reklama
Hej ale sobie dzisiaj pospałam łohoho.
Aleksandra gratulacje
Milena no co ty my tylko chcemy małą zobaczyć.
Mamaa1988 Niech szybko wraca do zdrowia.
Matko dzisiaj mi się śniło że drugie dziecko urodziłam dziewczynkę aż się obudziłam.
Aleksandra gratulacje
Milena no co ty my tylko chcemy małą zobaczyć.
Mamaa1988 Niech szybko wraca do zdrowia.
Matko dzisiaj mi się śniło że drugie dziecko urodziłam dziewczynkę aż się obudziłam.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Milena no co Ty , my chcemy żebyś się uż mogła nacieszyć dzidziusiem :-)
ewi pw
ewi pw
M
malenstwo20
Gość
witam poniedziałkowo.
dopiero przed 12 a ja zdążyłam iść zrobić badania, i z awizo na pocztę, załatwić US zmienę adresu i posprzątać w domu trochę. po południu po wyniki krwi idę. i resztę dnbia chyba będę się nudzić. w czwartek UP rano i ginekolog od 12 przyjmuje..
tak wyszło. przyjechałam. tylko jeden dzień na plaży. brzuszek odsłonięty tylko na zdjęcie.
potem odwiedziny u brata starszego a i siedzenie w domu pilnowanie brata młodszego i domu bo mama z najmłodszym w szpitalu (kolka jelitowa). i właściwie mało odpoczęłam.
Milena dawaj już się doczekać niemożemy
dopiero przed 12 a ja zdążyłam iść zrobić badania, i z awizo na pocztę, załatwić US zmienę adresu i posprzątać w domu trochę. po południu po wyniki krwi idę. i resztę dnbia chyba będę się nudzić. w czwartek UP rano i ginekolog od 12 przyjmuje..
Malenstwo No wierz co pojechałaś odpoczywać a nie miałaś kiedy oglądać?
tak wyszło. przyjechałam. tylko jeden dzień na plaży. brzuszek odsłonięty tylko na zdjęcie.
potem odwiedziny u brata starszego a i siedzenie w domu pilnowanie brata młodszego i domu bo mama z najmłodszym w szpitalu (kolka jelitowa). i właściwie mało odpoczęłam.
dorotar110
Fanka BB :)
Witajcie.
Co sytuacji mieszkaniowej my mieszkamy u mojej mamy, mamy jeden pokój, kuchnia, łazienka wspólna, dogadujemy się dobrze ale wiadomo, że chciałabym żebyśmy byli na swoim, na wynajem nas nie stać.
Mamy w planach robić dół domu, ale to się nam zejdzie z tym lata świetlne.
MILENNA ja juz tej Twojej córeczki doczekać się nie mogę.
Byliśmy wczoraj we czwóreczkę w Warszawie w ZOO, Melcia zachwycona, Kacperek podziwiał zwierzątka, w sumie mało jadł i mała spał na wycieczce ale taki grzeczniutki był, aniołeczek mój Kochany.
A wogóle mój syneczek powoli chyba gardzi mamusi cycusiem.
Spędziliśmy wczoraj bardzo miło dzień, mieliśmy dwie krótkie sprzeczki w zoo ale przeszło szybko jak widzieliśmy jaka Mela zadowolona. Mąż kupił Amelce takiego konika dmuchanego bo bardzo chciała i ten nasz szalej położył na chodniku i mówi, że na koniu jedzie i niestety al;e koń niedługo po kupnie stracił żywot-he he.
Stwierdziliśmy, że musimy częściej robić sobie takie rodzinne wycoeczki, zawsze jest szkoda kasy bo ciągle coś ale czasem trzeba gdzieś wyjść razem, tym bardziej, że w tygodniu jest mało czasu dla siebie, dla rodziny.
Co sytuacji mieszkaniowej my mieszkamy u mojej mamy, mamy jeden pokój, kuchnia, łazienka wspólna, dogadujemy się dobrze ale wiadomo, że chciałabym żebyśmy byli na swoim, na wynajem nas nie stać.
Mamy w planach robić dół domu, ale to się nam zejdzie z tym lata świetlne.
MILENNA ja juz tej Twojej córeczki doczekać się nie mogę.
Byliśmy wczoraj we czwóreczkę w Warszawie w ZOO, Melcia zachwycona, Kacperek podziwiał zwierzątka, w sumie mało jadł i mała spał na wycieczce ale taki grzeczniutki był, aniołeczek mój Kochany.
