reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka ojciec musi Ci palcic alimenty jesli sie uczysz, moj Ł studiuje nie mamy slubu i dostaje normalnie ale warunkiem jest chyba uczenie sie w trybie dziennym, dowiadywalismy sie u radcy prawnego bo jego ojciec z takich jak Twoj...nie wiem jak jest z nauka zaoczna
Szkoła zaoczna też się liczy bo ma certyfikat. To że musi płacić to ja wiem i sad mu nie odpuści bo u mnie w mieście sąd jest cięty na takich. Ja też ślubu nie wzięłam. Z tym że mój A nie chce ślubu.

reklama
Papitka Mozliwe ze z zaoczna szkola tez tak jest, my nie probowalismy bo Ł kierunku zaocznego u nas w miescie nie ma a dojezdzac do lublina na studia nie opalca sie. Ł ojciec zrobil mu sprawe gdy zmienil kierunek a w sadzie powiedzial ze traci jego pieniadze w dobie kryzysu ekonomicznego a placi tylko 350 zl

Papitka Mozliwe ze z zaoczna szkola tez tak jest, my nie probowalismy bo Ł kierunku zaocznego u nas w miescie nie ma a dojezdzac do lublina na studia nie opalca sie. Ł ojciec zrobil mu sprawe gdy zmienil kierunek a w sadzie powiedzial ze traci jego pieniadze w dobie kryzysu ekonomicznego a placi tylko 350 zl
Mój na mnie 400 ziko ale składane jest o 700 co prawda sąd obniży tą kwote ale i tak wiecej niz 400 bedzie ;D

Anula u Ciebie to się nie dziwię że miałaś tyle USG

Milena
moja to miała taką czkawkę że szok nigdy nie widziałam dziecka co by tyle czkała:p
ROZKRĘCAJ SIĘ!!!!

Femme
mi tam nic nie wyskakuje:p

Soksy Oskarek już bardzo dobrze rozumie i już trzeba dziecko uczyć że czegoś nie wolno.

Olcia
ja też z moim teraz już mężem nie byłam długo i długo też się nie znaliśmy:p Super że mama i siostra Ci pomoże a dziecko siostry ile ma??

U nas znowu pada;/ Domka szaleje a mnie chyba od tej pogody głowa boli;/

wiec jednka jets tak jak myślałam :) ja od dawna mu mowie nie wolno i niektore rzeczy juz pojmuje tylko ze ciezko jest czegos nauczyc jak ojciec nie zwraca mu uwagi :dry::dry:
na polsat cafe leci program o wielkich noworodkach pokazywali dziewczynke ponad 7kg:shocked2::shocked2:

Ja sie tylko melduje ze zyje;P
Jutro smigam do Gdyni do kuzynki;)

Od niedzieli nawala mnie zab i zbiera mi sie ropa..czas na dentyste

Ja byłam chora ostatni raz 4 lata temu w 3 miesiącu ciazy z Kaja mialam grype,od tego momentu zdrowa jak ryba;)

Milena
trzymam kciuki za rozwiązanie w razie by Cie wzieło przez długi weekend;)
Czkawka ,moja dwójka miala często;)

No to do spiszonka ;)

Sosky takie male dzieci duzo rozumieją. nawet mniejsze. Trzeba mu mowic co wolno co nie, co sie np tobie nie podobA.Jak Oskar zacznie lac po twarzy tate np to co on mu uwagi nie zwroci bo on maly?? dzieci od samego początku muszą wiedziec na co im sie pozwala na co nie. Im bedzie starszy tym wiecej bedzie probował.

Sali nie zazdroszcze zeba. ;/ ja sie dentystów boje jak cholercia.

Milena jak Cię wzięło to poczekaj do północy bo dzisiaj święto to prawie jak niedziela i będziesz miała leniuszka jak ja:p

Soksy już trzeba plenić złe nawyki bo potem ciężej

Vi jesli beda mi prowadzic dobrze ciaze, to bede mowic na nich dobre rzeczy;P Zadowolona jestem tu z jednej denstystki.. Poprostu u niej siedzialam pelen relaks a booje sie masakrycznie denstysty.. i przeszlam u niej kanalowe, i mega wyrywanie korzeni i ze mowila ze dawno takich nie widziala heheh:szok:
Kasiek hehe ja sie rodzilam w niedziele hihi i sie smiali ze mnie ze leniuszek;p i czasem jak siedze i cos mi sie nie chce to sobie mysle ze widac ze niedzielna jestem heheh:p:tak::-D
Sali bol zeba to chyba najgorsza rzecz jaka moze byc..;/
Soksy chociaz nie mam jeszcze wlasnych dzieci to doswiadczenie mam ogromne jak na swoj wiek.. I mysle tak jak dziewczyny ze musi miec dziecko pewne granice bo z wiekiem bedzie gorzej go utemperowac.. Widze po synku kuzynki.. poprostu totalny luzik.. Maly ma 11 msc a robi co chce, wlazi gdzie chce a oni nic, zajeci swoimi sprawami..
Milena hmm czekamy czekamy.. :-D:tak::-)

reklama
Dziś mimo wolnego miałam pełno zajęć, dzieci już śpia więc mogłam zasiąść na net bo cały dzień brak czasu.
Dzieci pobudkę mi o 6 zrobiły, na 10 do kościoła pojechaliśmy, Amelka od rana na nerwach grała aż w końcu na wieczór w kącik poszła przemyśleć swoje zachowanie, Kacperek jak zwykle grzeczny, choć muszę przyznać, że troszke marudzi ostatnie 3 dni chyba mu kolejne zęby idą.
Dziś nadrabiałam zaległości jakie mam przez pracę, tzn. porządki, prasowanie, potem miałam spacer z dziećmi, Amelka w końcu nauczyła sie sama na rowerku jeździć na 4 kółkach, jaka zadowolona a ja dumna.
A przed kąpielą dzieci jeszcze robiłam segregacię ich ciuchów, za małe do piwnicy poszły i ostatnie resztki większych ciuchów poprzynosiłam z szaf w piwnicy.

SOKSY ja też miałam cesarkę nawet dwie, niestety.
Oglądałam o tych wielkich dzieciach, szok.

PAPITKA a to rodziłaś w Sochaczewie???

WAMPI 100 lat.

OLCIA witaj.
Też jestem fryzjerką. Jak u Was z pracą, skąd jesteś???
To kiepsko masz z pracą, tak naprawdę jak powiesz o ciąży możesz zostać z ręką w "nocniku", ale dobrze, że masz przynajmniej alimenty.

MILENA tak dzieciątko może w brzuszku u mamy mieć czkawkę.

SALI udanego wypadu.

Do góry