HEJ KOCHANE :****:-)
Słoneczko wyszło
Narzekałam , ale już tamta pogoda mnie dobijała , tak pochmurno ... Mamuśka wyjechała wczoraj ok godz 22 na ten urlop do Władysławowa, Oby im pogoda dopisała .
Liza Jak pogoda ładna to trzeba korzystać .Miłego spacerku .;P
Magda Chyba każdy rodzic na początku jest w szooku , chodź P. tata popłakał się ze szczęścia .
RenataT Ty to lubisz po lesie pospacerować .
Czarnuszka też mieszkam 40 KM od Krakowa .
RenataT , Kasiek Wszędzie są te tak u nas zwane ''czajniki'' . U nas to samo , cały dzień na ławce , nie wiem oni mężom obiadów to nie gotują
hehe A jak coś się dzieje pod blokiem , o matko wszystkie w oknach .
Vegas Słodka ta twoja Martynka , Jak widzę dzieci , i to nie tylko niemowlaki, to juz chce mieć też swoją niunie
Co do imienia , sądzę że to wyjdzie w szpitalu
Miała Być Karolinka z kilku powodów , ale P. o tej Natalce , i szczerze spodobalo mi sie ale nie okazywała mu tego , myślałam ze Moze '' Karolina Natalia'' bedzie . Po czym on nalegał , i powiedziałam ze ''Natalka'' . po czym on po jakimś czasie znowu o Tej Karolinie .
Ale coś mi Świeci ze Natalka , dziś z nim porozmawiam na ten temat . A co do siostry , nie peszę , nic się nie wypowiadam .
Bym zapomniała, wczoraj dzwonił do mnie lekarz ( prowadzący ciąże ) i do mnie że we Wtorek mam się zgłosić do niego koniecznie co do ułożenia dzidzi ( on nie wykonuje mi USG , zdjec nie drukuja , wiec tyle wie co inny lekarz napisze ) .. I miał wczoraj dyżur w szpitalu I dr ktory wykonywał mi USG jakos o mnie napomknął ... Mam w tym tyg wykonać USG , i jak dzidzia dalej jest bez zmian , da mi skierowanie na CC . Jak sie nie obróci rodziła by się złożona w kształcie litery ''V'' ( tak mi to wytlumaczyl ) Więc być może , będę miała moją córeczkę z dwa tygodnie wcześniej . Mój P. sobie śpi , zaraz zrobie mu kawke , sniadanko i nie ma spania jak ja nie spie
) heehee