maly ma 11 msc a robi co chce, wlazi gdzie chce a oni nic, zajeci swoimi sprawami..
Milena hmm czekamy czekamy.. :-)
reklama
dorotar110
Dziś mimo wolnego miałam pełno zajęć, dzieci już śpia więc mogłam zasiąść na net bo cały dzień brak czasu.
Dzieci pobudkę mi o 6 zrobiły, na 10 do kościoła pojechaliśmy, Amelka od rana na nerwach grała aż w końcu na wieczór w kącik poszła przemyśleć swoje zachowanie, Kacperek jak zwykle grzeczny, choć muszę przyznać, że troszke marudzi ostatnie 3 dni chyba mu kolejne zęby idą.
Dziś nadrabiałam zaległości jakie mam przez pracę, tzn. porządki, prasowanie, potem miałam spacer z dziećmi, Amelka w końcu nauczyła sie sama na rowerku jeździć na 4 kółkach, jaka zadowolona a ja dumna.
A przed kąpielą dzieci jeszcze robiłam segregacię ich ciuchów, za małe do piwnicy poszły i ostatnie resztki większych ciuchów poprzynosiłam z szaf w piwnicy.
SOKSY ja też miałam cesarkę nawet dwie, niestety.
Oglądałam o tych wielkich dzieciach, szok.
PAPITKA a to rodziłaś w Sochaczewie???
WAMPI 100 lat.
OLCIA witaj.
Też jestem fryzjerką. Jak u Was z pracą, skąd jesteś???
To kiepsko masz z pracą, tak naprawdę jak powiesz o ciąży możesz zostać z ręką w "nocniku", ale dobrze, że masz przynajmniej alimenty.
MILENA tak dzieciątko może w brzuszku u mamy mieć czkawkę.
SALI udanego wypadu.
Dzieci pobudkę mi o 6 zrobiły, na 10 do kościoła pojechaliśmy, Amelka od rana na nerwach grała aż w końcu na wieczór w kącik poszła przemyśleć swoje zachowanie, Kacperek jak zwykle grzeczny, choć muszę przyznać, że troszke marudzi ostatnie 3 dni chyba mu kolejne zęby idą.
Dziś nadrabiałam zaległości jakie mam przez pracę, tzn. porządki, prasowanie, potem miałam spacer z dziećmi, Amelka w końcu nauczyła sie sama na rowerku jeździć na 4 kółkach, jaka zadowolona a ja dumna.
A przed kąpielą dzieci jeszcze robiłam segregacię ich ciuchów, za małe do piwnicy poszły i ostatnie resztki większych ciuchów poprzynosiłam z szaf w piwnicy.
SOKSY ja też miałam cesarkę nawet dwie, niestety.
Oglądałam o tych wielkich dzieciach, szok.
PAPITKA a to rodziłaś w Sochaczewie???
WAMPI 100 lat.
OLCIA witaj.
Też jestem fryzjerką. Jak u Was z pracą, skąd jesteś???
To kiepsko masz z pracą, tak naprawdę jak powiesz o ciąży możesz zostać z ręką w "nocniku", ale dobrze, że masz przynajmniej alimenty.
MILENA tak dzieciątko może w brzuszku u mamy mieć czkawkę.
SALI udanego wypadu.