reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł. dotarlam do konca :) nie było mnie dzien-dwa a tyle naprodukowałyscie ze szok. net mi tak sie muli w tą pogode ze mnie nerw szarpie. no ile moze wchodzić na jedną strone?? darowalam sobie wczoraj.Eve gratulacje :) i spokojnej bezwymiotnej ciązy zycze. zastanawiam sie co kupic tacie i bratu na imieniny. wogole pomyslu niemam. Wczoraj miala u nas byc trąba powietrzna, gradobicie. i inne takie. i tylko popadało. no ale jak lunelo to tak konkretnie. znowu na drodze potok był.

reklama
AnetaF ale słodki śpioszek z Amelki :-)

Burzowata Gratuluję dostania się na studia :tak: Adaś jest cudny, śliczny blondasek ;-)

sandra Witam :tak: Napisz coś więcej o sobie.

Malwina świetne te buty, może też pomyślę o takich dla mojej Zuzki.

Liza u mnie też wieje;/

Malwina
genialne te buty:)

SandraX
witaj:)

Burzowata
gratulacje maluch cudowny a studiami nie martw się na pewno Cie nie zapomni:)
"
AnetF
heheh moja też tak śpi:)

Dobra koperkową gotuję:)

burzowata hej !!! mam nadzieję że Tym razem znów nie uciekniesz:-p
śliczny malec :-)
anetaF i jak dzwoniłas i pytałaś?? :-)
witaj sandra napisz coś więcej o sobie :-)
malwina widziałam butki Zuzi bo kiedyś wstawiałaś :-p śliczne sa :-) u nas takich akurat nie było wcale w sprzedaży
a w ogóle wytrzymałe sa te buciki?? bo moja Vi strasznie niszczy wszystkie buty...
żadne nie nadają się juz do zostawienia dla Emmy:no: :-p

a moja Vi dzisiaj na pikniku z klasą... normalnie sie stresuję jak mało kto ... mam nadzieję ż ebedzie fajnie się bawiła :-)

edit .. elloooooo gdzie zniknęłyscie??? kawa i przed komputer :-)

Ostatnia edycja:
Vikamcia moim zdaniem są bardzo wytrzymałe. Zuzia nosi je na codzien , oczywiście jak jest do tego pogoda. Ma tylko trochę czerwony lakier zdarty ale tak są super..Co do niszczenia butów to ona tak samo , po niej juz by nikt nie mogł nosic butów:crazy:

EVE gratulacje.

MILENA o Olkusz miałam tam wujka i ciocię ale już tam nie mieszkają.
Ja od kiedy urodziłam pierwsze dziecko a raczej od czasu ciąży mam o wiele lepszy kontakt z mamą niż wcześniej.
Oby mała się przekręciła ale powiem Ci, że moja mama urodziła mnie pośladkowo. Wyszłam pupą na świat i chyba mam wszystko d...e

VEGAS a potem jakie pracy będziesz szukać???

KASIAF pisałam, że dom to a'la bliźniak i napisałam, że wujek ma tylko pokój pod naszym pokojem. Jak coś Ci nie pasuje Twoja sprawa, nie życzę Ci takich przeżyć bo teraz już nie chodzę spać spokojnie a pal licho bo ważniejsze są dla mnie moje dzieci niż wujek i nie wiesz jakie mam odruchy więc nie gadaj mi tu takich banałów.
A drugi temat został zakończony więc komentarz zbędny.

BURZOWATA witaj, słodki maluch i nie bój się mały na pewno mamusi nie zapomni, alergii współczuję.

ANETAF ale Amelka się rozłożyła, Amelki wogule są cudne.

SANDRAX witaj.

hejka,
ja nie pisze bo neta nie mam i w ogóle...
trochę sie u nas porobiło mój brat cioteczny leży w szpitalu od tyg bo ma zapalenie opon mozgowych po kleszczu nie dawno sie dowiedzieli ze beda mieli dziecko a tu pare dni po tym on do szpitala trafił i teraz wszystko na głowie jego zony aj...

a u nas wychodzić bedzie trzeci ząbek, niki zaczyna chodzic a tak to bez zmian

a tu macie moja ślicznotkę:

a ja myślałam ze oba tematy były zakończone :sorry:
ale jesli nie oba to ja też się powtórze odnośnie dorotar że zgadzam sie z KasiaF odnośnie tego i pisałam to wcześniej ze nie wyobrażam sobie jak można powiedzieć "pal licho z wujkiem moze sie zaczadzić"
dla minie to tak samo człowiek... ciekawe jakby np Twoje dziecko piło i zrobiło coś takiego to czy bys powiedziała a pal licho z nim wazne żeby nikomu innemu krzywdy nie zrobił
albo gdyby to nie był jakiś alkoholik tylko osoba np niepełnosprawna i zapomniałaby wyłączyć kuchenkę czy tez powiedziałabyś pal licho z nim :/
nie chcę tu naprawdę nikogo obrazać ani nic , ale naprawdę troszkę człowieczeństwa w ludziach by się przydało :sorry:

mirabelka gratki za ząbka i pierwsze kroczki :-)

Ostatnia edycja:
VI temat o włosach i kremach został zakończony. Ja wiem, że to człowiek i na dodatek wujek, ale po co wciągać w to nie niepełnosprawnych. I ciekawe jak Ty byś podchodziła do sprawy jak byś miała taką sytuację i jak już napisałam no zdrowie, życie moich dzieci jest ważniejsze od wujka. Nie masz takiej sytuacji, nie chodzisz teraz spać w wielkim strachu, nie wiesz czy coś się nie wydarzy więc daj spokój.

reklama
dorotar no już doczytałam że o kremach i odzywkach
no a jesli chodzi o sytuację z wujkiem to gdybym takiej nie miała to bym nie pisała..
nie mówię że teraz ale w pl... teraz już wujek nie żyje niestety wpadł pod samochód po pijanemu i rozwalił sobie nogę w którą wdało się zakażenie , niestety najpierw mu amputowali jedną a póxńiej drugą mimo to zakażenie przeszło na resztę ciała
i nikt go kur*^&^ nie zostwił żeby umarł bo "pal licho z nim" tylko kazdy walczył o jego życie mimo ż enie dało się nic już zrobić :-(
i nikt nie patrzył że jest alkoholikiem..
więc mi nie gadaj co jest w zyciu ważne a co nie!bo- mi się nóż w kieszeni otwiera jak czytam posty tego typu
a porównałam osobę niepełnosprawna ponieważ to tez osoba która móoże również stworzyć zagrożenie dla siebie i otoczenia....

Ostatnia edycja:
Do góry