reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja sprawdziłam i moja Niunia w lutym się zaczęła uśmiechać świadomie, więc miała 2 miesiące:tak::-) Jaka wtedy Pyzata była, hehehe.

Wczoraj od wieczora do nocy miałam akcje z pęcherzem, dosłownie co 5min biegałam sikać:sorry2: Na szczęście minęło:-)

reklama
Hej nie nadrabiam bo miałam od czwartku mega stron :no:

Ja wczoraj bylam na weselu z córką u mojej kumpeli, jak ona poszla spac to sie wybawiłam :tak:
takze sobote zaliczam do udanych ;P tylko dzis troszke z rana kaca miałam a i niewyspana chodze bo polozylam sie na łózko dopiero o 3:40.... a dzieci zrobily mi pobudke o 6... ;] padne dzis jak nic :-D

Miłego wieczorku.

Eve o matko ale masz wymioty współczuję;/

Vegas
właśnie tabletki nie miałam;/

Milena to to fajnie że razem w ciąży jesteście dzieci razem się będą bawić:)

Vegas biedna Martynka;( To macie gdzieś działkę?? Brykała w nocy bo i Ty nocny Marek:p

Papitka
3 pierwsze miesiące takie najgorsze potem dziecko już się unormuje:) Dobry ten Twój ojciec;/

Kamcia oooo te buty mega!!!!

Renata jak nie urok to....:p

KasiaF
o kurcze to oberwanie chmury miałaś:szok: Było z nami zostać:p:p

Liza super że się wybawiłaś należało Ci się:)

Impreza udana wróciliśmy koło 4:p . super się bawiliśmy:)
Dziś pojechaliśmy z teściami na wycieczkę do Drohicznyna nad Bugiem no piękne widoki może potem Wam zdjęcia wrzucę:) Ale zmęczeni meeeeeeeeega

On swój pierwszy nieświadomy uśmiech miał już w szpitalu dzień po porodzie. Niunio już od jakichś dwóch tygodni sie już uśmiecha jak sie go zabawia i mówi do niego. A wcześniej można było wymusić uśmiech u niego głaszcząc po policzku albo w kąciku ust smyrając leciutko. Czasami przez sen nieświadomie jeszcze potrafi sie aż w głos śmiać to brzmi jak ośla łączka hihi.
A tu mój śmieszek:-D
Zdjęcie0421.jpg
Dzisiaj mieliśmy małą sesje zdjęciową. Pierwszy raz od pół roku spędziłam dzień z koleżankami i oczywiście razem z niuniem i lustrzankę koleżanka miała ze sobą specjalnie żeby fotki porobić małemu.
Vegas piwa są moczopędne :-D
Liza fajnie że dzień sie udał i sie wybawiłaś myśle że kacyk juz minął
Kasiek czekamy na fotki:tak:

Ostatnia edycja:
hej. Jednak to ząb nie ucho. z dwojga zlego chyba lepsze..;/ chociaz dziś tak mi blał ze mialam ochote strzelic sobie w leb.

a dentystki jak ognia sie boje. Z F jak bylam ( plombe mu zakladala ) to ja prawie zeszlam. a ten zapach gabinetu.. niedobrze mi..;/

Papitka sliczny chłopczyk. a jaki ma szczery zaciesz :D U mnie F kilka godzin po porodzie nieswiadomie sie usmiechał. i to zawsze jak go po nazwisku wolalam :D a świadomie?? jakos w okolicy dnia dziecka. moze troche pozniej.
Oskar tez gdzies tak. na dzien taty to juz rozdziawiał buziulka pieknie. najbardziej lubił ( jak juz był ciut starszy ) jak F mu glupie miny robił.

Liza super ze imprezka sie udala. tez bym gdzies poszla. niekoniecznie z dziecmi. no chyba ze blisko domu, lub tesciów, ze mozna by było jak sie umeczą podrzucić. ;)

znowu dziś w lesie bylam. tym razem z Oskarkiem, mamą i bratem. wstepny plan był taki ze tylko z Oskarem, rowerem. ale za bardzo wiało wiec zajechalam do mamy, brata zbudzialam i pojechalismy. O sie wlaził, grzybków fajnie szukał no i znajdował. tam gdzie ja sie nie moglam doczołgac :D F z tatą na rybach był. pozniej zmiana. O chcial na ryby, a F wolał na hulajnodze poszalec.

F to wogole ostatnio prawie po suficie lazi. niema bardzo gdzie energii rozladowac, wiec chcialbny po meblach skakac. w futryny wlazi ( ze czepia sie stopami i rekoma ), na szafki wlazi, skacze z oparcia łozka... moze zacząc z nim biegac?? bo mi chate on rozniesie. a do wrzesnia jeszcze 1,5 m-ca.

Dobry Wieczór :)

Dawno mnie nie było.... Ale mam takie pytanie, dziś mam dzień kiedy mam dostać @. I zamiast niej są brązowe plamienia... I troszkę mnie podbrzusze boli... Piersi też troszkę. Czy to może być ciąża? Może się @ rozkręci? :)

RenataT- Rozkręciłaś się z tym chodzeniem po lesie:-D. A co do chodzenia po futrynach też tak robiłam jak byłam mała i moja siostra też hihi.
Laluś - My się chyba nie znamy więc witam. A to czy to ciąża ci nie powiem bo ja po prostu @ nie dostałam nic więcej. Zrób test albo poczekaj jeszcze.
Mały od 6 buszuje nie chce spać marudzi coś dzisi. Siostra pojechała zarobić na wiśnie mama u lekarza a mój A na rozmowie o prace więc siedzimy sami. Miłego dzionka życze:tak:

reklama
hej co tam po weekendzie:-)
mój miał wolne więc nie było nas oczywiście w domku :-p
rano pojechalismy sobie na taki jakby festyn do innego miasteczka, na plażę ... Vika oczywiscie zaczerpnęła wody z oceanu i się skąpała troszkę :-p bo się potknęła w wodzie hehe
a później na basen.. na koniec obejrzeliśmy sobie film i do łózeczka ;-)
Vegas , papitka Vi też miała 2 miesiące jak się świadomie zaczęła uśmiechac a Emka miała też coś koło miesiąca:-) jeden z poczatkowych świadomych uśmiechów mam w jej suwaczku ;-)
papitka sliczny uśmieszek

Do góry