reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A wy dalej o porodach , dziewczyny zlitujcie się ... :-):-) Tak wiem że już chcecie zdjęcie mojej córy , ale wydaje mi się że szybciej to zobaczycie jeszcze z USG , jak dam lekarzowi w łapę żeby mi wydrukował . :-D:-D:-D

Nom szybko zleciało tak to ja rodzić mogę i u mnie bez znieczulenia się rodzi teraz zaczynająeksperymentowac z gazem rozweselającym. Ciekawe czy pomaga?
U nas też teraz z tym gazem coś słyszałam , ale podobno dają komu im się podoba ..

Ponawiam pytanie odnośnie fotelika http://www.okazje.in....ax-9-36kg.html co o nim sądzicie, proszę o rady.
Kochana , ja Ci nie pomogę , w tej sprawię jestem zupełnie ciemna . Z wyglądu ok , a co do opisu nie wiem nic :eek::eek:

MILENAAA - ale bym się wściekła :no: oby tylko Ci kasę oddali :sorry:
A jaki telefon sobie zamówiłaś ? ja też myślę nad zmianą swojego ale K to by mnie chyba zabił jak bym sobie teraz zamówiła :-D:-p i Tableta bardzo chcem :-p
A zamawiałam Samsunga , ale brr daj spokój wściekłam się strasznie bo na ogół byłam z telefonem w którym bateria trzyma tylko pod ładowarką . Mi P kupił bo się martwił że nie będę miała jak do niego zadzwonić .. Tableta akurat mam , i powiem CI ze nic specjalnego :)

gdzie sie podziewa Wampi, Vegas???
Dziewczyny odpoczywają troszkę od Nas :)))

Hej hej;-)
WAMPI wszystkiegonajlepszego;)))

Ja jeszcze lezakuje, u nas dzis tez szaro, buro i ponuro..;/

Milena a ogolnie to jak sie czujesz\? Pewnie Ci juz ciezko z tym brzuszkiem?;-)

kasiek , anula nie wiem co tam o wyjmowaniu z wc pisałyście :-p ale ja wyciągałam kredki i mój tusz do rzes (który był już oczywiście do wyrzucenia) :-D no i papierem mi kibelek dziewczyny zapchały 2 razy konkretnie bo wrzuciły całą poszarpaną rolkę i do tego jeszcze tą kartonową roleczkę i spuściły łaskawie wodę :-p masakra ;-)
femme nie obawiam się bo miałam bardzo szybki poród z Emmą , po prostu wyjechać trzeba od pierwszego skurcza (najwyżej sie wróci) i u mnie do prawie samego szpitala jest autostrada więc na luziku :-)
alexandra śliczny avatarek :-) mi się podobasz w tych włoskach i w czarnych też :-)
a co do czerwonego to się naprawde zastanów .. ja miałam czerwone ponad pół roku teraz mam brąz mimo to ciągle widać czerwień z pod brązu :/ a nie farbuję na czerwono już 4 albo 5 msc
soksy witaj :-) ładne zdjęcia , no i waga dziecka słuszna :-) moja Emma też będzie tyle gdzieś wazyła , bo na roczek wazyła 12,6 kg (3 msc temu)
szalom mamy specjalny dział na proszenie o głosy :-) na dole forum , razem z konkursami ;-) daj link tam moze bedziesz miała więcej głosow
kasiek co jest porabane u nas?? :-p coooo (chodzi mi o posta do magdy ;-) ) dla mnie wszystko w normie :-p
magda dziwny ten lekarz skoro tak zaproponował siostrze Twojej...
papitka ja Vikę ze znieczuleniem w kręgosłup a Emme BEZ żadnego znieczulenia :-) nie było na nie czasu niestety :-D
dorotar mi się ok wydaje ten fotelik :tak:
wampi wszystkiego naaaaj :*:*:*:

Cześć :) jestem tu nowa ... w niedziele zrobiłam dwa rożne testy ciążowe i oba wyszły pozytywne :) początkowo bałam się powiedzieć mamie o tym ale następnego dnia powiedziałam i o dziwko była szczęśliwa :) ja tez jestem :) byłam w poniedziałek z rana u ginekologa ale nic mi nie powiedział kazał przyjść za 10 dni :) wiec czekam z niecierpliwością :p złapałam jakieś przeziębienie i nie wiem co zrobić żeby chociaż trochę lepiej się poczuć mam katar i ból głowy czy któraś z was była przeziębiona na początku ciąży ? jak się leczyłyście ? Miłego dnia ;)

wampi wszystkiego najlepszego

olciaa wszystkiego najlpepszego. nie lecz sie sama lepiej niech lekarz cos przypisze

pospalam do 10 a potem jeszcze godz lezałam se. gdzis dzien lenistwa

Vi fuuuuuuuuuu chyba najgorsze co musiałam robić:p A porąbane że tak długo czeka się na wizytę i do 3 miesiąca ciąży nie uznają;/

Olcia
witaj napisz coś więcej o sobie:)

malenstwo20 okey okey :) ale raczej chodziło mi o domowe sposoby :) ale dzięki :)

kasiek88kasiek ​mam 20lat pracuje jako fryzjerka od wrzesnia ide do liceum zaocznego mam nadzieje ze jakos sobie poradzę muszę :) i jak na razie muszę ukrywać to w pracy bo moja szefowa jest zbyt dziwna i od razu zostałabym bez pracy a to dlatego ze mam umowa zlecenie :) ale te kilka miesięcy damy sobie rade a późzniej już sama zrezygnuje :) z moim chłopakiem jestem krótko ale okazał się bardzo odpowiedzialny jak się o tym dowiedział wiec nie martwię się jak na razie o nic :) i oby tak dalej :)

reklama
Do góry