reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej ale sobie dzisiaj pospałam łohoho.
Aleksandra gratulacje:tak:
Milena no co ty my tylko chcemy małą zobaczyć.
Mamaa1988 Niech szybko wraca do zdrowia.
Matko dzisiaj mi się śniło że drugie dziecko urodziłam dziewczynkę aż się obudziłam. :szok:

witam poniedziałkowo.
dopiero przed 12 a ja zdążyłam iść zrobić badania, i z awizo na pocztę, załatwić US zmienę adresu i posprzątać w domu trochę. po południu po wyniki krwi idę. i resztę dnbia chyba będę się nudzić. w czwartek UP rano i ginekolog od 12 przyjmuje..

Malenstwo No wierz co pojechałaś odpoczywać a nie miałaś kiedy oglądać? :shocked2:

tak wyszło. przyjechałam. tylko jeden dzień na plaży. brzuszek odsłonięty tylko na zdjęcie.
potem odwiedziny u brata starszego a i siedzenie w domu pilnowanie brata młodszego i domu bo mama z najmłodszym w szpitalu (kolka jelitowa). i właściwie mało odpoczęłam.

Milena dawaj już się doczekać niemożemy

Malenstwo no to niedobrze.
Hahaha ja wyczekiwałam spadających gwiazd a doczekałam sie spadających puszek po piwie z okna obok od sąsiadki haha z 8 wywaliła dobra jest ;D

Witajcie.

Co sytuacji mieszkaniowej my mieszkamy u mojej mamy, mamy jeden pokój, kuchnia, łazienka wspólna, dogadujemy się dobrze ale wiadomo, że chciałabym żebyśmy byli na swoim, na wynajem nas nie stać.
Mamy w planach robić dół domu, ale to się nam zejdzie z tym lata świetlne.

MILENNA ja juz tej Twojej córeczki doczekać się nie mogę.

Byliśmy wczoraj we czwóreczkę w Warszawie w ZOO, Melcia zachwycona, Kacperek podziwiał zwierzątka, w sumie mało jadł i mała spał na wycieczce ale taki grzeczniutki był, aniołeczek mój Kochany.
A wogóle mój syneczek powoli chyba gardzi mamusi cycusiem.
Spędziliśmy wczoraj bardzo miło dzień, mieliśmy dwie krótkie sprzeczki w zoo ale przeszło szybko jak widzieliśmy jaka Mela zadowolona. Mąż kupił Amelce takiego konika dmuchanego bo bardzo chciała i ten nasz szalej położył na chodniku i mówi, że na koniu jedzie i niestety al;e koń niedługo po kupnie stracił żywot-he he.
Stwierdziliśmy, że musimy częściej robić sobie takie rodzinne wycoeczki, zawsze jest szkoda kasy bo ciągle coś ale czasem trzeba gdzieś wyjść razem, tym bardziej, że w tygodniu jest mało czasu dla siebie, dla rodziny.

hej co u Was? u mnie mlody nadal chory..
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Synka :-)
Milena no co ty my tylko chcemy małą zobaczyć.

Matko dzisiaj mi się śniło że drugie dziecko urodziłam dziewczynkę aż się obudziłam. :szok:
Sen świetny , nie chcesz córeczki???

Milena no co Ty , my chcemy żebyś się uż mogła nacieszyć dzidziusiem :-)

Milena dawaj już się doczekać niemożemy

Aż tak wszyscy mojej córy oczekują . :-):-) Cieszę się :-D Przyjdzie na to czas i ją ujrzę , już mnie drażni to bezczynne czekanie . :crazy: Chciała bym mieć wszystko z głowy ..

Czekam Od tygodnia na telefon z allegro :angry::angry::angry: Ani rusz się z domu , bo kurier nie zostawi na poczcie , a nie dzwoni przed przyjazdem . i no co siedzę jak głupia ;///

edit.
Dorotar Też się nie mogę doczekać . Fajnie że wspólny wypad do Zoo się udał .

Ostatnia edycja:
Papitka no to zabawa u sąsiadki musiała być. ja raz w życiu spadającae dwie gwiazdy pod rząd zobaczyła. wracająć po ółnocy sama z imprezy 13 km od domu. to impreza po zakończeniu technikum, po odbiorze świadectw szkolnych. ;p
i życzenie się spełniło bo spotkałam swoją miłość i jestem szczęśliwa. :-D

Eve o matko okropne to co napisałaś mam nadzieje że szybko Cie wyleczą i nic dzidzi nie będzie!!!

Vi współczuję... lepiej się czujesz??

Papitak
trzymam kicuki za pracę&&&&&&

AnetaF wiesz inaczej to wygląda jak ma się swoją firmę mała jak my a jak u kogoś pracujesz no to masz wywalone... Nasi kierowcy też na bezie nie naprawiają ale właśnie chodzi mi o to żeby w trasie umiał coś zrobić bo to porażka...

Ewi trzymam kciuki za gina&&&

Milena
my bardzo miłe jesteśmy:p:p

Dorotar
super że wypad się udał:)

No to od wczoraj mamy gości:) A ja nie mam dziecka Dominika lata z a Marysią informuje mnie mamo a Mania kupe zrobiła mamo a Marysia bąka puściła heheheh " No fajnie dziecko takie.

reklama
Dorotar Dobrze że sie udało ;D
Milena jasne że chce. Ale z tym jeszcze poczekam :-D
Malenstwo ona lubi sobie popić bez imprezy
Kasiek nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;D Mam nadzieje ze sie uda i te pare groszy wpadnie Bo za studia też trzeba zapłacić a mamy zamiar je skończyć chociaż te 3-letnie.

Do góry