reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł. dotarlam do konca :) nie było mnie dzien-dwa a tyle naprodukowałyscie ze szok. net mi tak sie muli w tą pogode ze mnie nerw szarpie. no ile moze wchodzić na jedną strone?? darowalam sobie wczoraj.Eve gratulacje :) i spokojnej bezwymiotnej ciązy zycze. zastanawiam sie co kupic tacie i bratu na imieniny. wogole pomyslu niemam. Wczoraj miala u nas byc trąba powietrzna, gradobicie. i inne takie. i tylko popadało. no ale jak lunelo to tak konkretnie. znowu na drodze potok był.

reklama
AnetaF ale słodki śpioszek z Amelki :-)

Burzowata Gratuluję dostania się na studia :tak: Adaś jest cudny, śliczny blondasek ;-)

sandra Witam :tak: Napisz coś więcej o sobie.

Malwina świetne te buty, może też pomyślę o takich dla mojej Zuzki.

Liza u mnie też wieje;/

Malwina
genialne te buty:)

SandraX
witaj:)

Burzowata
gratulacje maluch cudowny a studiami nie martw się na pewno Cie nie zapomni:)
"
AnetF
heheh moja też tak śpi:)

Dobra koperkową gotuję:)

burzowata hej !!! mam nadzieję że Tym razem znów nie uciekniesz:-p
śliczny malec :-)
anetaF i jak dzwoniłas i pytałaś?? :-)
witaj sandra napisz coś więcej o sobie :-)
malwina widziałam butki Zuzi bo kiedyś wstawiałaś :-p śliczne sa :-) u nas takich akurat nie było wcale w sprzedaży
a w ogóle wytrzymałe sa te buciki?? bo moja Vi strasznie niszczy wszystkie buty...
żadne nie nadają się juz do zostawienia dla Emmy:no: :-p

a moja Vi dzisiaj na pikniku z klasą... normalnie sie stresuję jak mało kto ... mam nadzieję ż ebedzie fajnie się bawiła :-)

edit .. elloooooo gdzie zniknęłyscie??? kawa i przed komputer :-)

Ostatnia edycja:
Vikamcia moim zdaniem są bardzo wytrzymałe. Zuzia nosi je na codzien , oczywiście jak jest do tego pogoda. Ma tylko trochę czerwony lakier zdarty ale tak są super..Co do niszczenia butów to ona tak samo , po niej juz by nikt nie mogł nosic butów:crazy:

EVE gratulacje.

MILENA o Olkusz miałam tam wujka i ciocię ale już tam nie mieszkają.
Ja od kiedy urodziłam pierwsze dziecko a raczej od czasu ciąży mam o wiele lepszy kontakt z mamą niż wcześniej.
Oby mała się przekręciła ale powiem Ci, że moja mama urodziła mnie pośladkowo. Wyszłam pupą na świat i chyba mam wszystko d...e

VEGAS a potem jakie pracy będziesz szukać???

KASIAF pisałam, że dom to a'la bliźniak i napisałam, że wujek ma tylko pokój pod naszym pokojem. Jak coś Ci nie pasuje Twoja sprawa, nie życzę Ci takich przeżyć bo teraz już nie chodzę spać spokojnie a pal licho bo ważniejsze są dla mnie moje dzieci niż wujek i nie wiesz jakie mam odruchy więc nie gadaj mi tu takich banałów.
A drugi temat został zakończony więc komentarz zbędny.

BURZOWATA witaj, słodki maluch i nie bój się mały na pewno mamusi nie zapomni, alergii współczuję.

ANETAF ale Amelka się rozłożyła, Amelki wogule są cudne.

SANDRAX witaj.

hejka,
ja nie pisze bo neta nie mam i w ogóle...
trochę sie u nas porobiło mój brat cioteczny leży w szpitalu od tyg bo ma zapalenie opon mozgowych po kleszczu nie dawno sie dowiedzieli ze beda mieli dziecko a tu pare dni po tym on do szpitala trafił i teraz wszystko na głowie jego zony aj...

a u nas wychodzić bedzie trzeci ząbek, niki zaczyna chodzic a tak to bez zmian

a tu macie moja ślicznotkę:

a ja myślałam ze oba tematy były zakończone :sorry:
ale jesli nie oba to ja też się powtórze odnośnie dorotar że zgadzam sie z KasiaF odnośnie tego i pisałam to wcześniej ze nie wyobrażam sobie jak można powiedzieć "pal licho z wujkiem moze sie zaczadzić"
dla minie to tak samo człowiek... ciekawe jakby np Twoje dziecko piło i zrobiło coś takiego to czy bys powiedziała a pal licho z nim wazne żeby nikomu innemu krzywdy nie zrobił
albo gdyby to nie był jakiś alkoholik tylko osoba np niepełnosprawna i zapomniałaby wyłączyć kuchenkę czy tez powiedziałabyś pal licho z nim :/
nie chcę tu naprawdę nikogo obrazać ani nic , ale naprawdę troszkę człowieczeństwa w ludziach by się przydało :sorry:

mirabelka gratki za ząbka i pierwsze kroczki :-)

Ostatnia edycja:
VI temat o włosach i kremach został zakończony. Ja wiem, że to człowiek i na dodatek wujek, ale po co wciągać w to nie niepełnosprawnych. I ciekawe jak Ty byś podchodziła do sprawy jak byś miała taką sytuację i jak już napisałam no zdrowie, życie moich dzieci jest ważniejsze od wujka. Nie masz takiej sytuacji, nie chodzisz teraz spać w wielkim strachu, nie wiesz czy coś się nie wydarzy więc daj spokój.

reklama
dorotar no już doczytałam że o kremach i odzywkach
no a jesli chodzi o sytuację z wujkiem to gdybym takiej nie miała to bym nie pisała..
nie mówię że teraz ale w pl... teraz już wujek nie żyje niestety wpadł pod samochód po pijanemu i rozwalił sobie nogę w którą wdało się zakażenie , niestety najpierw mu amputowali jedną a póxńiej drugą mimo to zakażenie przeszło na resztę ciała
i nikt go kur*^&^ nie zostwił żeby umarł bo "pal licho z nim" tylko kazdy walczył o jego życie mimo ż enie dało się nic już zrobić :-(
i nikt nie patrzył że jest alkoholikiem..
więc mi nie gadaj co jest w zyciu ważne a co nie!bo- mi się nóż w kieszeni otwiera jak czytam posty tego typu
a porównałam osobę niepełnosprawna ponieważ to tez osoba która móoże również stworzyć zagrożenie dla siebie i otoczenia....

Ostatnia edycja:
Do góry