A wogóle mój syneczek powoli chyba gardzi mamusi cycusiem.
Spędziliśmy wczoraj bardzo miło dzień, mieliśmy dwie krótkie sprzeczki w zoo ale przeszło szybko jak widzieliśmy jaka Mela zadowolona. Mąż kupił Amelce takiego konika dmuchanego bo bardzo chciała i ten nasz szalej położył na chodniku i mówi, że na koniu jedzie i niestety al;e koń niedługo po kupnie stracił żywot-he he.
Stwierdziliśmy, że musimy częściej robić sobie takie rodzinne wycoeczki, zawsze jest szkoda kasy bo ciągle coś ale czasem trzeba gdzieś wyjść razem, tym bardziej, że w tygodniu jest mało czasu dla siebie, dla rodziny.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Synka :-)hej co u Was? u mnie mlody nadal chory..
Sen świetny , nie chcesz córeczki???Milena no co ty my tylko chcemy małą zobaczyć.
Milena no co Ty , my chcemy żebyś się uż mogła nacieszyć dzidziusiem :-)
Aż tak wszyscy mojej córy oczekują . :-):-) Cieszę się Przyjdzie na to czas i ją ujrzę , już mnie drażni to bezczynne czekanie . Chciała bym mieć wszystko z głowy ..
Czekam Od tygodnia na telefon z allegro Ani rusz się z domu , bo kurier nie zostawi na poczcie , a nie dzwoni przed przyjazdem . i no co siedzę jak głupia ;///
edit.
Dorotar Też się nie mogę doczekać . Fajnie że wspólny wypad do Zoo się udał .
Ostatnia edycja:
M
malenstwo20
Gość
Papitka no to zabawa u sąsiadki musiała być. ja raz w życiu spadającae dwie gwiazdy pod rząd zobaczyła. wracająć po ółnocy sama z imprezy 13 km od domu. to impreza po zakończeniu technikum, po odbiorze świadectw szkolnych. ;p
i życzenie się spełniło bo spotkałam swoją miłość i jestem szczęśliwa.
i życzenie się spełniło bo spotkałam swoją miłość i jestem szczęśliwa.
pinky sky
Fanka BB :)
Eve o matko okropne to co napisałaś mam nadzieje że szybko Cie wyleczą i nic dzidzi nie będzie!!!
Vi współczuję... lepiej się czujesz??
Papitak trzymam kicuki za pracę&&&&&&
AnetaF wiesz inaczej to wygląda jak ma się swoją firmę mała jak my a jak u kogoś pracujesz no to masz wywalone... Nasi kierowcy też na bezie nie naprawiają ale właśnie chodzi mi o to żeby w trasie umiał coś zrobić bo to porażka...
Ewi trzymam kciuki za gina&&&
Milena my bardzo miłe jesteśmy
Dorotar super że wypad się udał
No to od wczoraj mamy gości A ja nie mam dziecka Dominika lata z a Marysią informuje mnie mamo a Mania kupe zrobiła mamo a Marysia bąka puściła heheheh " No fajnie dziecko takie.
Vi współczuję... lepiej się czujesz??
Papitak trzymam kicuki za pracę&&&&&&
AnetaF wiesz inaczej to wygląda jak ma się swoją firmę mała jak my a jak u kogoś pracujesz no to masz wywalone... Nasi kierowcy też na bezie nie naprawiają ale właśnie chodzi mi o to żeby w trasie umiał coś zrobić bo to porażka...
Ewi trzymam kciuki za gina&&&
Milena my bardzo miłe jesteśmy
Dorotar super że wypad się udał
No to od wczoraj mamy gości A ja nie mam dziecka Dominika lata z a Marysią informuje mnie mamo a Mania kupe zrobiła mamo a Marysia bąka puściła heheheh " No fajnie dziecko takie.
reklama
Dorotar Dobrze że sie udało ;D
Milena jasne że chce. Ale z tym jeszcze poczekam
Malenstwo ona lubi sobie popić bez imprezy
Kasiek nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;D Mam nadzieje ze sie uda i te pare groszy wpadnie Bo za studia też trzeba zapłacić a mamy zamiar je skończyć chociaż te 3-letnie.
Milena jasne że chce. Ale z tym jeszcze poczekam
Malenstwo ona lubi sobie popić bez imprezy
Kasiek nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;D Mam nadzieje ze sie uda i te pare groszy wpadnie Bo za studia też trzeba zapłacić a mamy zamiar je skończyć chociaż te 3-letnie.