reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A wy dalej o porodach , dziewczyny zlitujcie się ... :-):-) Tak wiem że już chcecie zdjęcie mojej córy , ale wydaje mi się że szybciej to zobaczycie jeszcze z USG , jak dam lekarzowi w łapę żeby mi wydrukował . :-D:-D:-D

Nom szybko zleciało tak to ja rodzić mogę i u mnie bez znieczulenia się rodzi teraz zaczynająeksperymentowac z gazem rozweselającym. Ciekawe czy pomaga?
U nas też teraz z tym gazem coś słyszałam , ale podobno dają komu im się podoba ..

Ponawiam pytanie odnośnie fotelika http://www.okazje.in....ax-9-36kg.html co o nim sądzicie, proszę o rady.
Kochana , ja Ci nie pomogę , w tej sprawię jestem zupełnie ciemna . Z wyglądu ok , a co do opisu nie wiem nic :eek::eek:

MILENAAA - ale bym się wściekła :no: oby tylko Ci kasę oddali :sorry:
A jaki telefon sobie zamówiłaś ? ja też myślę nad zmianą swojego ale K to by mnie chyba zabił jak bym sobie teraz zamówiła :-D:-p i Tableta bardzo chcem :-p
A zamawiałam Samsunga , ale brr daj spokój wściekłam się strasznie bo na ogół byłam z telefonem w którym bateria trzyma tylko pod ładowarką . Mi P kupił bo się martwił że nie będę miała jak do niego zadzwonić .. Tableta akurat mam , i powiem CI ze nic specjalnego :)

gdzie sie podziewa Wampi, Vegas???
Dziewczyny odpoczywają troszkę od Nas :)))

Hej hej;-)
WAMPI wszystkiegonajlepszego;)))

Ja jeszcze lezakuje, u nas dzis tez szaro, buro i ponuro..;/

Milena a ogolnie to jak sie czujesz\? Pewnie Ci juz ciezko z tym brzuszkiem?;-)

kasiek , anula nie wiem co tam o wyjmowaniu z wc pisałyście :-p ale ja wyciągałam kredki i mój tusz do rzes (który był już oczywiście do wyrzucenia) :-D no i papierem mi kibelek dziewczyny zapchały 2 razy konkretnie bo wrzuciły całą poszarpaną rolkę i do tego jeszcze tą kartonową roleczkę i spuściły łaskawie wodę :-p masakra ;-)
femme nie obawiam się bo miałam bardzo szybki poród z Emmą , po prostu wyjechać trzeba od pierwszego skurcza (najwyżej sie wróci) i u mnie do prawie samego szpitala jest autostrada więc na luziku :-)
alexandra śliczny avatarek :-) mi się podobasz w tych włoskach i w czarnych też :-)
a co do czerwonego to się naprawde zastanów .. ja miałam czerwone ponad pół roku teraz mam brąz mimo to ciągle widać czerwień z pod brązu :/ a nie farbuję na czerwono już 4 albo 5 msc
soksy witaj :-) ładne zdjęcia , no i waga dziecka słuszna :-) moja Emma też będzie tyle gdzieś wazyła , bo na roczek wazyła 12,6 kg (3 msc temu)
szalom mamy specjalny dział na proszenie o głosy :-) na dole forum , razem z konkursami ;-) daj link tam moze bedziesz miała więcej głosow
kasiek co jest porabane u nas?? :-p coooo (chodzi mi o posta do magdy ;-) ) dla mnie wszystko w normie :-p
magda dziwny ten lekarz skoro tak zaproponował siostrze Twojej...
papitka ja Vikę ze znieczuleniem w kręgosłup a Emme BEZ żadnego znieczulenia :-) nie było na nie czasu niestety :-D
dorotar mi się ok wydaje ten fotelik :tak:
wampi wszystkiego naaaaj :*:*:*:

Cześć :) jestem tu nowa ... w niedziele zrobiłam dwa rożne testy ciążowe i oba wyszły pozytywne :) początkowo bałam się powiedzieć mamie o tym ale następnego dnia powiedziałam i o dziwko była szczęśliwa :) ja tez jestem :) byłam w poniedziałek z rana u ginekologa ale nic mi nie powiedział kazał przyjść za 10 dni :) wiec czekam z niecierpliwością :p złapałam jakieś przeziębienie i nie wiem co zrobić żeby chociaż trochę lepiej się poczuć mam katar i ból głowy czy któraś z was była przeziębiona na początku ciąży ? jak się leczyłyście ? Miłego dnia ;)

wampi wszystkiego najlepszego

olciaa wszystkiego najlpepszego. nie lecz sie sama lepiej niech lekarz cos przypisze

pospalam do 10 a potem jeszcze godz lezałam se. gdzis dzien lenistwa

Vi fuuuuuuuuuu chyba najgorsze co musiałam robić:p A porąbane że tak długo czeka się na wizytę i do 3 miesiąca ciąży nie uznają;/

Olcia
witaj napisz coś więcej o sobie:)

malenstwo20 okey okey :) ale raczej chodziło mi o domowe sposoby :) ale dzięki :)

kasiek88kasiek ​mam 20lat pracuje jako fryzjerka od wrzesnia ide do liceum zaocznego mam nadzieje ze jakos sobie poradzę muszę :) i jak na razie muszę ukrywać to w pracy bo moja szefowa jest zbyt dziwna i od razu zostałabym bez pracy a to dlatego ze mam umowa zlecenie :) ale te kilka miesięcy damy sobie rade a późzniej już sama zrezygnuje :) z moim chłopakiem jestem krótko ale okazał się bardzo odpowiedzialny jak się o tym dowiedział wiec nie martwię się jak na razie o nic :) i oby tak dalej :)

reklama
Do góry